< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4FEE439E4 -- 7 Kasım 2022; 14:48:22 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
SAMSUNG QD-OLED SERİSİ (ANA KONU) (56. sayfa)

-
-
Cevap için teşekkürler, evet Sony 65A95k larda ciddi indirim olursa beklemeden almayı düşünebilirim. 2022'nin en temiz cihazlarından birisi sanırım A95K.
Bence Samsung 2023 S95C modelinde A95K benzeri bir model ortaya koyacak, heatsink koyacak ve kabini biraz kalınlaştırıp sağlamlaştıracak, bunları yapmazsa ayıp olur.
Güncel LG modellerini ölçülen HDR parlaklıkları düşük olduğu için pek tercih etmedim, LG bombayı önümüzdeki senenin modellerinde patlatacak gibi.
Philips'in 2022 modellerinde mesela 1300 nitlik LG OLED.EX paneller kullanılmış, ama sanırım LG de quantum dot'a geçiş yapacaktır. Eğer Philipste OLED 937 modelinde
şu 120hz girişte çözünürlük düşürme durumu olmasa çoktan indirimden almıştım. Dolby vision ve imax enhanced desteklemesi çekici. 120hz problemi dışında eksiği yok gibi.
-
-
Televizyon kağıt üstünde değerler ile çok rakipsiz duruyor. Rtings'de şu an en iyi tv s95b oled 4k kategorisinde.
Bence nereden alındığı, hangi ayarlar hangi konfigürasyon ile çekildiği belli olmayan tuhaf karşılaştırma fotoğrafları ile yanıltmak yerine, rakamlar ve testler üzerinden bilgiler paylaşılırsa daha faydalı olacaktır. Televizyon ve teknoloji yeni, zaman gösterecek sorun olup olmadığını, şu an kimse bilemez...
OLED-Infoyoutube
Samsung QD-OLED technology introduction (CES 2022)https://www.youtube.com/watch?v=QZ8cpWza4do&feature=youtu.be
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibiza123 -- 7 Kasım 2022; 11:14:11 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Saçmalık o sağdaki LG kalibresiz leş gibi samsung da ayarsız beyazları patlak beş para etmez bu karşılaştırmalar kalibre edilip öyle bakılmalı.
Attığın video HDtv kanalı değil bu arada ben onun için konuştum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi speedycihan -- 7 Kasım 2022; 15:13:52 > -
Selamlar. 1 aylık kullanımdan sonra gayet memnum olduğumu belirtmek isterim. Netflix, disnet+,prime ve digiturk kullanımı var genelde. Hdr, dolby atmos gibi özellikler gayet adaptif bir şekilde sorunsuz çalışıyor. İzlemeyi durdurunca ekran kısa bir süre sonra bariz bir şekilde kararıyor bir süre daha beklemede kalırsa ekran koruyucu devreye giriyor. Görsel olarak tatmin edici. Umarım uzun süreli kullanımda da sorun çıkarmaz. Oled yanıklarını forumdanda takip ediyorum. Amoled samsung telefonumunda benzer yanıklar oluşmuştu. :) Alet hassas belli. Bugünkü teknoloji bu ve buna uygun hareket etmek gerekiyor anlaşılan. Digiturk hd kutu kullanıyoruz. Upscale performansı basarılı. Ses sistemi vardı baglama ihtiyacı duymadım acıkçası kendi ses sistemi yeterli geldi tvnin. Şöyle bir sıkıntı oluyor; belki ben göremedim; split screen yaptığınızda ekranların renkleri user dan dinamic moda geçiyor. Gözü açıyor insanın. Bir de bilgisi olan varsa sevinirim, split screen ekrandayken bir ekran bluetooth kulaklıktan diğeri tvden ses çıkışı olabiliyor mu? İyi haftalar.
-
Hayırlı olsun güle güle kullanın güzel bir tv ve daha güzeli burada ki pembe tablola yalanlarına kanıp tv yi dikkatsiz kullanmıyorsunuz. Amacım tam olarak bu. Tv hassas oled burn in riski var soğutma katmanı heat sink yok yeni lg sony üst serilerde bu var yine tv de sağlam bir kasa yok tutunca yamuluyor buna göre insanlar tercihini yapsın. Bunları bilip dikkatli kullanarak tabi ki alınır iyi bir tv ancak fiyatı göz önünde bulundurulmalı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X