Yorumunuza katılıyorum. 9-14 eylülde 2. kez konakladık. Özellikle eşim istiyordu bu oteli aktivitelerinden dolayı. Sabah 11 gibi başlıyor spor etkinlikleri ,maçlar,survivor vs sonrasında canlı müzik,jetski flyboard , haftanın 2 günü köpük partisi aqua zaten sürekli var o yüzden eşimle birlikte nerdeyse hiç sıkılmadık. Akşam 21:30 da gece showları, 22:30 dan sonrada diskosu başlıyor. Havuz zaten bildiğiniz gibi kocaman ama biz olimpik havuzdaydık 5 günde ve hiç bir zaman kalabalık değildi aşırı sakindi ki bunu çok sevdik. Pasta ve çeşitleri zaten öğle,akşam ve gece çorbası denilen saatte bile ana restaurantta sürekli vardı. Ana bina da pastane de gün boyu açık. Döner konusunda 1 gün et 1 gün tavuk çıktı şansımıza. Alkol konusunda genelde yerli içkiler var benim en büyük şikayetim buydu. Oda konusunda ise standart odamı upgrade edip aile odası verdiler. Kocaman bir oda, 1 çift kişilik 2 tek kişilik yataklı, büyük balkonlu ve balkonunda jakuzi olan odayı verdiler. Genel olarak memnun ayrıldık. |
2024 F/P Otel Fırsatları (674. sayfa)
-
-
Bana kalırsa kalırım ama çocuklar kalmıyor bizdede ha akşam ha şimdi diye 😂 bu arada kısa özet geçeyim Sabah kahvaltısı gayet yeterli tostu kendiniz yapmıyorsunuz tostlar fazla basilmasindan dolayı kuruydu yiyemedim öğle yemeğinde ana restoran şerbetli tatlılar yetersiz geldi sadece göz gezdirdim All day alakart daki ana yemek kekikli kuzu yoğurtlu köfte ve kuşbaşı pide tatları yerinde bunun yanında en önemlisi hizmet ilgi alaka üst düzeyde sipariş geçmeme rağmen 3 kişi daha geldi sipariş verdinizmi diye son olarak hep banami denk geliyor bilmiyorum ama bu senede standart oda almama rağmen aile odasına upgrade edildi iki çocuk la iyi oldu 😊
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
3 gece için 15k.
-
3 gece için 15k. amara ve ephoria arasında siz olsanız hangisini tercih ederdiniz? öncelik çocuk tabiki.
-
Eğlence odaklı gidilecek tatil için asla beklentiyi karşılamaz hocam.
Eğlence adına dikkat çekenler tam olarak şu şekilde;
- Ana havuzda öğleden sonra su topu.
- Sahilde dart yarışması
- Akşam 22:00 de canlı müzik yada dj performansı ama orda da öyle pek bişey bekleme.
- Çocuklar için miniclub.
Kopmalık uçmalık animasyonu fln bişeyler bekleyene asla hitap etmez.
Öyle köpük banyosuymuş havuzda survivor vs bu gibi etkinlikler yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eagle.BJK -- 16 Eylül 2024; 14:19:1 > -
Eğlence odaklı bildiğiniz otel var mıdır ?
-
Monachus grubunun otelleri ile tecrübesi olan var mı arkadaşlar?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
3500-3600 arası %25 geçen sene ödedim şu an %75ini 9 a böldürdüm 👍
Muhtemelen 5 saatte günlük parayı çıkarmış olabiliriz 😀 2 gün konyaaltında arkadaşlarımızlaydık dünyanın parasını harcadık
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bu yok dediklerimin bi çoğunu Granada Okurcalarda görmüştük. NumaBay da da vardı.
Öyle çok bi isim aklıma gelmiyor diğer arkadaişlar daha net yardımcı olabilirler. Bende çok eğlence odaklı tatil yapmayı seven biri değilim zaten.
-
Hocam eğlenceden kastınız gündüz aktiviteleri mi? (Dart, havalı tüfek,bocia,Beach volley) Akşam anfitiyatro gösterileri mi yoksa konser,temalı parti,canlı müzik mi?
Her otelin ağırlık verdiği eğlence şekli farklı çünkü.
Daha yeşil bir doğa ve geniş alan için Euphoria olabilir hocam.Ama normalde ikisi de çok çok beklentiyi yüksek tutacak oteller değil.
Valla bana kalırsa kaliteli olsun yeme içmesi alkolü vs ama eşimde aktivite istiyor hem havuz başı hemde disco müzik vs. Granada belek aktivite olarak güzel. Hem gündüz havuz başı hem akşam gösteriler ve disco olarak ama kalite düşüktü. Geçen sene Rubi Sign a gitmiştim orda da kalite güzeldi ama eğlence zayıftı. İkisini birden bulmak zor olcak sanırım :) Adam & Eve iyi diyorlar ama yorumları git gide kötüye gidiyor gibi.
-
Arkadaşlar ankaradan sideye hangi yoldan gitmek mantıklı olur ben konya üzerinden düşünüyorum
Yani hocam bu işin zirvesi Adam & Eve'dir. Hem gündüz hem gece havuzbaşı şovları akşam ayrıca temalı partiler ve uzun bar'da dans şovlar,angel partyler deneyimlemek lazım.
Ayrıca otel olarak kalite ortalama olsa da The X Belek, Orange County Kemer ve Swandor Kemer parti otellerdir.
Hem canlı müzik seviyorum ve kaliteli elit bir ortamda müzik dinlemek istiyorum derseniz Voyage Torba, Titanic Bodrum,Rixos Göcek ve çoğu Bodrum oteli canlı müzik ağırlıktadır.
Konser seviyorsanız Sueno, Nirvana, Rixos Sungate, Granada Belek ve Kıbrıs otellerine bakabilirsiniz.Bu sene Crystal grubu da yaz konserleri yaptı onu da daha düşük bütçeler için değerlendirebilirsiniz.
Yeterince güzel bir açıklama oldu hocam. Teşekkürler.
Adam & Eve ve Voyage Torba, Titanic Bodrum,Rixos Göcek leri listeme ekleyim fiyatlar açıklanınca bakacağım artık.
-
Aynen hocam.Kulu-Cihanbeyli-Konya-Seydişehir-Akseki-Manavgat-Side
Aynen Erdinç hocamın dediği bu yol iyidir, ben Konya'dan değişiklik olsun diye Beyşehir- Derebucak - Serik üzeri gittim.
Beysehir-derebucak da diger bir alternatif. Son zamanlarda daha cok bu yol tercih edilmekte.
Bende haritadan baktığımda bu yolu gösteriyor ancak nasıl bir yol bilemedim eskisen akseki üzerinden gitmiştim hangisini tercih etmek daha doğru olurquote:
Orijinalden alıntı: engineer_06
Aynen Erdinç hocamın dediği bu yol iyidir, ben Konya'dan değişiklik olsun diye Beyşehir- Derebucak - Serik üzeri gittim.
Ceyhun’la Her TeldenyoutubeYENİ KONYA-ANTALYA YOLU VE DEMİRKAPI TÜNELİNİ BİRLİKTE GEÇELİM 👍#youtubevideo #youtubeshortshttps://www.youtube.com/watch?si=SlHVjWTfHlDKWTPH&v=0cQFxZBqN7s&feature=youtu.be
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X