Şimdi Ara

2024 F/P Otel Fırsatları (43. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
13.825
Cevap
562
Favori
1.044.228
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
86 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Evet onu tatil sonrası düşünüp peynir ekmek yiyip arayı kapatırız 🤪Varmı bir öneriniz basit diskosu olmayan swandor top kapı palace ye gitmiştim geçen sene sadece cumartesi günü parti düzenliyor oda yetmiyor akşam yemeğinden sonra millet odasına çekilmeyi seviyor

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ersantayran E kullanıcısına yanıt
    Acikcasi bende arastiriyorum. Granada dan memnun
    Kalmistik daha once esim de orayi seviyor ve istiyor fiyat aciklanmasi biraz gec oranin ama bakacaz artik

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • premiumbeyin kullanıcısına yanıt

Ben simdi aradim, %25 simdi %75 giriste seklinde bir oneride bulundular ancak fiyatta ciddi oynama oluyor. 47k tamamini odeme, 59k %25 simdi %75 giriste dediler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • CrazyLeshRaC kullanıcısına yanıt
    Nasıldı akşamları

En güzel yanı gündüz havuz başı etkinlikleri idi. akşamda önce gösteri showları sonra canlı müzik sonrada discosu vardı

• tnspionne T kullanıcısına yanıt
    Çingen pazarlığımı bu hocam 54e mail order helalleşelim diyin

• veteran V kullanıcısına yanıt
    Port Nature MNG tur'da da fiyat veriyor.Ayrıca orda da %25 ön ödeme %75 son 3 gün kalana kadar ödeme imkanı var.Hatta 1250 TL civarı da kupon var.

• hocam hangi tarihler için kaç giece fiyat verdiler.. nakit mi istiyorlar ? eğer karta taksit ile olursa bence düşünülebilir. akşam bende arayıp bilgi alayım mesai bittikten sonra.

Hocam bana ön ödeme söz konusu bile değil demişti , %25ide nakit isterler gibi

• Ritalin06 kullanıcısına yanıt

hocam şuanki ödeme için kart olursa taksitli yine alınabilir. ben temmuz 5 gece için bakıyodum 50 küsür çıkıyordu. 47 küsür baya iyi fiyat.

• tnspionne T kullanıcısına yanıt

%25 koymuş peşin ödeme fiyatının üstüne. Bence fazla ama hepsini peşin ödemek yerine düşünülebilir tabii. Ben gene de fazla buldum. Bu sayede ilk dediği fiyatın (peşin fiyatın) %31 ini direkt alıyor kalan 32250 TL yi de 44250 TL olarak girişte alırım diyor.

Eylül 3.hafta 49küsür hocam fiyatı güzel kötü degıl ama ödeme avantajı yok

• Ritalin06 kullanıcısına yanıt

hocam şimdi 2 taksit zorlanırım yılbaşından sonra yine rahat olur ödemesi sanki.

iyi oteller hep bu aralıkta. valla çok kararsız kaldım. işin sonu yine hanım nereyi isterse orası olacak gibi 2024 F/P Otel Fırsatları 

• erdfb_1907 kullanıcısına yanıt
    Kupon nasıl oluyor

20 k üzeri ödemelerde "INDIRIM1250" yazınca düşüyor kupon alanına müşteri hizmetlerini ararsanız onlarda yardımcı oluyor,bazı oteller için iptal sigortasını da hediye ediyor.

rezervasyon alanı ekranında otomatik olarak da görünüyor.Örnek ekran görüntüsünü ekledim. 2024 F/P Otel Fırsatları

Öyle hocam kur artışının olacağının herkes farkında , voyage yine bir şeyler yapıyor gibi ben onu deneyecegım bonus kart bekliyorum biterse de nasip artık

• CrazyLeshRaC kullanıcısına yanıt

bahsettiğiniz hangi granada hocam belek mi ?

• erdfb_1907 kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim.diğer firmalardan rezervasyon gününe kadar kartlara yaptıkları kampanyalardan parça parça ödeyip 3 4 bin geri dönüş oluyordu mng turda yapıyormu kampanya yoksa sürekli bu kampanyamı geçerli bu arada jolly tur bu durumu farkedip %25 ödeme yaptıklarına başka kampanyaya dahil etmiyor

evet hocam belek

• 
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.