Bu yılınkinden 103.75 yapmıştım 6-7 dikkat hatası vardı ama. deneme anı acayip etkiliyor ya < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Bu yılınkinden 103.75 yapmıştım 6-7 dikkat hatası vardı ama. deneme anı acayip etkiliyor ya < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
sağ olasın hocam. forumda derece beklediğim insanlardan birisin :) < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
2021 tyt de 106 çok iyi net ilk 50 ye giren arkadaşım da 106 yapmıştı |
mezun musun 12 mi < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
12 < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
106 yapmadım ki hocam 99 gelmişti :) 106 hangisi bilmiyorum < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
maestro 3. sınavda birisi bayılabilir, kriz geçirebilir. etrafımı umursamamayı öğrenmem gerek. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Umarım olur hocam. olmazsa hiç iyi şeyler yaşanmayacak :) < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
hocam türkçe fen sosda hangi denemeleri çözdünüz saygılar |
fen sosyal çözmedim denemelerle ilerlettim. Türkçede de toprak apotemi bs. Ama bugün sosyal için kondisyon hız ve renk aldım güzel duruyor < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
hocam türkçe sos feni mat tek tek sürelerini yazar mısınız ve çözme sıranızı teşekkürler saygılar |
goat gelmiş |
😶 atacak emoji kalmadı afro gif'i de sınavı kazanınca atmayı planlıyorum :) < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |