< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|

1 Mobil
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
2022 Model 1.5 corolla aracıma bu ay Brc meastro kitini taktırdım. Bir depo ile yaklaşık tamamen şehir içi 328 km yol yaptım. Yakıt konusunda başarılı geldi ancak taktırdığımdan beri bir iki problemle karşılaştım. Bir tanesi aracımın soğuk havalarda gaza geçiş esnasında stop etme problemiydi. (1 Ayda 2 kere yaptı sadece) Bunu da lpg kitini takan firmaya gösterdiğimde aldığım yakıttan kaynaklı olabilir dediler ayar yaptılar tekrardan. Akabinde yine aynı durum olursa enjektörleri değiştirelim diye de söylediler. Diğer problem ise bir defa olsa da Lpg den kaynaklandığını düşündüğüm direksiyon güç …. Diye bir arıza verdi ve stop etti. Araştırdığımda bununda lpg kaynaklı bir sorun olduğunu okudum. Ancak bunlar çözülmeyecek sorunlar değil. Yakıt konusunda ise gerçekten lpg az yakıyor arkadaşlar. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
2022 model 1.5 aracıma bir yıl önce sosyal medyada sık sık karşımıza çıkan candan mühendislikte brc maestro taktırdım. Genellikle şehir içi kısa mesafe kullanıyorum (gidiş geliş 9 km) Hiç bir sorun ile karşılaşmadım. Çok memnunum. Performans konusunda da bir sıkıntı yaşamadım. Çekişinde, gidişinde, çalışmasında bariz bir fark yok. |
|