tam onu yazmaya gelmişim hocam.. nurtopu gibi yeni zamlar gelir bu akşam.. kafasında net yer olan alsın hemen :)) ikinci tatil için fiyat verecek yerleri beklemeye devam bakalım ne zaman açıklanacaklar |
2024 F/P Otel Fırsatları (128. sayfa)

-
-
%25-30 ön ödemeli rezervasyonların da kalan kısımlarını etkileyecek şekilde peşin ödeme veya 2-3 taksit gibi bir sürpriz çıkabilir şapkadan her an.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi civcivx -- 26 Ekim 2023; 14:14:41 > -
hocam tam içeriği açıklanmadı ama kredi kartı taksitleri için önlem paketi hazırlanıyor denilmişti.. elektronikte yapılan kısıtlama kademeli olarak turizm sektörüne de gelmişti. tamamen kalkabilir bu hazırlıkla
-
@senayakbas Hocam selamlar. 30-40 bin TL bandında 2 kişi için UHD otel arayışındayız, Alanya ve Belek tarafını istemiyoruz çok sıcak olduğu için. Ege tarafı bizim için daha iyi. Tarih olarak haziran-ekim arası herhangi bir tarihte 4-5 gece istiyoruz. Zamlardan etkilenmeden bugün almak istiyorum açıkçası o yüzden fazla araştırma yapamadım, var mı bize tavsiyeniz?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sulsul -- 26 Ekim 2023; 14:22:43 > -
Haklısınız. Forumu sürekli takip etseydi bu fırsatların geçmişte yaşandığını ve pek çok kişinin istifade ettiğini bilirdi:)
-
Bak yine aklıma getirdiniz BONUBON :)
-
Onun gibisi gelmedi, bundan sonra da gelmez sanırım:)
-
Baya uygundu sizin için sevinmiştim kendi adıma bütçem yetmediği için üzülmüştüm. 12k ya 6 gece sueno beach i tercih etmiştik.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Gelebilir , muhtemelen telefon üstünden ön ödeme alan firmalar belki arayıp ödeme yapın diyebilir voyage mesela mayıs diye pazarlık yapmıştık belki şubatta öde diyecekti
-
Ekim için Anda Barut veya Rixos Premium Bodrum başka bir fikir bulamazsam ikisinden birini alacağım. Daha öncesi için bir alternatif fikriniz var mı acaba?
-
Daha öncesinden kastınız tam olarak nedir hocam biraz daha detaylı yazabilir misiniz?
Haziran ayı veya Eylül başı gibi hocam.
-
Hocam alternatif öneri her zaman olabilir, düşündüğünüz gece sayısı ve bütçeye bağlı değişir öneriler. Bunları da belirtirseniz öneri verebilirim.
Yani bazı sektörlerde bitmiş galiba.2 hafta önce Kaya Side rezervasyonu yaptım kendi sitesinden.Sadece 3'e böldüler.Dün aracımın kaskosunu yeniledim.Hiç taksit yapmadılar o kadar dil dökmeme ragmen.Her sene 8-9 taksit yaptığım kaskoya peşin ödeme yaptım
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
hocam uygulamadan kampanyalara bakın.. bazı kartlar sigorta ve kaskoya kampanya ile bölüyorlardı. garanti bonus dışında taksit yapan yok maalesef tatil mevzusundada
-
Kaya otelleri sadece kendi sitesinden maximum ve world ile anlaşmalıymış.1500 lira worldpuan kampanyası olduğu için çok sorun etmedim hocam.Ufak bir de indirim yaptıkları için ETS/bonusla uğraşmadım hiç.Ama yeni yılda bu taksit olayları sıkıntı olacak gibi duruyor.
Bu arada Sueno bekleyen varsa haftaya fiyatlar belli olacakmış.
kendi sitesinde de 6 gün mü en az konaklama, birde sizin bu otel deneyiminiz var mı acaba , nasıldır genel olarak? çok bir beklentim yok açıkçası ,alkol falan kullanmıyoruz zaten ama en azından çocuklar eğlensin ve yemekler yenecek kadar olsun istiyorum
-
Yok hocam ben aldığımda 6 gün şartı yoktu.11-15 temmuz 4 gece 24 k'ya aldım.Şimdi 6 gece şartı gelmiş sanırım ama kendi sitesinde 4-5 gece yaparlar mı bilmiyorum.Oteli bilmiyorum açıkçası esas tatilim değil sırf temmuzda boş kalmayalım diye 4 gece aldım fiyatı çok uygun geldi.Şimdi baktığımda 24 k civarı orta segment otel yok gibi.
Çok kötü olacağını sanmıyorum.4 gece dışarda yemek yesem,içsem zaten 15-20 k tutar.Deniz,kum,güneş de ekstrası.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X