Şimdi Ara

2024 model Nokia 3210 görüntülendi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
3.342
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tek istediğim lumia 1020 nin sensörü nü daha düşük diyaframla kullanacak yeni Android telefon.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Vay be 3210 adını duyunca bile garip oluyor insan. Hey gidi günler hey.

• stableRevulation kullanıcısına yanıt
    batana kadar sülalesine yetecek kadar kazandı

• Orijinal 3210 elimde mevcut ve halen taş gibi çalışıyor. Bence yenisine gerek yok.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • shizo skit kullanıcısına yanıt
    Ahh Windows Phone ahh neydi be 1020 kullandım efsane idi Ulan Microsoft Bi işi beceremedin..

• Tuşlu telefon furyası nedir anlamış değilim. Günümüzde bankalardan restorandaki menülere kadar birçok şey akıllı telefon odaklı. Dandik bir android telefon çok çok daha kullanışlı.

• Millet gider Mersin'e, bunlar gider tersine.

• Yokia

• şu marka Android'in ilk zamanlarında symbian işletim sistemini adam akıllı güncelleyip piyasaya sürseydi şu an liderliğini korurdu

• Bu Nokia adam olmaz. Batmalara doyamadı. Yine batacak!

• 3310 değil mi o?

• 6300 nokia yı keşke biraz daha buyutseler özellikle tuş takımını mesaj müzik vs bazı uygulamalar daha iyi olur özellikle 60 yaş üzeri vatandaşlara

• Sevindirici haber. Umarım 8210 için de aynı güncelleme gelir.

• 3210 hiç iyi değildi genelde batarya sorunu vardı 1 yıl kulandim bataryasindan çok çektim Ama yeni 2024 nasıl olur fiyatı ne olur bekleyip görmek lazım

• UFO görüntüsü yakalamışlar gibi başlık atmışlar . Telefon bu telefon.

• Bu 3310 ne zaman 3210 oldu bı haber yapiyonuz bari düzgün yapın bu model bir efsane oldu bu hakaret olur

• Türkiye'de ki yabancı seviciler Nokiayı satacağız diye dönemin ilklerini barındıran, dünyanın en teknolojik telefonları olan aselsan üretimi telefonları türlü mahkemelerle uğraştırarak telefon geleceğimizi bitirmişlerdi. Her şeye rağmen Nokia telefonlar ile büyüdük biz. O yüzden pazarda güçlü olmasını bekliyoruz. Birde Türkiye Togg gibi bir atılım yaparak telefon piyasasına devlet desteği ile girse süper olacak. Bir tane Türkiye üretimi telefon yok.

• 'Yaşlılar' artık akıllı telefonları elinden düşürmüyor :)

• batmadı MS ceosu sabote etti...

• cebe sığan fotograf çeken telefon isteyene göre...

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.