sueno side fırsatı nasıl acaba mantıklıysa bende düşünüyorm |
2024 F/P Otel Fırsatları (337. sayfa)

-
-
Siz ve
@erdfb_1907 arkadaş sayesinde burada güzel bilgilendirme oluyor hocam 2 nize de ayrıca teşekkürler bu konu ile ilgili Tekfen grubu kursak sorun olur mu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/157244127
Üstteki linkte hocam, mayıs sonu için 5 ay önceki fırsattı.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Maalesef hocam öyle bir fırsat yok artık 21k civarı olan fiyat artık 63k olmuş, o tarihlerde forumca baya kişi ordayız ama :)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam Tekfen grubu nedir benim bilgim yok, detaylı bilgi verebilir misiniz?
Telegram yazacaktım :)
-
01 Eylül-07 Eylül
Mirage Park Resort Otel
Standard Mountain View - 2 Tek Kişilik Yatak
2 Yetişkin
1 Çocuk
6 Gece
enuygundan chipppin kod ile 69.400e geliyor son etsden almaya karar verdiğim gloria verdeden 9k daha ucuz oluyor tercih edilir mi ne dersiniz?
Bir de gideceğimiz zaman çocuk 18 aylık olacak ilk tatilimiz bebişle çok zor olur mu nelere dikkat etmek gerekir tecrübeli arkadaşlar yorum yazarsa muhteşem olur.
Bu gün beni arkadaşlarım baya bi korkuttu bu paraya gidip bebekle rezil olacaksınız diye..
Tavsiyelerinizi bekliyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Red___ -- 15 Nisan 2024; 0:8:9 > -
bayramda hava serindi verde de. Isıtmalı havuzu gayet iyiydi çocuk (3 yaş) sabahtan ordaydı, öğleden sonra kids club, sonra park, akşam da konser hepimizden memnundu.
ısıtmalı havuzu var mı ? varsa derecesini öğren 29-30 derece altı işe yaramaz çocuk için. Kasımda liberty fabay gittim kapalı havuzu çok büyültü ama ısıtma yetersizdi mesela çocuk için zor oldu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi n0y4n -- 15 Nisan 2024; 0:17:38 >
Telegram grubunun adı neydi ?
Merhaba Eylül ayı için baktım baya uygun fiyat çıkıyor otel yenilenmiş belirttiğiniz gibi. Yeni bilginiz var mı alkol kalitesi nasıl olacak acaba
-
çok geç kaldık ama seneye inşallah 9.aydan itibaren seni takip ediyor olucam hocam :) sayende bi tatil yaparız belki bizde
-
Utopia ile ilgili ne dusunuyorsunuz? Once sizin fikirlerinizi alayim.Bende konakladim
-
Selamlar hocam
Biz verdiğimiz paranın çok üzerinde eğlendik ve hizmet aldık.Detaylı yorumumu yukarıda paylaşmıştım,sizin için tekrar ekliyorum.Sizin nasıl geçti?Yorumlarınızı okumak isterim ben de.
https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/158468677
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
Detaylar için tekrar teşekkürler @Fatihcan85
-
Arkadaşlar 17-21 Mayıs için buradaki arkadaşların tavsiyeleri ile Güral premier belek otelini aldık, ama otel hakkında detaylı bilgi bulamıyorum, alkol kalitesi yemek kalitesi, havuzlar hakkında nerden bilgi alabilirim? Bir de arkadaşlar 4 gece iççin yine Mayıs başında Antalya bölgesi fırsat oteli var mıdır?
-
Selam hocam ,
Çok iyi fiyatmış , kaçırmışız
1-5 mayıs 4 gece 2 yetişkin 1 çocuk için 20-30K civarı aşağıdaki alternatiflere ek tavsiyeniz olur mu ?F/P olarak değerlendirdiğinizde hangisi tercih edilir sizce ?
Sueno Beach Sides 25500
Mira Del Mar 19734
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi matt -- 15 Nisan 2024; 12:29:16 > -
hocam merhaba,
ilgili firmayı kullandınız mı? Kullandıysanız memnun kaldınız mı?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X