< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fettah -- 30 Haziran 2023; 18:43:45 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
2023 F/P Otel Fırsatları (232. sayfa)

-
-
Nirvana’dan sonra burası düşük gelebilir ama %50 fiyat farkı bana göre larayı tercih sebebi yapar otel fiyatlarının çıldırdığı şu dönem…tabii ki Nirvana laranın üzerinde o konuda haklısınız..
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Barut B suıtes oteline giden oldu mu orası da baya uygun fiyat burayı da düşünüyorum
Yakın zamanda Belek Beach Resort tecrübesi olan arkadaşımız var mı?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hayırlı bayramlar dilerim.
Eşimle birlikte 2 yetişkin 6-11 ağustos arasında 5 gece ege bölgesinde tatil planlamaktayız. Ege bölgesinde önerebileceğiniz tavsiye ettiğiniz oteller varmıdır.
Tarih sonraki haftayada ertelenebilir tarih esnektir. Ama pazardan cumaya olacak şekilde 5 gece istiyorum.
Yardımcı olabilirseniz memnun olurum
Bütçe max 20- 35 k arası
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmetlutfualp -- 30 Haziran 2023; 20:19:38 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Teşekkürler listedeki otelleri inceliyorum :)
dostlar merhabalar,
epeydir konu takibimdeydi, izleyici olarak muazzam bilgiler edindim.
ben 2009 senesinden beri aralıksız antalya side bölgesinde tatil yapan,
genellikle beşer gecelik iki tane tesiste konaklayan biriyim.
burada telaffuz edilen üst segment otellerde hiç deneyim yaşayamadım. genellikle orta segment hersey veyahut ultra her şey dahil bir çok otelde konakladım.
tercihlerimi sürekli; çolaklı, evrenseki, ılıca ve kumköyden yana kullandım.
dediğim gibi takıntı derecesinde oraların ince kum ve sığ plajına aşığım.
geçen sene mary palace, ardından da adalya artside’de konakladım.
tesisler erken rezervasyonda komik rakamlara alındığı için hayatımda görmediğim yoğunluğa maruz kaldım.
sahilde adım atacak yer yoktu, kulaç atarken millete çarpmamak için sağı solu kontrol etmekten tatilde dert sahibi olup çıktım. zira bu sene erken rezervasyonda fiyatlar dolar bazında bile şişik açtığı için seyrek olur diye tahmin edip dün itibariyle crown palace’yi bağladım.
fakat storylerden takip ettiğim kadarıyla bu senede sahilin bolvadin askerlik şubesinden farkı yok.
geçen seneden çok daha beter hale gelmiş.
buralar eskiden çok bakir ve izole yerlerdi, son iki senedir absürt şekilde yoğunluk var.
eylülün ilk haftası konaklayacağım lakin iptal edip etmemek arasında gidip geliyorum.
zannediyorum ki artık side’ye ve ince kumuna veda edip kendi özel plajı olan tesislere gitmeyelim.
belki biraz konu dışı oldu ama side tercihi yapacak arkadaşlar (hele ki benim gibi deniz aşığı olanlar) dikkat etsin.
evrenseki sahilin mülteci kampından farkı yok:(
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Her sene en az 2 3 otele gidiyorum bunlar arasında bayram da var resmi tatil de var hocam. Kalabalığı az çok tabii ki tahmin edebilirsin ama bu otel bu kadar kalabalığı kaldırmıyor. Her zaman, her yerde sürekli kalabalık ve sıra var. En basitinden bu kadar fazla misafiri olan otel için sabahları omlete bir kişi koymuşlar, 10 dk beklemeden alman mümkün değil. Uzaklık konusu da şöyle; havuz önünde şezlongdasın, bişeyler içeyim diyorsun pool bar havuzu in olmadığı alanda :) zaten masaya şezlonga servis diye bişey yok. Kids cluba çocuk bıraktın, bi bakayım desen git gel bu sıcakta yine 10 dk sürüyor. Waffle gözleme falan yine biraz daha ileride. Herkesin beklentisi, öncelikleri, daha önceden yaşadığı deneyimler farklı o nedenle bana uzak gelen size uzak gelmez, benim beğendiğim sizi memnun etmez normal bunlar.
Benimde dikkatimi çekti bakıyorum bende
-
Arkadaşlar 2 yetişkin 1 çocuk 5 gece 30000 civarı. Antalya Kemer’de emelda sun club. Tavsiye edermisiniz. Geçen yıl ali bey cluba gitmiştik. O 41000 gösteriyor, bir de değişiklik olsun diyoruz.
Yarin giris yapacagim zaman bulursam yorumlarim
Club atlantiste son gecemizi gece yolcuları konseri ile tamamladık. Yarın dönüş vakti.
3 gece labranda ephesus
4 gece club resort atlantis.
Keyif aldık eğlendik. Ama tekrar tercih edeceğimi düşünmüyorum ;)
Otel hakkında genel bir bilgilendirme yapar mısınız, pazartesi günü biz de giriş yapacağız, bir de Konya üzerinden gelmişsiniz Akseki tüneli açılmış diyorlar doğru mu?
Herkese Merhaba
Balayı tatili için Kıbrıs'ta Ekim 21 den sonrası için hangi oteli önerirsiniz?
-İnce kum
-Lezzetli yemekler
-İyi hizmet önemli
Aktivite ve benzeri şeyleri çok takmıyoruz.
Gidip sorunsuz konforlu bir balayı yapıp dinlenip gelme niyetindeyiz. Bafra bölgesi öne çıkıyor. Fakat yanyana olan oteller arasında aşırı fiyat farkları var. Tecrübesi olan arkadaşlar yardımcı olabilirse çok sevinirim.
Limak cyprus u öneririm.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
2 çocuk ücretsiz otellerden baya var, tek çocuklukarın nereye gittiğine bağlı.
Son 2 senede okadar isimi duyulmamış oteller okudumki bu forumda çıtanın nekadar düştüğünü belli ediyor.
Çok uzak değil 2-3 sene önce tercih edilenler Limak, Sherwood, Delphin vs derken şimdi ise barutlar marutlar konuşulmakta.
2-3 defa Delphini sormama rağmen hiç kimse tercih etmemiş bu oteli.
Otellerin ne tür alkol sunduklarını, sıkılmış portakal suyu, hatta ve hatta kuru yemişin içinde antep fıstığı varmı yokmu ona göre otelin kalitesi belirlenmekteydi. Nerde o eski günler????
Nereden nereye!
Akseki yolunda yeni bir gelişme göremedim hocam yıllardır yapım aşamasında olan bölünmüş kısım vardı yaklaşık 4-5 km orası duble yol olmuş onun haricinde aynı yol.Otel hakkında birkaç detay yazmıştım yukarda ekstra ekleyebilecegim akşam yemekleri ortalamanın bir tık üstü diyebilirim.3-4 sene önceye göre görece bir kalite düşüşü var ama kıyma türevi yemekler almamaya özen gösteriyorm kendi adıma.Parca etler ,kuzu incik,antrikot ızgara,kuşbaşı kebap , suşi,karides,ıstakoz vs çeşitli yemeklerii görmek güzel tabi.Alkol şişe cin orta kalite mesela(İrlanda cini ),tekila da öyle(olmeca değil).Raki yeni rakı.Biralar minibarda Efes,Bazı barlarda şişe Tuborg malt.Musteri ilişkileri çok iyi çalışıyor onu belirtebilirim.Cozum odaklı.Ets çalışanı ilgili günlük arıyor birkaç sorunumu anında çözdü.Kapali otoparkta yer bulmaları için ricacı oldum mesela 2. Gün hemen kapalı otopark ayarlandı.Gibi.otel sizi genel olarak memnun edecektir.İyi tatiller.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Barut Marut derken? 😂
Barut otellerinin güncel kalitesi Sherwood ve Delphin’lerden daha yüksek. Hele Barut’un karşısında Limak’ı daha iyiydi gibi örnek göstermek çok talihsiz bir kıyaslama oldu. En basit örneği, Sherwood Kemer için konuşuyorum dondurmalar açık, alkoller şişede sunumda değil bu yıl. Barut Lara ve Acanthus için konuşuyorum, alkol kalitesi en yüksek otellerden, yeme içme de aynı şekilde.
Batur’un ana restoran yeme içme kalitesi şu anda Voyage’ın üstünde,
Alım gücündeki düşmeye örnek olarak Barut’u vermeniz yanlış, bunun haricinde alım günümüzdeki düşüş kesinlikle doğru
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi senayakbas -- 1 Temmuz 2023; 10:48:13 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X