Şimdi Ara

SAMSUNG QD-OLED SERİSİ (ANA KONU) (157. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
9.488
Cevap
224
Favori
463.154
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 155156157158159
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Servis menüsünden ekran parlaklığını aşırı derecede yükseltebiliyorsunuz ama normalden sadece 300 lit fazla arttırmak yeterli ben 2.000'lik fazla arttırdım ayrıca izledikten kısa bir süre sonra ekran hafif soluklaşıyor onu da servis menüsünden ayarlayabiliyorsunuz ASBL yi servis menüsünden kapatırsanız canlı parlak renkler oluyor ayrıca normal menüden enerji tasarrufunuda kapatın biraz tecrübe sahibi olunca bu televizyonda yapılamayacak şey yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yorumlarda S95C kullanıcıları PS5 ve oyun modu açıkken benim yaşadığım gibi 5 dakikada bir 5 saniyelik siyah ekran geldiğini söylemişler. Bu sorunun HDMI portlarından kaynaklı olduğunu söylemişler ama kesinlikle alakası yok. HDMI portlarından kaynaklı olsa S95B kullanıcıları da bu sorunu yaşardı.

Sorunun HDMI kablodan kaynaklandığını düşünüp Paugge marka HDMI aldım yine siyah ekran verdi. PS5 sistem ayarlarından HDCP ayarını kapatınca sorun düzeldi. HDCP'yi kapatmanın bedeli de PS5 üzerinden Netflix, Youtube gibi uygulamaları kullanamıyorsun.

PS5'in yazılımı Samsung'un yazılımıyla uyum sorunu yaşıyor, S95C'ye kapsamlı bir güncelleme gelmesi gerek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leon -- 14 Temmuz 2023; 1:21:43 >
  • Leon kullanıcısına yanıt

Ama profesyonel testlerde bunun hdmi portlarla alakalı olduğu ve portların her birinin 10gbps 4ünün toplamı 40 gbps olduğundan kaynaklandığı yazıyor.

S95b her bir port 12gbps toplam 48 gbps olduğundan bu sorun olmadıgı söyleniyoryani ps5 ve blueray 144hz alamıyor.

Buda donanımsal yazılımsal olmadığı söyleniyor.

Sanırım s95c ve s90c için 2.nci nesil üretim çıkacak.

• S90c kullanıyorum. Xbox series x ve playstation 5te herhangi bir sorun yaşamıyorum. S95c'de one connect box veya o kutu ve ekran arasındaki kablo ile alakalı bir sorun olabilir. Ayrıntısını bilmiyorum.

• Leon kullanıcısına yanıt

bu sadece sizin cihazda mı böyle yoksa her s95c'de aynı mı?

• QRX kullanıcısına yanıt

S95c de oluyor sorun donanımsal yani hdmi eski tip takılmış bu bir skandal deniyor

bu arada buradan bir arkadaş soruyordu s95 c ile s90 c arasında ses farkı haricinde görüntüdeki fark ölçülmüş %1 daha parkak 95c yani sesi es geçerseniz bu yüzde birlik fark için daha fazla para vermeye değer mi bunu bir düşünün derim alacak olanlara

• Herkese merhaba arkadaşlar. Yaklaşık 3 ay önce ben de samsung s90c 65 modelini almıştım.Fakat geçenlerde 2 kere tv den ses verip görüntü vermeme hatası aldım. 5 10 kere kapayıp açınca geldi fakat geldiğinde de vrr vs gibi özellikleri aktif etmedi hdmı ı söküp takmak zorunda kalıyorum game mod u aktif olmadığı zaman..Arıza kaydı oluşturdum ve birebir değişim isteyeceğim diretirlerse tamir diye nasıl bir yol izlemem gerekir acaba.Elimde hataların mevcut olduğu videolar da var birini paylaşıyorum.3 Aylık tvde asla tamir istemiyorum çünkü.

• isikyigit İ kullanıcısına yanıt

6 aydan önce arızalanan cihaz tüketici kanunlarına göre ayıplı ürün sayılıyor birebir sorgusuz suasız değişim hakkınız var hiçbir teklifi kabul etmeyip değiştirin bana dün para bile teklif ettiler zaten direkt değişim istiyorum derseniz değişim hakkınız Baki ama böyle de bir teklifimiz var diyorlar

• Çok teşekkrler.Zaten game mod özelliklerinin aktif olmadığı şekilde bıraktım tv yi gelen ekibin görmesi için.Bakalım.

• SAMSUNG QE65S95CATXTK 25 adet stok geldi, piyasanın altında fiyatı var düşünen varsa yardımcı olurum.

ANKARA KEYVAN ACRUX BEYTEPE SAMSUNG SHOP MAĞAZASI

BURAK KESKİN

0506 620 31 32

FİYAT VEYA KIYASLAMA BİLGİSİ ALABİLİRSİNİZ.

• oledçiler saldırın

burak candır gerisi heyecan 

• Burak_Keskin06 kullanıcısına yanıt

Merhaba fiyat verirmisiniz ?

• Ödemeniz nasıl olur hangi şehirdesiniz?
    İsterseniz Pm'den devam edelim.
  • sadays S kullanıcısına yanıt
    Hocam LG, SAMSUNG fark etmez stoklarımızda olduğu sürece yardımcı olurum.
  • Burak_Keskin06 kullanıcısına yanıt

farkındayım fiyatlarınız çok düzgün ama ben hem istanbuldayım hem de samsungun outlet ürünlerini satan arkadaşım var EFS ELEKTRONİK duymuşsunuzdur

ama sıfır düşünenler için güzel fiyatlar yapıyorsunuz işiniz gücünüz rast gitsin 

• sadays S kullanıcısına yanıt
    Allah razı olsun hocam saolsın
  • Az önce İstanbul Kanyon avm deki Samsung mağazasından öğrendiğime göre s95b lerin 10 yıl burn in garantisi varmış. C serilerinde yokmuş. Bundan kaç kişinin haberi var merak ediyorum.

• E_81 kullanıcısına yanıt
    Hocam böyle bir olay yok yanlış bilgi verilmiş size

Qled dir o. S95B oled. 5 yıl garanti veremiyor daha ne 10 yılı..

bütün Dünya'da bundan haberi olanlar:

1) istanbul kanyon avm samsung mağazası

2) siz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MacGyver. -- 15 Temmuz 2023; 20:6:38 >
  • 
Sayfa: önceki 155156157158159
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.