Şimdi Ara

2024 F/P Otel Fırsatları (436. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13.824
Cevap
564
Favori
1.043.823
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
86 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 434435436437438
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Genelde yalan reklam hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Swandor kemer icin bu sene değerlendirmesi olan varmi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi t3ksas -- 14 Haziran 2024; 13:14:41 >
  • Merhaba ETS 8 bin indirim kodu vardr otellerde geçerli isteyen yazabilir

• raver kullanıcısına yanıt

İhtiyaç olursa yazarım tşk ederim 👍

• oksıjen kullanıcısına yanıt

Papillon Zeugma ile Belvil arasındaki farkı biliyor musunuz? Hangisi tercih edilmeli?

• Giriş tarihi esnek 18 inden sonra 22 sine kadar olabilir 5 gece bir tesis bakıyorum önceliğim Antalya kemer tarafı ve Muğla otelleri. Hiç gözüne takılan indirimli bir tesis var mı? Öncelik temizlik, güzel deniz ve lezzetli-kaliteli gıda.

• Juju Premier Palace(Ex. Amara Premier Palace) hakkında yorum var mı 6 gece 75 bin
    Akka alında ile araisnda kaldım 6 gece Akka alında 70 bin çocuk için aktivite havuz eğlence hangisinde daha iyidir alkol kullanmadığımız için içecek kısmı önemli degil

• İstanbul antalya arası lezzet durakları hakkında tavsiye istiyorum 🙂 bir de denizli kemer arası yol nasıl hiç denemedim denizli üzerinden gitmek mantıklı mı

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • K.trk K kullanıcısına yanıt

tabi ki köfteci yusuf :)

Gayet rahat yol hocam. Istanbul'dan gelecekseniz otoban'dan Turgutlu'dan cikip Salihli Alasehir Saraykoy Denizli yapabilirsiniz. Sarigol'de Umut pideydi galiba orada pide yiyin. Ekonomik ve efsanedir.

• FearMaster kullanıcısına yanıt

Otel cok yeni hocam. Cok da buyuk. Aile , karisik ve adult olmak uzere uc bolumu var. Denizi harika diyemem ama Barut kalitesi uzmeyecektir.

• Ethno Belek acildi. Daha bazi eksikleri var. Cocuk kulubu , Villalar , Cabaret ve Greek Restaurantlarda insaat devam ediyor. Gordugum kadariyla mutfagi efsane. Icecekler de cok ust seviye. Blue Label ve Royal Salute konsept dahilinde. Bakalim 23une kadar neleri tamamlayabilecekler meraktayim.

@civcivx

• Merhabalar etsde 8 bin indirim kodum mevcut satılık isteyen yazabilir

Hocam bu kanalda bakınırsanız farklı videolarda mevcut, bazı uçuk ve gereksiz yerlerde olabiliyor ama fiyat vermeleri benim çok işime yarıyor, içinden beğendiklerinizi cımbızla çekip alın,listenize ekleyin.

2024 F/P Otel FırsatlarıAyaküstü Lezzetleryoutube
    İstanbul’dan İzmir’e giderken yol üstünde ne yenir? İşte bu sorunun cevabını en lezzetli şekilde vermeye geldik. Bu videoda Toyota ile işbirliği yer almaktadır. İstanbul'da başlayan ve İzmir'e uzanan yolculuğumuz, Türkiye'nin zengin mutfak kültürünü ve lezzetlerini keşfetmek için muhteşem bir fırsat sunuyor. Onur ve Oğuz, bu güzergahta lezzetli bir mola verebileceğiniz durakları sizler için derliyor. Hem yerel tatları tadabileceğiniz hem de dinlenip yolculuğunuzu keyifli hale getirebileceğiniz duraklar sizleri bekliyor. Hepinize iyi seyirler ve ailelerinizle birlikte kutlayabileceğiniz nice bayramlar dileriz. ❤️ Ayaküstü Lezzetler Kanalına Abone Olmak İçin: 👉 www.youtube.com/@AyakustuLezzetler Dilerseniz bizleri Instagram'da kendi hesaplarımızdan da takip edebilirsiniz. https://www.instagram.com/onurziyademir https://www.instagram.com/oguzyenihayat Giriş: (00:00) Köfteci Veli: (03:43) Kasap Halil: (15:04) Uğur Katmer: (28:13) Kamera Arkası: (37:49) Ayaküstü Lezzetler “İSTANBUL - İZMİR YOL ÜSTÜ LEZZETLERİ” videosunda aşağıdaki işletmeler yer almaktadır. Tattığımız tüm lezzetlerin fiyatlarını video içinde belirtiyoruz. Videonun çekimlerinin yapıldığı tarihle, yayınlandığı tarihler arasında zaman farkı olabilir. Bu süre zarfında ürün fiyatlarına gelebilecek söz konusu artışlarla birlikte, paylaştığımız yemeklerin de fiyatları artabilir. Bu artıştan Ayaküstü Lezzetler sorumlu tutulamaz. (Fiyatlar 19.03.2024 tarihi fiyatlarıdır.) - Köfteci Veli - https://maps.app.goo.gl/QPhB1wUVJNeavWTM6 - Kasap Halil - https://maps.app.goo.gl/Hw6CeTYVBva4gik17 - Uğur Katmer - https://maps.app.goo.gl/H8BvSRjk3HdCMNv38 #AyaküstüLezzetler #İstanbulİzmirYolÜstüLezzetleri #İzmiregiderkenneyenir Biz Kimiz? Biz iki yemek sevdalısı; Onur Ziya Demir ve Oğuz Yenihayat olarak iyi yemeğin peşinden giden iki arkadaşız. Bazen yaşadığımız şehir olan İstanbul'da, bazen de Anadolu'da onlarca lezzeti, iyi ustaları ve turistik olmayan restoranları deneyimleyerek sizlere uzun ama eğlenceli videolarımızda sunuyoruz. Yediğimiz tüm yemeklerin ücretini kendi cebimizden ödüyor, hiçbir restoran ile iş birliği asla yapmıyoruz. Bizler için iyi bir yemeğin tek özeti var; Lezzetli olması! Bu nedenle videolarımızda beğenmediklerimizden öte, lezzetini bildiğimiz, tadına güvendiğimiz veya çevremizde damak zevkine güvendiğimiz dostlarımızın deneyimlediği yerlere gidiyoruz. İkimizin de 10 yıldır süre gelen gastronomi deneyimleri YouTube'da tek çatı altında Ayaküstü Lezzetler'de. Bizlere katılmak için sizler de @AyakustuLezzetler’e abone olabilirsiniz. Kamera ve Kurgu: Emrah Demirtaş
    https://www.youtube.com/watch?v=woNKpqZCSzg
  • extraordinaryman45 E kullanıcısına yanıt

Evet, 2 haftada bu hale getirmeleri bile büyük başarı. Şu ana kadar gördüğüm kadarıyla, Calista'yı alternatif olarak tercih etmediğim için memnunum. Bu arada girip bakmadıysanız, online menü linkine yeni restoranlar eklediler. Eğer bir hata yoksa, Javara Beach Club denilen kısımda ücretsiz sunulan, beluga havyarlı bir başlangıç ta var :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi civcivx -- 14 Haziran 2024; 22:46:27 >
  • Ekim başı 4 gece 5 gün 5 yetişkin bölge farketmez ailemizle tatil yapmak istiyoruz f/p önerisi olan var mıdır
    Orta segment memnun edecek otel arıyoruz özellikle

• Arkadaşlar selamlar, dün itibari ile Norm Collection Doora da 5 günlük tatilimizi tamamlamış bulunmaktayız. Daha önce kısa 1-2 bilgi paylamıştım, aşağıya linkleri paylaşıyorum okumayan varsa göz atabilir. 

https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/158874627

https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/158890324

Otelin yerleşimi için basit bir kroki yaptım faydalı olabilir. Bileklik uygulaması otelde yok, oteldeki HD kapsamındaki tüm imkanlardan faydalanabiliyorsunuz. Otelde çektiğim resimleri aşağıdaki Dropbox linkinden bakabilirsiniz. Otelde ilk gün ETS görevlisinin ilettiği genel bilgilendirme formunu ve bazı restoranların QR menülerini resimler arasında bulabilirsiniz. Bölüm bölüm görüşlerimi, en sonunda da düşüncemi yazacağım.

2024 F/P Otel Fırsatları

Plaj

Tesisin plajında ince bir kum var ama plaj taşlık, yer yer keskin taşlar var. Bu yüzden plaj ayakkabısı ile girmenizi öneririm. Dalga rüzgar olduğunda bazen bulanık olabiliyor ama öğleden önce genelde berrak ve temiz. 3 tane iskele var, sahil genelde tesisin en kalabalık yeri. Otelde havlu kart uygulaması yok, sahil olsun havuzlar olsun her yerde havlu standları var, havlunuz ıslanınca gidip değişebilirsiniz, bu yönünü sevdim.

Havuzlar

Otelde 7 tane havuz var, Aqupark çocuklar için yetişkinlere uygun değil. Relax havuz sosyal medya resim için veya hava kapalı olursa güzel olabilir. Ama sabah giderseniz bir tık serin oluyor. Son 2 gün hava çok sıcaktı, öğleden sonra havuzlar baya sıcak olduğunu hissediyordunuz serinletmiyordu. Sonsuzluk havuzu ve plajda Algida dolabı var; kornet, nugger ve twister var içlerinde.

Yerleşim ve Odalar

Odalar özellikler bungalowlar 2 katlı binalar şeklinde, yerleşim yatay bir mimari ve yeşillikler içinde güzel bir görüntüsü var. Otelin odalar konusunda maalesef bir standartı yok, özellikle bazı Superior odalar standarttan bile küçük olabilir, bu yüzden Superior Oda önermiyorum. Maalesef bu konuda ETS yetkilisi ve yönetimde kolay yardımcı olmuyorlar. Odada buzdolabındaki içecekler her gün yenileniyor, biz bazen kutu soft içecekleri havuz başına yanımıza odadan götürdük.

Yeme - İçme

Ana Restoran çeşitlilik anlamında az olsada bence yeterli ve lezzetliydi. Bazen öğlen yemeklerini pas geçtik, çünkü acıkmadık. Yemeklerin yaklaşık %50 veya %60'ı bana aynı gibi geldi, kalan kısımlar değişti. Mesela her akşam köfte, balık, tavuk ızgara pirzola gibi şeyler vardı. Kalanlar akşamdan akşama değişiyor. Fırın bölümünde her akşam pizzalar pideler var, bir kez pastırmalı pizzaya denk geldim lezzetliydi. Bir akşam döner (iskender de yaptılar) çıktı lezzetliydi. Tatlı çeşitleri fena değil, benim favorim havuç dilim ve dondurma oldu. Şimdiye kadar otellerde yediğim en iyi havuç dilimiydi diyebilirim, tereyağı tadı geliyor yerken, sanırım her akşam 1 tane yedim :)

Kahvaltı kişiye özgü tost omlet vb yapılıyor, hellim kızartması, portakal suyu peynirler yeterliydi. Her sabah açma kol böreği yapıyorlar güzel oluyor, poğaça ve türevleri saymıyorum bile.

Snacklarden Midye tabağı (her zaman bulunmuyor) fish&chips, fish finger, hamburger gibi aperatifler alabilirsiniz, bazılarının resimlerini çektim.

Son gün keşfettiğim plajda en sonda 12:00-16:00 arası Waffle standı varmış, kızım yedi güzeldi, resimlerde görebilirsiniz. Havuz başında gözleme yapılıyor 1 kez denk geldi aldık, fena değildi.

Odalarda kutu soft içeçek (kola fanta vb) varken, maalesef restoran ve snack lerde makineden dolduruyorlar. Sular her yerde Erikli 33 lük şişe, sodalar oda ve lobide şişe uludağ ama snack ve restoranlarda makineden veriliyor. Alkol gördüğüm kadarıyla fazlaca çeşit var, bira şişe Miller Becks ve Efes vardı. Snack barlarda sipariş veriyorsunuz garson arkadaşlar bulunduğunuz yere getiriyor, (bazen bu sizinmiydi diye alaksız şeyleri de getirebiliyorlar yada sizinkisi gezebiliyor göz ile takip etmek lazım) genelde 10 dakika içinde geliyor. Garson arkadaşlar ve diğer personeller iyi niyetli yardımsever olanda var, iletişim kurmakta zorlandığınız neredeyse Türkçe iletişim kuramadılklarınız veya yanınızdan transit geçende olabiliyor.

Son Değerlendirme

İlk gün yaşadığım sıkıntılı süreci saymazsak fena değildi otel, inşaat olmasada halen ufak tefek sıkıntılar vb oluyor. Bazen ilk söylediğinizde yapılıyor bazen 3-4 kez hatırlatmanız gerekebiliyor. Memnunmuyum evet memnun ayrıldık, ama beklentimi çok karşılamadı.Daha önce bir kez Voyaga deneyimim olmuştu, onun kadar olmasada ona yakın bir performans bekliyordum ama olmadı. Bence otelin süreçlerinin biraz daha oturması gerek diye düşünüyorum. Potansiyeli aslında oldukça yüksek, ilerleyen dönemde daha iyi olabilir diye düşünüyorum.

Notum 4/5

Resimler Link

https://www.dropbox.com/scl/fo/f17fsskxxvtwlaj0d10aw/ACv0ssBzdaZgAAE7K37Dd_Y?rlkey=gf0uuiv1ifz9mpbf92xr42acp&dl=0

https://drive.google.com/drive/folders/14Dyu0E5jEUzTOQyBb2Cjo-4Sb01DcXEF?usp=sharing

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erturkmen -- 14 Haziran 2024; 23:58:0 >

• erturkmen kullanıcısına yanıt
    Hocam çok güzel değerlendirmişsiniz emek vermişsiniz teşekkürler

Dropbox açamadım ama hatalı olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ritalin06 -- 14 Haziran 2024; 23:4:6 >
  • civcivx C kullanıcısına yanıt

Maxx royal den esintiler sunuyor diyorsunuz yani hocam :)

• 
Sayfa: önceki 434435436437438
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.