Şimdi Ara

2024 F/P Otel Fırsatları (572. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13.825
Cevap
556
Favori
1.044.897
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
86 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 570571572573574
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • kaptan _27 K kullanıcısına yanıt
    Agoda ile mailleserek durumu aktardim. Daha sonra agoda otel yetkilileri ile goruserek hallettiler. Aradaki farki agoda odemeyi taahhut etmis. O sekilde cozuldu ama uzun surdu. Agodanin TR de ofisi olmamasi sureci uzatti. En guzeli siz gitmeden once rezervasyonda problem olup olmadigini otelden ogrenin.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • deepbreathe_ D kullanıcısına yanıt
    Çamyuva da palmarosa var iş görür ben geçen sene kaldım

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • k_ucal K kullanıcısına yanıt
    Merhaba hocam,
    Listeniz için Akra Kemer en mantıklısı.Gold İsland bu kategorinin oteli değil bence hiç düşünmeyin.Kaya Belek de inanaılmaz yıpranmış bir otel,revizyon ve acil yenilenmeye ihtiyacı var.
    Ben olsam setur üzerinden 75k Telekom indirimi ile Cornelia Deluxe alırdım.
    Bir diğer önerim de doğa ve deniz önceliğiniz ise 3 plajlı bir ada oteli olan Letoonia Fethiye (72k) olurdu.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Akra kemer lobby bar menüsüne ulaştım, merak edenler için ekliyorum.

    2024 F/P Otel Fırsatları


    2024 F/P Otel Fırsatları


    2024 F/P Otel Fırsatları




    2024 F/P Otel Fırsatları


    2024 F/P Otel Fırsatları


    2024 F/P Otel Fırsatları




  • erdfb_1907 kullanıcısına yanıt

    Hocam merhabalar,


    Ben de 14-18 eylül arasında 2 yetişkin olarak bir tatil planlamaktayım. Açıkçası önem verdiğim şey hizmet, yemek ve alkol kalitesinin iyi seviyede olması yönünde. Geçtiğimiz sezon Rixos Park'ta konakladım çok çok üst düzey bir otel olmasa da ortalamanın üstünde bir hizmet anlayışı olması nedeni ile memnun kaldım.


    Önermiş olduğunuz Letoonia Fethiye dikkatimi çekti alternatif olarak değerlendireceğim. Ancak 30-40 k arası Rixos Park kadar olmasa da benzer kalitede bir tesis öneriniz olabilir mi? Ayrıca Letoonia hakkında kısa da olsa biraz bilgi verirseniz çok memnun kalırım.


    Desteğiniz için teşekkürler

  • fozbay kullanıcısına yanıt
    Merhaba hocam,

    30-40k bareminiz için size önerebileceğim 3 otel alternatifi mevcut.

    *Baia Lara
    *Akka Alinda
    *Pine Beach Belek

    Letoonia Fethiye sizin tarihlerinizde 48k çıkıyor,eğer o bareme çıkarsanız daha farklı alternatifler de gündeme gelecektir.Letoonia Fethiye için daha önce bilgi vermiştim,tekrara düşmemek için size linkini paylaşıyorum,bunun dışında sormak istediğiniz bir konu varsa seve seve yardımcı olmaya çalışırım.

    https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/158693880

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Eylül ayında 5 gece deniz öncelikli bir yer önerir misiniz. 2 yetişkin. Tercihen eylül başları havalar soğumadan. 50k 60k arası. F/p olarak bakınca örnek fiyat yüzde 10 artıyor ama hizmet kalitesi, deniz kalitesi vs yüzde 30 artıyor derseniz fiyatı da bir miktar artırabilirim.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar;
    21 Eylül giriş olacak şekilde 2 tane premium seviye Bodrum otelinde inanılmaz fiyat kırılımları olmuş.Zamanı uyan bir baksın derim.4 gece fiyatlarıdır.

    *Xanadu İsland Bodrum 42k (1 hafta önceki fiyatı 14-18 Eylül 67.6k olup 1 hafta içinde 25k civarında bir fiyat avantajı oluşturuyor.

    *La Blanche İsland 38.9k (Bunda da 1 hafta önceki fiyat 51k)

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • erdfb_1907 kullanıcısına yanıt

    İlginiz için teşekkürler.


    O tarihte Letoonia Fethiye Jolly üzerinde 40,5k. Diğer acenteler daha yukarıda fiyatlar veriyor. Bu durumda bu tesisi değerlendirmemiz mantıklı olabilir sanıyorum. Yemek ve alkol kalitesi biraz önem arz ediyor bizim için.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fozbay -- 30 Temmuz 2024; 15:13:4 >
  • Bu yıl sueno, Gelecek senenin f/p oteli akra kemer olacak sanırım.

  • fozbay kullanıcısına yanıt
    Hocam yılların oteli olduğu için temizlikçisinden, aşçısına, barmeninden, garsonuna kadar hemen hemen aynı personelle çalışıyorlar.Bu da çalışanların aidiyetlerini artırıyor dolayısıyla müşteriye de olumlu yansıyor.
    Alkol konsepti çok üst düzey diyemem blue label,beluga,patron falan yok,şise bira yok fıçı şeklinde.Ama değişmişse bilemiyorum tabi her otel güncelleme yapıyor ara ara.
    Yemek olarak kesinlikle lezzetli ve çeşit var.

    Bu arada ben hala Jolly'de 48k görüyorum ama siz 40k'ya alabiliyorsanız süper fiyat tabiki.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Suanda Granada Okurculardayız. Kesinlike yorumlara aldanıp ve yüksek puana aldanıp gelmeyin derim. Google yorumlarda zaten kalitenin nekadar düştüğü bir çok kişi tarafından tescillenmiş.
    Sorusu olan buyursun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • benmisim kullanıcısına yanıt

    Üzüldüm ya bu yoruma. 3-4 sene önce çok memnun kalmıştım. Alanyada bodrum denizi keyfi vs.

  • erdfb_1907 kullanıcısına yanıt
    O mevsimde Bodrum denizi serin olur mu ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi salih efe -- 30 Temmuz 2024; 16:9:48 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • salih efe S kullanıcısına yanıt
    24-25 derece civarı,bence tam kararında.
    Ama bu göreceli bir kavram tabiki.Üşüdüm diyene de niye üşüyorsun denmez.
    La Blanche'ın olduğu yer biraz daha sıcaktır konum itibariyle,Xanadu tarafı biraz daha soğuktur.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • erdfb_1907 kullanıcısına yanıt
    21-25 eylül tarihlerinde Kimeros almıştık sizin sayenizde ama La blanche da tatil yapmayı gerçekten istiyorum o yüzden sormuştum.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • salih efe S kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam.Yani deniz sıcaklıgı yönünden tabiki Antalya ama onun dışındaki her şey de La Blanche ve Xanadu çok ağır basar.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • erdfb_1907 kullanıcısına yanıt
    Ona kesinlikle öylee ☺️☺️ Sonuçta f/p tutmuştuk Kimeros için Alkol kullanınmız olmadığı için

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Sar1Lac1 kullanıcısına yanıt
    Biraz geç oldu hocam tavsiyeniz için teşekkür ederim

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • benmisim kullanıcısına yanıt

    Aile için olan deniz alanında rahatlıkla yer bulunabiliyor mu hocam

    Yemek kalitesi nasıl videolarda özellikle tatlı çeşitliliğinen övünülüyordu

    Sorduğum sorulardan bağımsız genel bir değerlendirme yaparsanız sevinirim Eylül başı rez. Var


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 570571572573574
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.