Şimdi Ara

2023 SON ÇEYREK OLMASI GEREKEN HAKKANİYETLİ ARAÇ FİYATLARI TABLOSU. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.646
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Full donanima gore dusmesi gereken fiyatlari yazmissiniz. En baz model uzerinden hesaplasaniz daha az tepkiyle karsilasirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Methotrexate kullanıcısına yanıt
    Evet olabilecek max tavan fiyatlari yazdim bilerek.

Yani bu fiyatlara kadar hakkıdır hesabı olsun diye.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • _Saint_ kullanıcısına yanıt
    İlerde bir gün %0 ötv ile araç alabilecegini dusunuyorsan birşey diyemem. Bekleyebilirsin o zaman o günü.

• Düne kadar 1,250.000 olan toyota pat diye 180.000 tl indirim yapıyor ve hala para kazanıyor. 5.000 euro indirim az buz değil. Demem oki kabullenmek bu yüzden istemiyorum. Tabikide 500 600 liraya c sınıf bir araç da olmayacak ama .okunu da çıkarmasınlar

• Bu durumda B-Suv olarak geçen MG ZS Luxury Plus için biçilen fiyat (hatta 1.097'den teklif aldığını aktaran bir arkadaş vardı) olması gereken rakam veya civarı diye anlıyorum. Doğru mudur hocam?

Ben de Ocak - Şubat fiyatlarından yola çıkarak fiyatının çok abartılmamış olduğunu düşünerek bu araca doğru yönelmiştim. 850'ler civarında satılıyormuş, şu anda da 1.120 civarına gidiyor.

Mesela Ocak ayında 650 civarına giden Daica Jogger şimdi 1.100'den satmaya çalışıyor. Araba almayı kafaya 1-2 ay önce koydum ve piyasaya çok hakim olmadığım için burdan yola çıkıp kıyas yapmıştım ben de.

• Ebul-Liva kullanıcısına yanıt
    Evet. Şuan ki euro kuru (29tl) ve vergi oranlariyla full donanim bir b segment suv için 1.150.000tl ye kadar hakkıdır... Mg zs luxury plus tam ideal fiyatlarda suan.

Ama halen inatla 1.400tl lere 2008gt, mokka, 1.800tl lere de troc itelemeye calisiyor bayiiler...

• The Division Bell kullanıcısına yanıt
    Eyvallah hocam. Buraya doğru yönelmiştim. Yanlış bir karar vermiyoruz gibi. Allah utandırmasın.

Fiyatlar belki daha da düşebilir ama alınmış alınmıştır diyerek devam edeceğiz.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    Citroen ami alıp bi tabure atardık çocuk da gelsin diye

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Fiyatlar ilk mesajda ongordugum yerlere geliyor...

• Ve fiyatlar yerine geldi.

Golf Rline 1.5 tsi araçla hesaplarınızın sağlamasını yapabilirsiniz. 42.000 euro olması gerektiğini yazdığınız araç 60.000 euro şu anda.

• cengineer06 C kullanıcısına yanıt
    Astra gs
    Corolla flame
    308 gt
    Megane 4 icon
    C4 shine bold

Hepsinin en fulu suan assagi yukari tablodaki fiyatlardalar

Golfe bakma sen. O golfun kendi terbiyesizligi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Division Bell -- 17 Mart 2024; 10:45:16 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.