Şimdi Ara

2024 F/P Otel Fırsatları (278. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13.825
Cevap
554
Favori
1.045.356
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
86 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 276277278279280
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    merhaba, gloaria verde’yi baya öneren var grupta, benim bütçe max 45ti 48,5’a pine beach belek tuttuk eylül için, oraya da bakabilirsiniz 8,7 puanı fikir edinmek için söylüyorum, biz de balayı için gideceğiz

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • erdfb_1907 kullanıcısına yanıt

Barut Goia ile The Norm Oriental Çamyuva arasında hangisini tercih ederdin? Norm yeni otel daha doğrusu sürekli el değiştiren bir otel, goia sahili yok. Aile oteli olarak tavsiyene ihtiyacım var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aaxxiinn A kullanıcısına yanıt
    Açıkcası ismi Barut bile olsa ben 600 metre uzakta sahili olan ve 3 tane konsepti aynı anda kullanan bir oteli tercih etmem kesinlikle Kişiden kişiye değişir bu tabiki.
    Norm dediğiniz gibi çok el değiştiren bir otel.Daha önce Asteria Kemer'di, ondan önce Fantasia Deluxe Kemer'di.Daha önceki fotoğraflarına Asteria Kemer olarak bakabilirsiniz.
    O bölgeyi (Kemer - Çamyuva) çok sevmesem de yine Norm'u tercih ederdim.Sebebi ETS'nin kendi oteli olması ve belli bir kalitenin altına düşmeyecegini düşünüyorum.(Zaten bu sebeple kendim de Norm Bodrum rezervasyonu yaptım bu sene)

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • erdfb_1907 kullanıcısına yanıt

Yanıtın için teşekkür ederim. Son olarak maksimum kartım olmadığı için ets'den %5'lik indirdim alamıyorum. World kartım var tatilbudur'da world karta %5 indirim imkanı varmış. Tatilbudur'dan önerdiğin otel Crystal paraiso verde bu otelide onlarla kıyaslar mısın?

• civcivx C kullanıcısına yanıt

Ocak ayı ara tatilinde Voyage Belek'teydim.

Ethno Belek inşaatı hemen yan tarafta. O inşaatın önümüzdeki Mayıs ayına yetişebilmesini ben zor görüyorum.

Tamamlanmayan birçok bölümü var açık alanlarda. Ortam bildiğiniz şantiye sahası gibi.

Kaba inşaat net. Onun dışındaki her şey flu. İnsan üstü bir çabayla bitirebilir ve misafir ağırlayabilirlerse büyük takdir ederim.

Tam kapasite ile işler hale gelince Belek'teki lokomotif otellerden birisi olur kanımca.

Belek bölgesindeki birçok otelin hizmeti üst seviyededir ama binaları demode kalmaya(Limaklar, Papillonlar, Crystaller, Belconti, Aquaworld, Xanadu, Kaya Belek, Green Max, IC Santai, Megasaray gibi...)başladılar artık.

Cullinan, Ethno, Selectum, Rixos Park(eski Belek İmperial) gibi yeni yüzler gerekiyordu o bölgeye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mickael Pote -- 14 Şubat 2024; 9:15:36 >
    Crystal Paraiso Verde 'de denize 200 metre uzaklıkta ama çok güzel bir nehrin yanından ister yürüyerek isterseniz de shuttle ile gidersiniz.Otel çok sevimli, her şeyi elinizin altında bulabileceğiniz bir yer.2 sene önce de full yenilendi.Benim çok sevdiğim, fazla lüks olmayan, ama yiyecek-içecek anlamında kaliteyi bozmayan bir tarzı var.Cok güzel bir videosu var Ersin Tekin'in.Linki aşağıya bırakıyorum.

Ersin Tekin Tatilyumyoutube
    Crystal Paraiso Verde Resort VLOG
    https://www.youtube.com/watch?si=7ZmJQhXF_JdnRdrA&v=yzeLvtTMEuY&feature=youtu.be

Ben daha önce deneyimlemedim. Forum sayesinde daha önce 4* olarak hizmet veren bu otelin(barut sunwings) nisan itibari ile (barut goia) olarak yenilenerek hizmet vereceğini öğrendim ve temmuza rez. yaptırdım araştırdığım kadarıyla bizi memnun edecek bir otel. Yenilendiği için ilk kullanan ve alakartlarda bedava olayı asparagas çıkmazsa bize extraları fazla olacak. Gördüğüm tek dez avantaj denize sıfır olmaması. Barut otel olduğu için deniz için sunacağı bar, snack ve shuttle imkanları kısıtlı olmayacaktır diye düşünüyorum.

Tatilbudur da daha önce konuştuğumuz seven seas palmeras bay vardı. Sanki fiyatı artmış sizin tarihlere 5 geceye 60k civarı fiyat veriyor.

2 çocuk olunca forumda hep konuşulan 2 çocuk bedava limak grubu ve güral var.

• Mickael Pote M kullanıcısına yanıt

Evet öyle bir ihtimal var, bunu da göz önüne aldım. Tarih sıkıntım yok diyebilirim, açılışı ve rezervasyonu ileri bir tarihe ertelerlerse işime de gelir açıkçası:)

Dediğiniz gibi, o bölgede çoğu tesis eskidi. Bir tesis diğer yönlerden ne kadar iyi olursa olsun, yapıları eski olunca, eğer iyi bir fiyat avantajı da yoksa, ikinci plana atıyorum genelde. Bir de alanı küçük olan otelleri de ikinci tercih olarak ele alıyorum. Bu benim şahsi tercihim, başkası için önem arz etmeyebilir tabii.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi civcivx -- 14 Şubat 2024; 10:50:52 >
  • hotels.com dan rezervasyon yapan var mı? ayrıca taksitlendirme yöntemi var mı bu sitede?

• Merhaba herkese, bütçemiz dahilinde 6 ve 5 yaşında 2 çocuğumuzla eylül sonu için aynı fiyat aralıklarında olan 4 seçenek arasında kaldık;

Limak Limra

Papillon Belvil

Paloma Foresta

Güral Belek

Bu 4ü ile ilgili bir tavsiyede bulunacak varsa çok sevinirim. İçki kullanmıyoruz. En büyük kriterimiz hizmet-yemek kalitesi ve çocukların eğlenmesi:)

• Merhabalar Side bölgesinden temmuz ayında 2 kisi ve 8 yaşında 1 çocuk 6 gece olacak şekilde,60-70 bin arası tavsiye edebileceğiniz denize sıfır otel tavsiyesi alabilirmiyim

• kayhanbusra K kullanıcısına yanıt
    Güral ve Papillon arasından seçim yapmanızı öneririm. Papillonların iyi bir otel grubu olduğunu biliyorum ancak iki otel arasında hangisi üstün gelir bu konuda emin olamıyorum, yanlış yönlendirmek istemem, Papillonda daha önce konaklayan bir üye varsa yardımcı olacaktır.
    Kendi izlenimlerinizi edinmeniz adına aşağıdaki 2 detaylı tanıtım videosunu izlemenizi öneririm:

PAPILLON BELVIL VLOG. Burada olmayı seveceksiniz. !
    https://www.youtube.com/watch?si=rV5xZhNpma-4E9vt&v=CXjN2YLPSMs&feature=youtu.be

GÜRAL PREMIER BELEK VLOG. Yenilenen aquapark konsepti ile…
    https://www.youtube.com/watch?si=eVK5Yu7Sta9XmqI-&v=jou3r0Cpkmo&feature=youtu.be

Hangisini seçerseniz seçin ikisinden de memnun kalacağınızı düşünüyorum.

• Şenay hocama bende aynen katılıyorum.Zaten o listede Limak Limra'yı direkt eleyin bence.Paloma güzel otel ama Güral ve Papillon seviyesi değil.
    Tercihiniz Güral ya da Papillon olursa gayet memnun kalırsınız.

• grand3 kullanıcısına yanıt
    Merhaba hocam,
    Sadece Side istediğiniz için alternatifler biraz kısıtlı kalabiliyor.ilk önerim bütcenizi çok az daha aşabilirseniz Arum Barut Collection olacaktır.( Maximum kampanya ile %5 indirimli hali 71.402₺ + 5.000₺ maxipuan hediyesi)
    Diğer önerim Ali Bey Club 65.800.

Bir de bu sene yeni açılacak olan Jacaranda Luxury Hotel var.Bu otelle ilgili elimizde bir veri yok ancak temsili görsel resimleri hiç fena değil ve ilk yıl açılan tesisler genellikle güzel hizmet verir.Bu da 73.382₺ + 5.000₺ bonus puan.

• Öncelikle öneri için tekrar teşekkürler. Hizmet kalitesi tartışılmaz derece iyi ama Voyage Sorgun biraz küçük gibi geldi bize. Gençler için değil de biraz daha aileler için mükemmel bir otel gibi hissettirdi. Bu konuda ne düşünüyorsunuz yanılıyor olabilirim bu kadar sevildiğine göre. Bir de dediğim doğruysa başka ne gibi önerileriniz olabilir? Teşekkürler tekrardan.

• efectate E kullanıcısına yanıt
    Hocam biz de genellikle eşimle gezeriz, kızım 17 yaşında bir ergen olduğu için bizle takılmak istemiyor artık.Bu dedikleriniz başka otel için olabilir ama Voyage Sorgun'da biz çok rahatsız olmadık acıkçası.Genelde +16 iskeleyi kullandık, akşamları alacarte'ları kullandık, çocuklu aileler genellikle alacarte pek kullanmaz, gelenler de yarım saatte yer kalkar.Biz uzun uzun içki sofrasında otururuz bu yönden hiç rahatsız olmadık açıkcası.
    Bir de sizin döneminiz okulların zaten acık olduğu dönem yani aşırı bir çocuk olacağını zannetmiyorum.

• 2 yetişkin 1 cocuk, cocuk 13 yaşında alkol tüketmiyoruz eylül başı 6 gece otel tavsiye edebilicek varmı bütce 50-70 arası

• isyanlarda 16 İ kullanıcısına yanıt
    Hocam özellikle son 10-15 günde fiyatlar çok arttı.Yine de henüz zam yapmamış nadir otellerden biri Akka Alinda öneririm.Maximum indirimi ile birlikte 69k. Aynı ayarda oteller şu anda 100-120 arasında sizin tarihleriniz için.İsterseniz Akka Alinda'yı inceleyin çok memnun kalacağınızı tahmin ediyorum, eğer beğenirseniz de çok geciktirmeyin bence, çünkü büyük ihtimalle kısa süre içinde sağlam bir zam yiyecek gibi.

• 
Sayfa: önceki 276277278279280
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.