Şimdi Ara

SAMSUNG QD-OLED SERİSİ (ANA KONU) (392. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.830
Cevap
194
Favori
394.520
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
27 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 388389390391392
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Aynen B ve C serisi tvlerinize gözünüz gibi bakın. :) Bu arada dün akşam 95C'ye 2020.2 güncellemesi geldi.

• QuasarFX kullanıcısına yanıt

Daha dün kontrol ettim Ota güncelleme yoktu.

Şimdi tekrar baktım yine görünmüyor.

Bölge Almanya olduğu içinmi görünmüyor  

• pocemonmutlu kullanıcısına yanıt
  • QuasarFX kullanıcısına yanıt

Dosya boyutu ne öyle yaw

SAMSUNG QD-OLED SERİSİ (ANA KONU)

4.8gb olduğuna göre bayağı şeyşer eklenmiş belliki.

TV fabrika ayarına çekip güncellemek lazım temiz kurulum olur.

Akşam ilk işim bu oldu SAMSUNG QD-OLED SERİSİ (ANA KONU) 

Teşekkür ederim SAMSUNG QD-OLED SERİSİ (ANA KONU) 

• pocemonmutlu kullanıcısına yanıt

Bu sürüm sanırım her şeyi içeriyor, TV hemen update etti.

Her şeyi derken update değil de tam kurulum için yani. TV sadece update'i indirip kuruyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QuasarFX -- 9 Ocak 2025; 16:43:2 >
  • 65s90d de ekrandan çıkmayan iz, panel yamukluğu, upscale, motion performansını beğenmediğimden dolayı iade talebim kabul edildi. Bir de 65 76 den sonra küçük geldi gözğme. Sizce 77c46 ya geçsem üzer mi arkadaşlar? Yoksa yine mi 66s90d den devam etsem. Çok kararsızım. Bu ekran izi muhabbeti önğmüzdeki günlerde yeni tv de olsa olabilecek bişey gibi geliyor. Off çorba oldu kafam.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • O.o.spawn.o.O kullanıcısına yanıt

Bir mağazada tecrübe edip öyle karar verin.Yoksa daha çok aklınız karışacak.

• quote:

Orijinalden alıntı: joven

Bir mağazada tecrübe edip öyle karar verin.Yoksa daha çok aklınız karışacak.

Bugün burak hocamın mağazasında yine baya baktık panellere sağolsun yine yardımını esirgemedi. Yine s90d de karar verdim. Altlı üstlü samsung s85d woled vardı aynı görüntüde qd renklerde ve parlaklıkta evet fark var. Bakalım bu panel izi muhabbetini napcaz hiç bilmiyorum. Panelin önüne emniyet şeridi mi çekerim artık 😊 bukadar hassas kaplama gerçekten inanılır gibi değil. Yani c46 ya da baktım bugün baya ekrana dokundum falan taş gibi. Kasasıda öyle hemen hemen aynı incelikte ama yapı kalitesi 3-5 çıta yukarda. Samsung kağıt gibi panel yapmış. 77 e çıkma isteğim vardı ama fiyat çok oynuyo nerdeyse 2 katı. 77 de qd olmaması da s95 haricinde ayrı bi olay zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi O.o.spawn.o.O -- 10 Ocak 2025; 20:53:8 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• O.o.spawn.o.O kullanıcısına yanıt

LG oled upscale ve motion Samsung göre kullanıcı yorumlarına göre ve inceleme değerlendirmelerine göre biraz daha iyiymiş.Tabikide bir Sony değildir diye düşünüyorum.

Ben iki nesildir Sony kullanıyorum Sony w905 ve 2019 yılından almış olduğum xf9005.

Ekranda iz çocuklu ailelerin enbüyük sorunudur.Allah yardımcınız olsun afacanlar çok fenadır paneli mıncıklamak ister keratalar.

55w905’den 75xf9005 geçiş yapmıştım arada epey bir boyut farkını olmuştu izleme mesafemden tabi bu mesafe koltuk ile tv arası

içerik olarak 4k ve tabikide sony upscale performansına Blu-ray disk arşivim izlemek için 2.80m mesafesinden tam ideal

bir mesafe olarak izliyorum.

• 
Sayfa: önceki 388389390391392
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.