Şimdi Ara

SAMSUNG QD-OLED SERİSİ (ANA KONU) (217. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9.488
Cevap
224
Favori
463.156
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 215216217218219
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bence almamamız için bir neden yok ben şartlara baktım alım tarihimiz uyuyor, Teknosa internetten almayı kabul ediyor birde kurulum tarihini geciktirmeden yaptırırsak tüm şartları sağlamış oluyoruz. Şu fiyattan aşağı yukarı alanlar diye ekstra bir ibare yok sadece model şartı var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bLind kullanıcısına yanıt
    Samsungun internet sitesinde 55" 95c'ler icin bir card kampanyasi yoktu, belki yenisinde gelmistir ama faturaya 1.kod'un islenmesi gerekiyor. Yani internetten teknosa alimlarinda gecerli degil muhtemelen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bayfeynman -- 12 Ekim 2023; 21:16:42 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • bayfeynman B kullanıcısına yanıt

Kampanya sayfasına baktım kod olayı sadece mağazadan alanlar için online alanlar için öyle bir zorunluluk yok.

SAMSUNG QD-OLED SERİSİ (ANA KONU)

SAMSUNG QD-OLED SERİSİ (ANA KONU)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bLind -- 12 Ekim 2023; 22:36:41 >

Bu yeni sartlar sanirim, eskisinde yoktu. O zaman hayirli olsun diyelim :) linki atabilir misiniz? Bulamadim

Bankacılık hizmetleri olarak ayrıntısını bilmiyorum ben sadece limit artırımı yaptım, 5 tane kartı ekledim, alışverişlerde kartı kullanıyorum.

Şu videoyu Samsung kısa mesajla yollamıştı:

SAMSUNG QD-OLED SERİSİ (ANA KONU)ininalyoutube
    ininal kartınızı hesabınıza tanımladıktan sonra, videodaki adımları izleyerek hesap ve kart limitinizi 4 adımda 50.000 TL'ye yükseltebilirsiniz. ininal mobil uygulamamıza giriş yaptıktan sonra; 1. Kimliğinizin fotoğrafını çekin ve telefonunuzdan okutun. 2. Selfie çekimi ile kendinizi tanıtın. 3. İkametgâh adresinizi girin. 4. Banka hesabınızdan ininal hesabınıza en az 1 TL para transfer ederek limit artırma işleminizi tamamlayın.
    https://www.youtube.com/watch?v=8ECzavu0qHc&ab_channel=ininal
  • popturceyn P kullanıcısına yanıt

Teknosa’ dan mı aldınız?

• Evde salon da kullanmak için
    Samsung 65 ya da 77 ekran S95 serisi düşünüyorum. 3 metre mesafeden 65 mi 77 ekran olarak devam etmeliyim. Genelde Bein ile yayın izliyoruz.
    Tavsiyeniz nedir? Nelere dikkat etmem gerekiyor?

• Dejavu227 D kullanıcısına yanıt

Genelde tv yayinlarini izleyecekseniz Olede girmeyin. Qledlere yonelin. Normal sartlarda 3 metre icin 65 inc idealdir. 77 buyuk gelir

• deppechemode45 D kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler, peki model ve performans olarak tavsiye edebileceğiniz ürün nedir?

• Dejavu227 D kullanıcısına yanıt

Hic birini kullanmadigim icin birsey diyemiyorum. Samsung qled sayfasi var orda sorarsaniz kullanicilar daha dogru yonlendirirler. Tv kanallarini izleyecekseniz zaten Oled tv nin hem yanma riski yuksek olur hemde normal tv kanallarinda Oled in kalte farkini cok yasamazsiniz bu sebeple Led tv ler sizin icin daha yerinde tercih.

• deppechemode45 D kullanıcısına yanıt
    Bilgilendirmeniz için teşekkür ederim.

• Arkadaslae bu arada bugun mediamarktta 77s95c oled'e baktim yandan. Ekranda egilme var. Uzun vade durdugu icin muhtemelen; kasa kavis yapmis ortadan iki kenara da dogru, minimal bir egilme var. Karsidan bakinca belli olmuyor ama yandan dikkatle bakarsaniz anlasilir..kasa isini tam cozemediler sanirim..belki de 77 olmasindan oturudur 🤷🏽‍♂️

Bence 77inc olmasının etkisi vardır. Tabi bu Samsung un mazereti olmamalı diğer markaların bu boylardaki ürünlerinde eğilme var mı acaba ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bLind -- 14 Ekim 2023; 10:55:4 >

Hocam bilinçsiz ve doyumsuz tüketiciler dayanaklılık ve rijitliği şıklığa yedirdiler. Sadece birkaç görünüşte alışılacak ince panel için sağlamlığı gözardı ettiler ve firmalar da tüketiciler ne istiyorsa onu yaptı işte. Nerede 2010'ların taş gibi sağlam kasalı sony televizyonları nerede şimdiki 2 senelik ömürlü nanemolla paneller. Bunu biz istedik.

Lg'lere baktim, bir sey yoktu.

• 4hill kullanıcısına yanıt
    Oled yapisi geregi ince zaten. Lg panellerinde bir sey yok, zanzung kalinlastirmis ama biraz daha kaliteli materyal kullanabilirmis, celik metal falan yapsa cerceveye en azindan, daha iyi olabilirmis. Evde kullanmaya baslar baslamaz duvara sabitlerim herhalde, en azindan yamulmaz o sekilde 😂

Kullanıcıları samsungtan en çok uzaklaştıran şey yapısal donanımsal ve yazılımsal kusurları. Görüntü kalitesinde ki bu başarıyı yapısal ve yazılımsal olarak taşıyamıyorlar. Ve kullanıcıda ciddi terddütler oluşturuyorlar

• Tüm markaların Oled Tvlerinde maalesef bu risk var, hem görsellik hem de malzemeden tasarruf için sanırım ince üretiliyorlar; önceki mesajımda paylaştığım görseldeki gibi kaldırılmazsa/taşınmazsa eğilebilirler. Panelleri köşelerinden tutmamak lazım.

Bu seneki Samsung ve LG paneller çok daha sağlamlar. LG C1 ve Samsung B serisi tvlerde çok fazla eğilme şikayeti vardı.

Bunlara benzer epey mesaj var. :/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QuasarFX -- 14 Ekim 2023; 18:14:27 >

• 
Sayfa: önceki 215216217218219
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.