Şimdi Ara

2023 quatro dizel aldım neye dikkat edilmeli (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
1
Favori
613
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

https://obdeleven.com/de/fahrzeuge?Audi/A4/2020

Burdan hangi özellikleri actigini görebilirsin.

Fakat aracinda o özelligi donanimsal olarak desteklemesi gerekiyor.

Pro olan model uzun kodlama bilgin var ise arastirmalar yaparak gizli özellikleri acarsin.

Ultimate paketde ise tek dokunus özelligi ile tüm özellikleri acarsin. Özellikleri listeler denersin. Aciyorsa kullanirsin. Acmiyorsa eski haline getirirsin.

Her iki paketi kullanmadan önce arastirma yapmani tavsiye ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    PC:intel Core i7 10700K Noctua NH-D15 Black., Asus Rog Strix Z490 E Gaming 16gb ddr4 3600, Ssd 256 gb850evo , Hardisk 4TB, MSI RTX 4070Ti Gaming X Trio 12gb. Aoc agon pro ag274QXM 2k 170hz monitör. Sinema Sistemi: Pioneer vsx 831, Harmankardon HKTS 1 5 16, Nvidia Shield 16 gb Android Tv 2TB WD element, Panasonic TX-50DXX789 Tv, Telefonlar: Samsung S24 ultra, S21 Ultra, S9 edge plus, S9, S7, Kameralar :Canon Eos 650D, Canon HF 200
    Audi A6 45 TDI Quattro 2021
  • Akdemir51 A kullanıcısına yanıt
    Sorun devam ediyor mu

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

merhaba. Evet gecen gün gene aynı arızayı aldım p200200 eşik 1 altında. Uzun araştırmalarım sonucunda bu arızanın agr soğutucusu oldugunu düşünüyoruz. Geçenlerde partikülü temizlemistim bu arızanın partükül ile alakası yokmuş. Agr sogutucusu adblueden dolayı kısa mesafe kullanımında içi kristal parçacıklarla doluyormuş buda arıza ışıgı yaktırıyormuş. Suanda agr sogutucusuna odaklandım ustaya söktürdüm baktıracagım. Ve bu arıza gecen otobana cıkıp bastıkdan sonra tekrar yandı. Sanki bir ses geliyordu kaput altından tam cıkaramadım. Ya sensörde sıkıntı var ya agr sogutucusunda. Başka ihtimal vermiyorum artık.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

partikül degişimi olmadı araç 109 binde egsoz temiz görünüyor yaklasık ayda 1 yaklasık 800 km de bir arıza ısıgı yakıyor. Aracta performans kaybı yok yakıt tüketimi sanki bir tık arttı gibi. Yüksek süratte araçtan bir ugultu sesi duyuyor gibiyim.

Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.