Şimdi Ara

2024 F/P Otel Fırsatları (72. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (2 Mobil) - 4 Masaüstü2 Mobil
5 sn
13.822
Cevap
578
Favori
1.031.988
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
86 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7071727374
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hocam 1 hafta ileri atma şansınız varsa Voyage Sorgun 8 eylül itibariyle fiyat düşüyor. 10 k fark ediyor baya fark var 1 hafta için.

• getbusy06 kullanıcısına yanıt
    İkisine de gitmiş birinden yorum almak lazım hocam ben gloria verde oteli bilmiyorum ama yemekleri çok güzel deniyor. Alkol konsepti konusunda da Voyage Sorgun önde. Sezonda Gloria Verde 5 gece 58 bin iken Voyage Sorgun 77 bin. Daha değerli. Eylül başı yakın fiyatlara gelmişken Voyage Sorgun daha güzel bir seçim olabilir. Hatta Rhaegar_Targaryen hocamın dediği gibi 8 eylül itibarı ile aynı fiyata geliyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdsavas -- 11 Ekim 2023; 12:20:31 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ritalin06 kullanıcısına yanıt

Hocam iki çocukla gideceğiz bizim için aqua ve havuz çok önemli, port nature için değerlendirirseniz nasıldır. Daha önce eftelia ya 2023 ağustosta gittik aqua kısmı iyiydi fakat oteli çok beğenmedim, fakat erken rezervasyon ile 5 gecesini 14 bine aldığım için çok da takmamıştım, crystal admiral da kaldık, oranın da standart odası için iki çocukla kalmak bayağı zor fakat aqua ve atıştırmalık kısmı gerçekten çok iyiydi.

• eray_p800 E kullanıcısına yanıt
    Hocam bilmiyorum çocuk için nasıl olur biz iki çift full yemek içmek eğlence için bakmıştık Aqua’sını inceleyin YouTube’da otelin ismini yazıp tatilciden adlı kişinin videosunu izleyin isterseniz

• erdsavas kullanıcısına yanıt

Tam tersi. Şuanda Torba en üst konumda bulunuyor Voyage grubunda. İçecek olarak Torba :> Belek ve Sorgun olarak düşünebilirsiniz. Ben sorgun tercih ettim bu yıl yine çünkü annem babam en çok oradan keyif aldılar. Hanımla gittiğimizde ise Torba ardından Belek tercihimiz oluyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • van_hoijdonk kullanıcısına yanıt
    Hocam bence tam tersi :) Voyage Torba en üst konumda evet yemek snack alakart hizmet vs. olarak ama onu demiyorum, benim yazdığım ve dediğim alkol konsepti özelinde. Hiç ama hiç memnun kalmadım bu konuda. Bu sene gittim ayrıntılı mesajım ve incelemem mevcut Torba için geçmiş mesajlarda.
    Belvedere vermiyor Beluga vermiyor Grey Goose vermiyor, Monkey 47 vermiyor, Hendrick’s vermiyor, Tanqueray No:10 vermiyor, Gin Mare vermiyor, Patron silver ya da anejo tekila vermiyor, Olmeca altos tekila vermiyor, Blue Label, Green Label ve Platinum Label vermiyor. Bombay Sapphire, Beefeather falan veriyor ki onları verse ne olacak pek matah şeyler değil otel fiyatına göre çok komik alkol konseptleri. Bar müdürü ile de konuştum konseptleri kısıtlı ama fact sheet öyle değil tabi. Barmenlerinin fact sheet üzerinde yazılanlardan haberleri bile yok, yıllardır konseptte olmadı diyorlar kaliteli içkilere. Güzel kokteyl yapıyorlar o ayrı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdsavas -- 11 Ekim 2023; 13:44:34 >

• İçki markaları olarak Belek aslında en düşük olarak gözüküyor. Sorgun da olan içkiler yok maalesef. Örneğin belvedere voka, altos tekila vb. Haftaya ben gideceğim tekrar teyit ederim.

Torba’ya 18-19-20, belek’e 20-21, sorguna ise 22 yazında gittim.

Torba’nın içkide neyinden memnun kalmadınız? Barmenleri tanımanın da etkisi olabilir tabi. Sonrasında dışarıda görüştüğümüz barmen bile var Torba’dan. Onun yaptığı kokteylleri dışarıda yapacak yok eli yüzü düzgün mekanlar hariç. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi van_hoijdonk -- 11 Ekim 2023; 13:27:1 >
    Hocam kokteylleri muazzam ama kullandıkları alkol markaları tırt :) bas şurubu gilbeys’e ya da ucuz marka votkalara, cinlere ekle üzerine bir kaç meyve süsle biraz müthiş kokteyl olur zaten, ben marka konusunda üzüldüm orada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdsavas -- 11 Ekim 2023; 13:55:33 >

Bu arada alkol konusunda Verde muhteşem değil ama sıkıntı da yaşatmaz. İskele barında dahi viski olarak Double Black olsun Ardbeg olsun daima vardı. Aynı şekilde kokteyllerde bence çok önemli olan Cointreau kullanılıyordu. Şaraplar Suvla'ydı. Değerlendirme yaparkan bunlar da bilinsin istedim.

Mesela henüz konuda adı geçmemiş ama titanic grubu (mardan’ı bilmiyorum) şişe bira konusunda çok kötüydü. 2-3 çeşit bira çeşidi sunuyorlardı ve şaşırmıştım. (Konaklama 2021)

Bilgi olsun diye yazıyorum aslında Cullinan da Titanic grubunun.

• Bu bilgilere göre alkol konusunda en iyisi Sorgun duruyor. Belekte ve Torba da olmayan içkileri nasıl veriyorlar anlamıyorum.

Sorgun da Belveder vodka, single malt viskiler Aberlour, tamnavulin v.b, Malfy cin, olmeca altos var. Bunların hiçbiri belekte yok.

• alkol konusu açılmışken , son yıllarda titanic belek'e giden var mı arkadaşlar, nasıldı konsept

• atesoku kullanıcısına yanıt
    Evet çok garip bu, benim de dikkatimi çeken bir detay. Otel yönetimleri farklı. Muhtemelen Torba ve Belek yöneticilerinde var bir cimrilik :)

• Belek side denizi dışında. Kemer olur bodrum tarafları yada fethiye olabilir. Önerebileceğiniz bir otel varmıdır arkadaşlar. Haziran sonu temmuz ilk haftası civarı düşünüyoruz. %25 ödeme fırsatlı olacak. 4 gece için şuan maks. Nirvana me fiyatlarına çıkabiliriz. Dolce vita %25 vermedi mesela ve taksit dezavantajı var. Bu segmentlerde bir otel olsun istiyoruz. Bu akşam rezervasyonu tamamlamak istiyoruz. Bakıyorum günlerdir ama daha uygun bulamadım.

• alitaro A kullanıcısına yanıt
    Konsept nispeten düşük hocam, lara ve belek otelleri deluxe, mardan ise palace konseptinde. Mardan’ın da üstünde Cullinan var alkol konsepti olarak. Cullinan’da Deluxe belek ve Mardan’dan gelmiş barmenlere denk geldik bu şekilde söylediler onlar da. Alttaki resim deluxe belek;

2024 F/P Otel Fırsatları

• Maxx Royal den hiç ön ödeme kampanyası ile alabilen oldu mu? Sitesinden bakınca ETS ile aynı fiyatlar ve ödeme koşulları çıkıyor (zaten ETS oteli elbette ama Voyage larda alan olduğu için sordum)

idare eder hocam , cullinan çok pahalı . bilgi için teşekkürler bu iyi oldu. ama ben videolarda cointreau görmüştüm bu listede yok. bana yeterli adam gibi olmeca ve cointreau ile margarita yapsalar bana yeter

• Jolly'de 6 gece ve üzeri olarak Crystal,Kirman ve Sunis otellerinde ekstra olarak indirim mevcut.Orta segment ve 6 gece civarı düşünen varsa yaklaşık 2,5-3 k fark ediyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 7071727374
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.