Şimdi Ara

2023 BMW 5 Serisi (G60) ANA KONU (25. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
493
Cevap
40
Favori
39.959
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Aracında homelink ayna kullanan var mı sunulmayan bir opsiyon ama bir şekilde yurtdışından temin eden oldu mu? Ben 2 farklı garaj kumandası gezdirmekten sıkıldığım için şöyle bir çözüm buldum her frekans kaydedilebiliyor ama orjinal bir parçayı tercih ederim tabiki

2023 BMW 5 Serisi (G60) ANA KONU

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    Ben de baktım buna. Parça olarak ayna temin edilse bile aracın yazılımında bir değişiklik gerektirdiği için çekindim açıkçası. Yazılım dediğim çok basit bir şeymiş obd’den aktif hale getiriliyormuş (yoksa uyumsuz parça hatası veriyor) ama kendim yapamam, borusan’ın yapacağını sanmıyorum dışarıda da yaptırmak istemedim.

Merakla bekliyorum valla :) bence g20 başlığında da şansınızı deneyin orası daha kalabılık. Ayrıca abd’deki homelink’lerin frekans aralığının avrupa ile uyumsuz olduğunu da okumuştum. Buna da dikkat edin Türkiye ile ne kadar uyumlu olur bilmiyorum.

• Hangi frekansta çalışıyor bilmiyorum ama çalışmazsa aynanın gövdesini kullanırım,şu an kullandığım kumandayı içine aktarır sorunu çözeriz :) Diğer bir sorun da araç kamerası onun için de bir başlık açmak lazım bir çok kişi estetikten uzak bağlantılarla işini çözmüş kablolar ortada falan

Şimdi bildirim geldi bana

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Camla ilgili malesef bilgi yok,izolasyon için ben davlumbaz içlerine ve bagaj havuzuna yalıtım yaptım.Ölçüm yapmadığım için oran veremiyorum ama işe yaradığını söyleyebilirim.Soft close kapı işine girince de kapılara müdahele etmeyi planlıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrah1982 -- 5 Kasım 2025; 21:21:32 >
  • emrah1982 kullanıcısına yanıt

Bataryada bir değişiklik yok elektroniklerin verimliliği artırılmış, nisan 2025 sonrası gelen araçlar bu şekilde. Ancak temmuz ayında dahi ellerinde eski araçlardan vardı alacağınız aracın teklif formunda menzil bilgisi yazar oradan kontrol edebilirsiniz.

Bugün borusandan fiyat alırken görüştüm, batarya tipi değişti dediler bana, yanlış bilgi demekki, 2023-2024 model düşüyorum ama burda 2023lerde bmw connect olmadığını okuyunca 2024 bakmaya başladım
    2025ler baya pahalı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrah1982 -- 5 Kasım 2025; 22:4:0 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrah1982

Bugün borusandan fiyat alırken görüştüm, batarya tipi değişti dediler bana, yanlış bilgi demekki, 2023-2024 model düşüyorum ama burda 2023lerde bmw connect olmadığını okuyunca 2024 bakmaya başladım
    2025ler baya pahalı

Batarya tipi mevcut modellerde değişmiyor yeni ix3 ile birlikte yeni mimariye geçilmeye başlandı. Connected drive 2024 model araçların tamamında yok, bunlar da nisan 2024 ile birlikte gelmeye başlamıştılar diye hatırlıyorum. Yine aracın teklif formunda aşağıdaki gibi belirtiliyor.

2023 BMW 5 Serisi (G60) ANA KONU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi afergan -- 5 Kasım 2025; 22:14:24 >

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.