2022 tahmini 55k bedelliye değer mi ?
-
-
Ocak ayında yeni ücretler belli olduktan sonra başvuru yapabilirsiniz diye tahmin ediyorum. Her sene ocak ve temmuz aylarında bedelli askerliğe zam gelir. 2022 içerisinde hangi ayda başvuru yaparsanız yapın en erken 2023'te gidersiniz.
-
Arkadaşlar Bedelli Askerlik İşinde Kura Oluyormu Kurada Çıkmayan Oldumu ? Bilginiz Varmı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
şu ana kadar olmadı bundan sonra da olmaz muhtemelern bedel çok yüksek.
-
Arkadaşlar bir sorum daha olacak benim ocagın 8 inde tek bir sınavım var mezun olacam verirsem sınavı aöf den okuyprum tecili bozacagım sınava tekrar girebilir miyim ?
Yılın ilk döneminde yaparsanız daha iyi olur, temmuzdan sonra fiyat güncelleniyor.
-
Bildiğim kadar askerde sınavlara izin verıyorlar ama iyi araştırmak lazım
-
Hocam benim tecil 20 ocakta bitiyor, önümüzdeki hafta süreçlere başlayacağım. Bu sene değil 2023te gideceğim diye anlıyorum bu mesajınızdan doğru mudur? Bir de muhtemelen benim işlemler bitene kadar 2022 bedelli ücreti henüz açıklanmamış olacak, bu durumda ne yapmam gerekiyor bir fikriniz var mı?
22 de başvurursan 2023 yılında gidiyorsun bende geçen ay yatırdım parayı bedelli ücreti açıklanmasını bekleyin öyle yatırın
-
Henüz işlemlere başlamadığım için bilmiyorum, ücreti sonradan yatırabiliyor muyuz? Çünkü bedelli ücreti açıklana kadar benim tecil bitmiş olacak.
İşlemlere başladığınız günden itibaren 2 ay içinde yatırılması lazım para
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X