Şimdi Ara

2024 F/P Otel Fırsatları (230. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13.825
Cevap
554
Favori
1.045.159
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
86 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 228229230231232
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

hocam sanırım bu cevap banaydı :) tavsiyenize uyuyorum ve bu gece bu işi bitirip alıyorum. 45-55 k çıkmıyor bana, iptal sigortası ile 36 çıktı şuan. %10 indirim verdi. direk alma taraftarı oldum.

• DespotHkn D kullanıcısına yanıt
    %10 indirim çok iyi denk gelmiş hocam, gönül rahatlığıyla alın verilen paraya göre gerçekten f/p oteli.Ailenizle birlikte şimdiden iyi tatiller dilerim.
    * World card'ınız varsa her 2000 TL'ye 100 TL worldpuan kampanyası başladı.Her ay ayrı günlerde 2000+2000 lira ödeyerek de 200 lira ayrıca worldpuan alabilirsiniz.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ben 2 tane 7 yaş çocuk girdiğimde 43 bin civarı çıkmıştı hocam, daha uygun çıkmasına sevindim.
    Adora’da ben daha önce konaklamasam da Belek oteli olması sebebiyle ben de bu tesisi tercih ederdim, @erdfb_1907 hocamız da size puan toplamakla ilgili güzel öneriler sunmuş, umarım sizin için de keyifli ve memnun edici bir tatil olur..

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • senayakbas kullanıcısına yanıt

Biliyorum hocam haklısın ne kadar ekmek o kadar köfteye döndü

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @senayakbas ve @erdfb_1907 hocalarım hakkınızı helal edin. Bu yıl hem ara tatil hem yaz tatili için sizleri çok çok yordum. 2 tatilimide aldım.

Akra kemer ara tatil , Adora resort %25 ön ödemeli iptal garantili ağustos ayı. Gider gitmez görüşlerimi forumda paylaşacağım.

• Ne demek hocam yardımcı olabildiysek ne mutlu bizlere.Tatillerinizin çok güzel geçmesini dilerim. sevgiler

Hocam severek yardımcı olduk, bu hayatta birbirimizi mutlu etmekten güzel ne var; birlikten kuvvet doğar.

Her zaman hangi konuda ihtiyaç olursa iletişime geçebilirsiniz. Hayırlısı olsun.

Saygılarımla,

• erdfb_1907 kullanıcısına yanıt
    Hocam mesajları bile aynı şeyleri düşünerek yazıyoruz , size de saygılarımla 😊

• senayakbas kullanıcısına yanıt
    Gerçekten bende aynı şeyi düşünüyordum hocam benden de sevgiler saygılar

• megalomanyag kullanıcısına yanıt

Hocam arada 15 bin TL gibi bir fark vardı. Çocuklara karşı problemim yok ama siz böyle diyince bir tık germedi de değil:) umarım kötü geçmez valla üzülürüm.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Merhaba 36 hangi site ?

• vanguarde kullanıcısına yanıt

Çocuk var, deniz yoksa Utopia World derim. 4 yaşındaki kızımızla çok güzel bir tatil geçirdik, Alanya'da bir bakın derim.

Google yorumunda detaylıca anlatmıştım oradan da bulabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arif -- 3 Ocak 2024; 13:22:36 >
  • Jiva beach Hotel Ağustos için nasıl olur? Tecrübesi olan var mı?

• iyi gunler bir arkadas soruyor benzer fıyattan gloria golfmu ,gural premier belekmı tecrubelı arkadaslardan bılgı alabılırsem sevınırım.(2 cocuk var 8-10 yaş)

• Setur indirimlerle daha uygun fiyata geliyor. Koçailem veya türk telekom prime üyeliği olanlar veya kod bulanlar için güzel indirim var

• kaptaninseyirdefteri K kullanıcısına yanıt

Adam gibi otel yok portföylerinde maalesef :(

• Merhaba

9-15 Eylül tarihleri arasında 2 yetişkin bir 1.5 yaş bebek tatile gitmek istiyoruz. bütçemiz 60bine kadar bu tarihlerde nerelere bakmak gerekir

Hangi otelleri önerirsiniz?

• Haziran sonu Temmuzun ilk günleri Aydın Kuşadası sıcaklığı ne olur acaba? Aqua fantasy için soruyorum da burası için genelde rüzgarlı diye yorumlar okumuştum. Giden var mı acaba?

• 
Sayfa: önceki 228229230231232
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.