SAMSUNG QD-OLED SERİSİ (ANA KONU) (253. sayfa)

-
-
Öyle de biri sadece yansıma olunca izlenemiyor, diğeri hiç bir zaman diğeri gibi net izlenemiyor gibi bir durum var.
-
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Silinmiyor bence silmek mümkün değil gibi silince sanki temizlendi gibi oluyor ancak farklı açıdan bakınca illaki o mavi leke orada oluyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scorpion4201 -- 9 Ocak 2024; 0:19:45 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
15 aralikta olumlu mesaji geldi hala kargi bilgisi vs yok.
mail attim bugun. arayacagimda baska bu kadar bekleyen var mi gaglia kahve makinasini.
-
Süreç, önceki mesajımda bahsettiğim gibi işledi. Onaylandı, kargo bilgisi verilecektir mesajı geldikten sonra 1 hafta içinde de kargo mesajı geldi. Müşteri hizmetleri yardımcı olacaktır. Arayın ve süreç hakkında bilgi isteyin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi greysakal -- 9 Ocak 2024; 19:35:33 >
-
piksellere kadar çekecek ne var ki zaten tv kendisi söylüyor ben tv isem bunlar ne bunlar tv ise ben neyim
-
Kırık bir herif biraz hızlı hızlı gezip çekmiş herşeyi orada. Bu senenin olayı da transparan ekranlar.
Tv ler de görünüşe bakılırsa yapay zeka, 3 bin nite çıkan parlaklık (LG VE Samsung Oledlerde) birde bu yansıma önleyici ilk sıralarda yer alıyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
gorustum samsung cozum merkezi ile.
60 is gunu imis onay mesajindan sonra suan surec isliyormus mecbur bekleyecegiz.
-
Selamlar arkadaslar,
samsung 77s90c ve tcl 75c935 modelleri arasinda kaldim. Samsungu mevcuttada kullandigim icin daha sicagim ama oled konusu korkutuyor. 2024 de yenilenmis modeli gelir mi? sizce almalimiyim yoksa beklemelimiyim?
-
hocami
s90c bende var çok memnunum. tcl android işletim sistemi olacak hiç girilmez.
-
Dostlar S95C fişini çekince tv saat ve tarihi unutuyor demiştim. Bir ara düzelmiş gibiydi. Şu an denedim yine oluyor. Deneme şansı olan var mı? Servis kaydı açtım, Samsung diyor ki servis eve gelince yapmazsa ödeme yaparsınız 😄 Biri deneyip yazabilir mi zahmet olmazsa?
(Bu arada tvde internet bağlantısı yok.)
Samsunglarda piksel yanma sorunu yasayan oldumu ? 1 nesil 2nesil vs
Şu an tv alınmaz. 3 ay bekle yeni model al.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
fişi çek çıkar çözülür.
size farklı bir çözüm daha vereyim. tivibu spor kanalını 1. kanal olarak ayarlayın. eğer saat sorun olursa. o kanal üzerine gelin 5 saniye içinde güncelleme ve epg olan kanalları yükleme yapıyor.
ben hep böyle kullanıyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aykutersoy -- 11 Ocak 2024; 8:38:58 > -
Aykut bey merhaba
fişi çıkarıyorum her taktığımda saat ve tarih sıfırlanıyor. Tivibuyu başa alınca çözülür diyorsunuz ama bu bir problem değil mi sizce? Neden saat veya tarih için bir hafızası yok?
vallaha önceki tv de de yaşıyordum. garanti olması için böyle yaptım. saat sapıtıyor bazen çünkü.
bir kez yaptı bende fişi çıkardm 5 dak sonra taktım bir daha yapmadı.
-
Yansıma önleme olayı renkleri matlaştırmış gibi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deppechemode45 -- 11 Ocak 2024; 10:13:42 > -
Ayrıntılı incelemeleri beklemek lazım ama açıkçası bana da öyle gözüktü. Samsung panellerin en belirgin özelliği canlı reklerdir aslında, LG'nin renk gamı biraz daha pastel tonlara kayar. Samsung da öyle olmuş gibi görünüyor.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X