< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
SAMSUNG QD-OLED SERİSİ (ANA KONU) (137. sayfa)

-
-
77 s95c vs 77 g3
BRIAN'S TECH THERAPY (WHISPERSTATUS74)youtube
G3 VS S95C 77" TV CHAMP? A95L IS ON THE WAY!https://www.youtube.com/watch?v=0sxSKywZpVk
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
S95b ile s90c arası fark nedir?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
C olan %30 daha parlak. Hdmi girişleri Tv nin üzerinde.
-
-
2 tv de gerçekten çok başarılı. Karanlık sahnelerde s95c daha iyi detay verirken, aydınlık sahnelerde g3 daha iyi detay veriyor.
Her iki tv de bu senenin en iyi tvleri.
İkisinde de tv üzerinde. S95C de istediğiniz yere taşıyabileceğiniz one connect box var.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar bugün Vatana gittim 1 saatten fazla çeşitli TV leri inceledim.Öncelikle Söyliyim youtube da gözüken kadar hiçbiri kötü göstermiyor. LG 2 ve C2 alt alta idi. Aralarında çok az parlaklık farkı vardı.Detay ve görüntü kaliteleri muazzam.Youtube'a bakan birisi için C2 çöp gibi geliyor ama kesinlikle öyle değil oda muhteşemdi.Beni şaşırtan şey ise bu 2 tvinin yanında Sony 80 serisi Oled vardı ve ikisinden de daha parlaktı.Oysa kağıt üzerinde ve youtube testlerinde bunlara göre çok kötü. Şimdiden Söyliyim hepsi mağaza modundaydı ve görevli arkadaş menülerinden baktı ve hepsinin parlaklığı maksimum da dedi.
S95b 65 inç olarak oyun ve film demosu oynadı.Samsung kesinlikle daha canlı renkler sunuyor özellikle oyunlarda.Akıcılık muhteşem ve yine youtube da gözüktüğü gibi beyazları pembe göstermiyor olduğu gibi beyaz veriyor. Renk doğruluğu çok çok güzel.
Yalnız youtube daki gibi yanında LG C2 veya G2 filan çöp gibi kalmıyor.
Maalesef teşhirdeki S95B paneli eğikti.Yani aklım almıyor bu tv bu şekilde nasıl piyasaya sunuluyor.Ayrıca ekranında bezlerden kalan izlerde vardı. Çalışanın söylediğine göre başka şubede bir panelde koca bir el izi kalmış ve mağazadaki tüm temizleyicileri denemelerine rağmen o iz orada kalmış ve çıkmamış.Yani hem eğiklik hemde iz problemi var bu muhteşem Tv'nin.Ayrıca Philips 937 Oled de vardı ve 807 de. Şunu söyleyebilirim açık ara en kötü TV bunlardı.
Yeni sezon S90C ve S95c de aynı durumlar devam ediyor mu eğiklik ve leke.Bilgisi olan var mı?Fiyatlara gelirsek
LG G2 65 inç 67
Lg C2 65 inç 57
Samsung S95C veya 65 inç 50
Samsung S90C merhaba 65 inç 53 lira
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Merhaba @xbr,
Sony 80 serisi kağıt üzerinde hem C2 hem de G2 den ulaşabilceği max. parlaklık seviyesi düşük. Büyük ihtimalle Sony’nin görüntü işlemcisi izlediğiniz sahneler için diğer LG modellerinden farklı yorumlamış olabilir. Fakat Sony bu iki TV den resim kalitesi olarak çok daha iyidir. Youtube üzerinden karşılaştırmaları (çoğu yabancı dilde ne yazık ki) izlersenizde çoğu kişinin tercihi bu 3 tv arasından Sony olduğunu görürsünüz.
-
Burda da samsung s95b ile karşılaştırmalı videosunu izleyebilirsiniz.
Her ikiside mükemmel TV’lerdir. Bende ikisi arasında kalmıştım ama eğiklik konusu canımı sıktığı için sony serisini aldım. Fakat henüz TV yi izleme fırsatım (yurtdışındayım TR ye dönünce nasip olur inşallah) olmadı.
BRIAN'S TECH THERAPY (WHISPERSTATUS74)youtube
Hello everyone, today's video is a comparison of the 77" Sony A80K oled vs the Samsung S95B QD-OLED. It's WEGB VS QD-OLED and it's a fascinating comparison. Thank you for watching and I'll see you in the comments. Special thanks to Value Electronics for supplying the Sony and Samsung and please consider making your next AV purchase through them https://valueelectronics.com/#2915 or call them directly at 914 723 3344 and ask for Robert or Wendy and please mention Brian from WhisperStatus74/Brian's Tech Therapy #SAMSUNGS95B #SONYA80K #QDOLEDVSWRGBhttps://www.youtube.com/watch?v=D32UbotlklA&feature=youtu.be -
S90C, S95B ile aynı kasaya sahip. S95C'de ise daha farklı ve kalın bir tasarım uygulamışlar, eğilme riski yok gibi.
Bu arada ben S95B'yi kendi aracımla boydan sigmadigi için çapraz yatık bir şekilde kendim eve getirdim, kurulumda servis personeli de muhtemel egiklik konusunu daha kutuyu açmadan söyledi ve kutuyu video çekerek açtık. Ama panelde hiçbir sorun yoktu çok şükür.
-
65s90c için 54.000 fiyat isterlerken 65s95b için 50.000 fiyat isteniyor.
65s90cnin yanında soundbar verilirken 65s95bnin yanında kahve makinesi veriliyor.
kahve makinesi fiyat olarak hem daha pahalı hemde kahve makinesine ihtiyacım var fakat 65s90c daha yeni.
kafalar karmakarışık oldu ikisi arasında gerçekten çok büyük farklar var mıdır 2022 model bir tv almak istemiyorum ama bir yandan da 95c alamayacağımız için ikisi arasında bir fark yoksa 95b almak da mantıklı geliyor, özellikle yanında kahve makinesi veriyorlarken. ikisinin bir karşılaştırmasını da detaylı bulamadım. var mı ben bu konuya hakimim yardımcı olabilirim diyebilecek bir babayiğit çok kötü durumdayız ağalar :D
-
@astay87
Tv'niz hayırlı olsun hocam.Hem bu Samsung konusunda hemde LG konusunda paylaşılan youtube resimlerine hemde kendi izlediğim karşılaştırmalara bakınca S95 ve G2 uçup kaçıyor arada renk doğruluğu ve parlaklık olarak uçurum var gibi gözüküyor o resim ve videolarda ama kendi gözünüzle gördüğünüzde o fark yok.Tabiki S95 daha parlak ama Sony'nin resim işleme başarısı çok çok güzel.Sony sanki yönetmenin istediği gibi gösteriyor,yani doğada gördüğünüz bir kuşu size aynen aktarıyor. Samsung ise biraz parlatıp veriyor. Ama eskisi gibi tamamen vivid değil. En çok beğendiğim Samsung modeli oldu S95b.Ama ağbi eğilip bükülme, ekran temizleyince leke bırakma filan nedir ağbi bu nasıl bir hata hayretler içindeyim. Bu hatalar olmasa gözü kapalı alırım, hala daha düşünüyorum çünkü LG G2 ile çok fiyat farkı var.
@civcivx
Hocam gördüğüm panel fark edilir derece eğikti ama görüntüde hiçbir olumsuz yansıma yok.Tamam diyelim servis geldi kurdu eğiklik yok.Oldu ki taşınıcaz ve mecburen sök tak yapıcaz o zaman ne olucak hep istim üzerinde mi yaşıcaz. Diğer büyük sorun ise ekran temizleme.Ben en çok 2 ay içinde paneli baştan aşağı temizliyorum normalde çünkü toz tutuyor.Var mı yeni bir temizleme yöntemi bildiğiniz. Ayrıca Samsung'da LG gibi gsync sertifikası yok. Sadece gsync uyumlu. Yarın öbür gün bir güncelleme çıkarıp ben uyumu kaldırdım derse Nvidia kullananlar ne yapıcak.S90c ile 95B aynı kasaya sahip dediniz, peki ekran temizleyememe sorunu 2023 serisinde de devam ediyor mu
-
S90C ile ilgili bir konu da ses sistemi ile ilgili. Üzerinde 40W çıkışa sahip 2.1 düzenekli ses sitemi var. S95B'de 60W ve 2.2.2 şeklinde. S95C ise 70W ve 4.2.2 şeklinde. TV'yi kendi üzerindeki ses sistemi ile kullanacaklar açısından değerlendirilmesi gerekebilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi civcivx -- 7 Mayıs 2023; 8:51:20 >
Kendisini ekran ve resim doğruluğu açısından eğitmiş bir göz resim işlemeyi milyon nit parlaklık bile olsa işte böyle ayırtediyor. S95b yanında en ucuz sony oled a80 resim olarak fersah fersah öndeydi izlediğimde…
S90cye de kahve makinesi verdiklerine emin misiniz yoksa yazarken s95b ile s90c mi karıştı? S90cye kahve makinesi veriyorlarsa ben de almaya gideceğim.
Herkese iyi günler.
Yeni bir 65s95b tv aldım , servis geldi kurulum yapti fakat ps5 i bağladığım zaman goruntu yok oluyor . Ses var ama tv nin menüleri bile görünmüyor. Dün tüm gün uğraşmam sonucunda game mode a aldığımda bu durumun gerçekleştiğini fark ettim . Yani bağladığım hdmi da game mode u kapatırsam görüntü geliyor , açarsam tv de hiç bir görüntü çıkmıyor. menü ,kısayolları vs... böyle bir durumla karşılaşan var mı ?
Hocam s90c s95b'nin eşdeğeri değil, 2023 model diye alırsan hata yaparsın. Şey gibi düşün, iphone 13 pro mu? iphone 14 mü? 13 pro bir önceki yılın telefonu değil mi? Peki hangi telefon daha iyi ve üst segment? Bunun cevabımna göre aynı paraya s95b mi s90c mi alınır karar verebilirsin.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X