< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
2024 F/P Otel Fırsatları (43. sayfa)

-
-
Acikcasi bende arastiriyorum. Granada dan memnun
Kalmistik daha once esim de orayi seviyor ve istiyor fiyat aciklanmasi biraz gec oranin ama bakacaz artik
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ben simdi aradim, %25 simdi %75 giriste seklinde bir oneride bulundular ancak fiyatta ciddi oynama oluyor. 47k tamamini odeme, 59k %25 simdi %75 giriste dediler.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Nasıldı akşamları
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
En güzel yanı gündüz havuz başı etkinlikleri idi. akşamda önce gösteri showları sonra canlı müzik sonrada discosu vardı
-
Çingen pazarlığımı bu hocam 54e mail order helalleşelim diyin
Port Nature MNG tur'da da fiyat veriyor.Ayrıca orda da %25 ön ödeme %75 son 3 gün kalana kadar ödeme imkanı var.Hatta 1250 TL civarı da kupon var.
hocam hangi tarihler için kaç giece fiyat verdiler.. nakit mi istiyorlar ? eğer karta taksit ile olursa bence düşünülebilir. akşam bende arayıp bilgi alayım mesai bittikten sonra.
-
Hocam bana ön ödeme söz konusu bile değil demişti , %25ide nakit isterler gibi
hocam şuanki ödeme için kart olursa taksitli yine alınabilir. ben temmuz 5 gece için bakıyodum 50 küsür çıkıyordu. 47 küsür baya iyi fiyat.
-
%25 koymuş peşin ödeme fiyatının üstüne. Bence fazla ama hepsini peşin ödemek yerine düşünülebilir tabii. Ben gene de fazla buldum. Bu sayede ilk dediği fiyatın (peşin fiyatın) %31 ini direkt alıyor kalan 32250 TL yi de 44250 TL olarak girişte alırım diyor.
-
Eylül 3.hafta 49küsür hocam fiyatı güzel kötü degıl ama ödeme avantajı yok
hocam şimdi 2 taksit zorlanırım yılbaşından sonra yine rahat olur ödemesi sanki.
iyi oteller hep bu aralıkta. valla çok kararsız kaldım. işin sonu yine hanım nereyi isterse orası olacak gibi
-
Kupon nasıl oluyor
20 k üzeri ödemelerde "INDIRIM1250" yazınca düşüyor kupon alanına müşteri hizmetlerini ararsanız onlarda yardımcı oluyor,bazı oteller için iptal sigortasını da hediye ediyor.
-
Öyle hocam kur artışının olacağının herkes farkında , voyage yine bir şeyler yapıyor gibi ben onu deneyecegım bonus kart bekliyorum biterse de nasip artık
bahsettiğiniz hangi granada hocam belek mi ?
-
Teşekkür ederim.diğer firmalardan rezervasyon gününe kadar kartlara yaptıkları kampanyalardan parça parça ödeyip 3 4 bin geri dönüş oluyordu mng turda yapıyormu kampanya yoksa sürekli bu kampanyamı geçerli bu arada jolly tur bu durumu farkedip %25 ödeme yaptıklarına başka kampanyaya dahil etmiyor
evet hocam belek
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X