Şimdi Ara

2024 Yerel Seçim Haberleri ve Genel Sohbet - YSK’nın Hatay Kararını Erdoğan Açıkladı (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.634
Cevap
16
Favori
37.034
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
32 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Özel'den 'son dakika ittifak' açıklaması

    CHP Genel Başkanı Özgür Özel, "Benim muhalefete muhalefet etme gibi bir amacım yok, partiler arası bir anlaşma olmaz ama seçmenin sandıkta bir vicdan ittifak olur. Yani seçmen göz göre göre AKP kazanacağına, burada kim doğruysa ben onu yapacağım diyebilir" dedi.

    GİRESUN ve KİLİS’i ALACAĞIZ

    ÖÖ çok iddialı konuşmuş ama hayırlısı.

    CHP lideri Özgür Özel Malatya, Giresun ve Kilis'e dikkat çekerek, "Orayı biz alacağız" dedi.


    ESKİŞEHİR’de MAKAS AÇILIYOR

    Eskişehir'de makasın açıldığını belirten Özgür Özel, "Ben 3 kere gittim, en önem verdiğim yerlerden biri ve Yılmaz hoca 54 yaşında bir Cumhuriyet kadını olarak inanılmaz bir oy alarak devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Saray’ın DEZENFORMASYON yaymasıyla ünlü kurumu RTE’nin Ankara’daki mitinginde İsrail’le ticaret pankartı açanların gözaltına alınmadığını söylemişti. Ama öyle değilmiş tabi. FİLİSTİN ATKISINI (kefiye) bile çıkarttırmışlar.

    AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Ankara mitinginde “İsrail’le ticareti kes” pankartı açtığı için “gözaltına alınan” genç Medyascope’a konuştu. İsrail’le ticaretin sona erdirilmesinin hükümetin kontrolünde olduğuna işaret eden genç “Bizi yıldırmak için gözaltına alıyorlar fakat biz haklıyız. Erdoğan süreci idare ediyor gibi gözüküyor fakat bu halka tesir etmiyor çünkü her şey ortada” dedi.

    Neden mitinge gittiniz?

    “İsrail ile ticaret yapan sermaye sahiplerine karşı bunun çatısında da hükümete sesleniyoruz. Erdoğan’a ticaret kesmesi için sesleniyoruz. Ankara mitingi de Erdoğan’ın birebir görebileceğimiz bir yerdi. Mitinge giderek çok sade bir biçimde İsrail ile ticareti kes yazan pankartla talebimizi iletmek istedik.”

    Eylemi nasıl yaptınız?

    “Pankartı gizleyerek içeri soktuk. Kefiyeyi yani Filistin atkısını bile arkadaşımızın boynundan çıkaran iki polis oldu. Onunla bile girmesine izin vermediler.

    Gözaltı sürecinde neler yaşadınız?

    “Polisler bizi işaret etti ve birbirlerine bizi göstererek bir şeyler söylediklerini duyduk. İsrail’le ticaret Filistin’e ihanettir diye slogan attık. Arkadan gelen 2-3 kadın polis pankartı çekiştirerek elimizden aldı ve bizi darp ederek çok sert hamlelerle miting alanından çıkardı. Çıkarken slogan atmaya devam ettik. Attığımız slogan şuydu ‘Hükümet soykırıma ortak olma, Erdoğan soykırıma ortak olma işbirliğini kes.’ Polis çok sert şekilde ağzımızı kapattı. Kolumuzu sıktı. Pankartın ucunu tutan iki kişiyi aldılar.

    Miting Ankaralı herkese açık değil miydi?

    “Aslında miting herkese açıktı. Halkı kin ve nefrete sürüklemekten yargılanabileceğimizi söylediler. Pankartta ne yazdığını, içeride kaç kişi olduğumuzu da sorarak bizi yaklaşık iki saat yanlarında tuttular. Fiili gözaltı oldu ve muhtemelen yakınlarda bir karakol olsaydı bizi götüreceklerdi fakat sadece yanlarında tuttular.”

    Polisin sizi darp ettiğini söylediniz mitinge katılanlar duruma tepki gösterdi mi?


    “Kimse tepki göstermedi ve bizi aldıkları anda bize karşı ‘Yazıklar olsun size’ dediler.

    https://medyascope.tv/2024/03/25/erdoganin-ankara-mitinginde-israille-ticareti-kes-pankarti-actigi-icin-gozaltina-alinan-genc-konustu-hakliyiz-ve-halkin-gucu-kucumsenmemeli/

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Akıl fukarası ak troller sahte belge, afiş, broşür basma ve dağıtma konusunu hızlandırdılar. Saray’dan emir geldi herhalde. Son dakika yine CHP-DEM arasında protokol olduğunu iddia eden düşük IQ Word dosyası hazırlamışlar. Islak imza atmaya çalışmış ama onu da becerememiş mallar. Tam bir komedi😂


    2024 Yerel Seçim Haberleri ve Genel Sohbet - YSK’nın Hatay Kararını Erdoğan Açıkladı

    2024 Yerel Seçim Haberleri ve Genel Sohbet - YSK’nın Hatay Kararını Erdoğan Açıkladı



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VirgilSollozzo -- 26 Mart 2024; 0:58:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Bu sözde protokolde maddeler AŞIRI SAÇMA GELDİ BANADA. Gerçek olma ihtimali zayıf. Ama daha önceki protokol gibi yok bölye bir şey yalan deyip sonra gerçek çıkarsa ne gülerim :D


    Çünkü koskoca CHP Parti sözcüsü çıktı basın açıklaması yaptı GİZLİ PROTOKOL YOK DEMİŞTİ O ZAMAN. Ama sonra Ümit Özdağ çat diye belgeyi yayınlamıştı...

  • portokol isteyen ümüt beye sorsun o iyi bilir.2024 Yerel Seçim Haberleri ve Genel Sohbet - YSK’nın Hatay Kararını Erdoğan Açıkladı imamoğluna paralar nerede diyen soran varmı.2024 Yerel Seçim Haberleri ve Genel Sohbet - YSK’nın Hatay Kararını Erdoğan Açıkladı 




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi babus0606 -- 26 Mart 2024; 9:44:56 >
  • Deprem yardımı seçim malzemesi oldu


    AKP’li Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, bir yıl önce Irak Türkmenlerinin yaptığı deprem yardımını seçime kısa süre kala dağıtmaya başladı. “Türkmen Milliyetçi Hareketi” yazılı paketlere belediyenin logosu yapıştırıldı.



    2024 Yerel Seçim Haberleri ve Genel Sohbet - YSK’nın Hatay Kararını Erdoğan Açıkladı




  • Ahmet Şık, Gökhan Zan hakkında konuştu: 'Kendinden şüphen var mı' diye sordum


    TİP Milletvekili Ahmet Şık, partisinin desteğini çektiği Hatay adayı Gökhan Zan'ın durumu hakkında konuştu. Durumun Gökhan Zan'ın iddia ettiği gibi olmadığını anlatan Şık, adli bilişim ve siber güvenlik uzmanından gelen rapora da değindi.


    Gökhan o süreçte 'Benden gram şüpheniz varsa hemen adaylıktan çekilebilirim' dedi. Ben kendisine inandım. 'Kendinden şüphen var mı?' diye sordum. 'Hayır' dedi. O zaman 'Benim de yok' dedim.


    Daha sonra bana Lütfü Savaş'a yakın olduğunu düşündüğüm aracılar ses kaydını getirdi. 13 Mart gecesi 5 kişinin olduğu ortamda o kaydı dinledim


    Telefondan dinledim. İnanmadım Gökhan'a ait olduğuna. Ertesi gün kulaklıkla defalarca dinledim. Ve maalesef Gökhan'a ait olduğunu anladım.




    2024 Yerel Seçim Haberleri ve Genel Sohbet - YSK’nın Hatay Kararını Erdoğan Açıkladı




  • Seçimin bıçak sırtı olduğu ve AKP ile CHP'nin kafa kafaya gittiği Balıkesir'de AKP'li aday iş insanlarını TEHDİT ETTİ.


    AKP’li Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz’ın iş insanları ve esnafla bir araya geldiği iftar programındaki tehdit içerikli konuşması dikkat çekti. İş insanları ve esnafa, kendisine destek sözü vermeleri için süre tanıyan Yılmaz, aksi takdirde hesaplaşacağını söyledi.







  • Camilerde Murat Kurum için hediye dağıtıp oy istemeye başladılar.



    2024 Yerel Seçim Haberleri ve Genel Sohbet - YSK’nın Hatay Kararını Erdoğan Açıkladı
    2024 Yerel Seçim Haberleri ve Genel Sohbet - YSK’nın Hatay Kararını Erdoğan Açıkladıx (formerly twitter)
    Aykırı (@aykiricomtr) on X
    https://twitter.com/aykiricomtr/status/1772250863039357023?s=20
  • 2023 seçimlerinde asıl sonuçlara yakın tahminleri olan Betimar anket şirketinin İmamoğlu’nu 2.5 puan önde bulduğuna dair söylentiler var.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçtiğimiz haftalarda Gökhan Zan ve AKP arasında ahlaka sığmayacak bir takım pazarlıklar yapıldığı, Gökhan'ın seçimden çekilmemesi için 5 milyon dolar gibi bir para istediği ortaya çıkmıştı. Görüntüler, konuşmalar ortaya çıkınca '' Deepfake yapıp komplo kurmuşlar '' demişti.


    -


    TİP, ses kayıtlarına ilişin uzman raporunu paylaştı


    Türkiye İşçi Partisi, Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adaylığından geri çektiği Gökhan Zan'a ait olduğu iddia edilen ses kayıtlarına ilişkin uzman raporunu paylaştı. Deepfake teknolojisinin kullanılmadığı belirtilen raporda, "Ses kayıtlarında, konuşma hızında, tonlamada veya vurgularda doğal olmayan değişiklikler bulunmadığı görülmüştür" denildi.

  • https://twitter.com/editefendisi/status/1772591524745732365?s=46


    Var bir hayalimiz

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • -BraveHeart- kullanıcısına yanıt

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2024 Yerel Seçim Haberleri ve Genel Sohbet - YSK’nın Hatay Kararını Erdoğan Açıkladı
    2024 Yerel Seçim Haberleri ve Genel Sohbet - YSK’nın Hatay Kararını Erdoğan AçıkladıAykırı (@aykiricomtr) on Xtwitter
    Sokak röportajında konuşan adam: “Kiralar olmuş 30-40 bin. Emeklinin hali ortada. Ustayım ben asgari ücret veriyolar, geçinemiyorum. O yüzden oyum Murat Kurum’a.”
    https://twitter.com/aykiricomtr/status/1772335529041768543

    forumda akpyi savunmaya çalışanların mantığı

  • 2024 Yerel Seçim Haberleri ve Genel Sohbet - YSK’nın Hatay Kararını Erdoğan Açıkladı
    2024 Yerel Seçim Haberleri ve Genel Sohbet - YSK’nın Hatay Kararını Erdoğan AçıkladıDarkWeb Haber (@Darkwebhaber) on Xtwitter
    Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yüksek enflasyon ortamında ne verirsek verelim dipsiz bir kuyu misali kaybolup gidiyor.
    https://twitter.com/Darkwebhaber/status/1772580414609137959
  • captain_turkiye kullanıcısına yanıt

    '' Ey CEHAPE ! bu kuyuyu buraya niye kazdın '' diyerek suçu CHP'ye atmamış mı?2024 Yerel Seçim Haberleri ve Genel Sohbet - YSK’nın Hatay Kararını Erdoğan Açıkladı 

  • Fikirtepe’de kentsel dönüşüm mağdurları Bakan Mehmet Özhaseki'ye durumu şikayet etti.


    “Zaten 5-10 yıl geçmiş, şu seçim geçsin bakarız, sakin olun” diyen Özhaseki’ye vatandaş “Senelerdir aynı şeyi söylüyorsunuz” diyerek tepki gösterdi.


    Özhaseki bunun üzerine “Valla şu mikrofonu atar giderim ''



    2024 Yerel Seçim Haberleri ve Genel Sohbet - YSK’nın Hatay Kararını Erdoğan Açıkladı
    2024 Yerel Seçim Haberleri ve Genel Sohbet - YSK’nın Hatay Kararını Erdoğan Açıkladıx (formerly twitter)
    Aykırı (@aykiricomtr) on X
    https://twitter.com/aykiricomtr/status/1772604490002190718?s=20
  • VirgilSollozzo kullanıcısına yanıt

    O işi özkan gibilere bırakmış.2024 Yerel Seçim Haberleri ve Genel Sohbet - YSK’nın Hatay Kararını Erdoğan Açıkladı 

  • İmamoğlu'ndan seçim çalışması yapan bakanlara: Sizin başka işiniz yok mu?


    İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, AKP'nin İstanbul adayı Murat Kurum'a, "O zaten 31 Mart'a kadar çalışsın, hayat dersi alsın, sonra Ankara'ya yollayacağız" dedi.


    Seçim çalışması yapan bakanlara tepki gösteren İmamoğlu, "İşin gücün yok mu senin? Sizin başka işiniz yok mu?" ifadelerini kullandı.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VirgilSollozzo -- 26 Mart 2024; 18:14:30 >
  • AKP'den AFYON'da DOĞALGAZLI TEHDİT.


    Seçimlere sayılı gün kala, Afyon'da AKP’nin belde belediye başkan adayları halkı doğalgazla tehdit etti. Adayların sosyal medya hesaplarından paylaşılan bir görselde, "Doğalgaz belediyelerin üstesinden gelemeyeceği hükümet desteği ile hayata geçecek yatırımdır" ifadeleri yer aldı.



    2024 Yerel Seçim Haberleri ve Genel Sohbet - YSK’nın Hatay Kararını Erdoğan Açıkladı




  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.