< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdsavas -- 8 Ekim 2023; 15:5:38 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Merhaba porte nature hangi tarihi seçersem 2 kişi 48 bin civarı fiyat çıkıyor. Ben mi yanlış bakıyorum. Bir de bu parayı basıl %25 gerisi sonra ödeyebiliyoruz jolly den mi. Setur yada ets hatici rezervasyon yapmadım jolly de sıkıntı yaşarmıyız. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ritalin06 -- 8 Ekim 2023; 15:20:42 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Temmuz ayı 2024 gün farketmiyor < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
5 gece temmuz ayı ödeme aşamasına kadar geldim. 7 gün diye bir sıkıntı olmadı < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Booking.comun yan sitesi diye biliyorum. Hatta aynı altyapıyı kullanıyor sanırım. Bookingten pek şikayet yok ama agoradan var. İade alamamak gibi. İlginç < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
9-13 haziran için nirvana dolce vita rez yapmıştım sanırım iptal edeceğim. yorumlara ve fotograflara bakınca ödenilen paraya göre premium bir otel hissettirmeyeceğini düşünüyorum. |