39 yaşındayım Fenerliyim . Kimseye ispat etmek zorunda değilim. Hadi işine saçmalığına bak. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
2024-2025 Şampiyon FE-NER-BAH-ÇE (4. sayfa)

-
-
Eee?
-
Kardeşim ispat etme derdinde değilsen neden buraya yazıp yazıp duruyon. Neden gsli gibi takılıyon. Al yazıyorum işte buraya. FB sampiyon olacak diye. Buna neden alınıp güveniyorsun ? Şampiyon olursa gene saçma diyecek misin ? İnanmaman gerçeği değiştirmez ki. Sen inanmamışsındır sadece. Senin inanmadığın şey gerçek ya da yanlış değildir. Bunu unutma derim kardeşim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
dayı sen şaka mısın :D
-
Yooo bakıyorum şu an. Evet gerçeğim.
dalga geçme, gslisin sanırım eğleniyon.
-
Gs li gibi takılmam için uefa süper gibi zırt kupaları savunurum.ayrıca 24 defa olduk bea derim. Ben Türkiye’nin en büyük spor kulübü Fenerin taraftarıyım. Kardeş de değiliz. Git işine!
28 yıllık fenerliydim
yıllardır şampiyonluk yüzü görmedik
o kadar da hevesleniyorduk
artık bu şampiyonluk hasreti bitsin
gönül verdiğim fenerbahçeden an itibariyle istifa ediyorum
artık geseliyim
artık ben de şampiyonluk sevinci yaşamak istiyorum
3 dönem üst üste şampiyon oldular sonuçta
-
Makara sezonunu başlatalım mı?
-
O sene bu sene o sene bu sene lay lay lay :D
O video geldi gözümün önüne
-
Şampiyonluğu ilan ettiğimiz gün lütfen forumda aktif ol olur mu?
-
Yav he he. Hala daha şampiyon olacağına inanıyor.
Ne yalan söyleyeyim. Fener bu sene bir şekilde olur şampiyon. Doğru diyor.
Bu şekilde Fenerliyi kabül etmiyoruz. Biz sadece futbol şubesine değil baskete de çalışıyoruz.
-
Türkiyenin İLK VE TEK 5 yıldızlı takımını tutmanın gurur ve iftiharını yaşıyorum
Sen istersen Koçbahçe, Acunbahçe, Yapıbahçeyi pohpohlamaya devam edebilirsin
Fatih Ökünçyoutube
Cimbom Galatasaray , Galatasaray Şampiyon 2oı3 http://www.facebook.com/ekletakipethttps://www.youtube.com/watch?v=t6On66FbJmYBeni Galatasaraylı yapan @Codix kardeşime teşekkür ederim
-
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X