Şimdi Ara

2022 MG HS Türkiye fiyatı ve özellikleri (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
2
Favori
2.783
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bilgi sahibi olanlar cevaplarsa sevinirim mg hs aracı aldım bir haftadir kullanıyorum özelliklerde navigasyon var demesine rağmen ben görmedim veya bulamadım

• DH Misafiri D kullanıcısına yanıt

Aracı önerir misiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Araçla ilgili izlenimlerini nelerdir. Almayı düşünüyorum çünkü. Bir kullanıcı olarak fikrinizi merak ediyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Sizin için broşürü indirdim baktım ama aracın 2 paketi var, 2 sinde de navigasyon göremedim ben. Apple car play ve Android auto var.

https://cdn.mg-turkey.com/asset/images/hs/mg-hs-brosur.pdf?v=n2

"...biz O’nun gövdesine tapan bir putperest değil, ölmez eserine ve mânasına bağlı bir şuuruz. O, kendi vücuduyla beraber kaybolacak fani bir milletin değil, kendi manasıyla beraber yaşayacak ebedi bir milletin yaratıcısıdır.”

• 2023model araç bile bayilerde yokken ! 2022 model araçlar nasıl oluyorda satılıyor demekki haberlerde çıkan tarlalarda otoparklarda arabaları bekletip stokçuluk yapıyorlar haberleri doğru 3 aydır bayilere soruyorum araç yok diyorlar şimdi 2022 model araçlar piyasaya çıkıyor !!

• MG köklü bir ing.markası şuan dünya devlerinden biri saics motor üretiyor vw ve audi ortadoğu ürt. Yani kalite düşünmenize gerek yok araç tasarım fabr. İng.ve ing. Normlarına göre üretimi yapılıyor 5 yıl 150.000km garantisi var euroncap yeri belli satışlarını abartmıyorum tahmin edemezsiniz elk. Araçta dünya 3. Bir üreticiden bahsediyoruz çok farklı spor araçlarıda var fakat bizim ülk. Vergiler dolayısıyla gelmiyor şunu unutmayın 4-5 marka sayarım neler konuşuluyordu piyasa aracı oldu inanın mg mark. çok güçlü ekipleri var dev markalarda yönt.birimlerinde ciddi konumlarda bulunan şahıslardan oluşan bir ekip üretimi ülkemize gelirse hiç şaşkınlık yaşamayın haricen lansmanları takip edin ne demek istediğimi anlayacaksınız

volvo jaguar landrover v.s her marka çin hindistan gibi ülk. üretiliyor hatta satın alınmış markalar fakat kalitede ödün verilmiyor doğduğu ülkenin normlarına göre araçlar üretiliyor alman fransız v.s dedğiniz araçlarda ürt. birçoğu Farklı ülkelerde O sebeple bunlarında yanında mg üreticisi tüm bu üreticilerden köklü sağlam bir üretici ön yargı yapmamanız açısından bunları yazıyorum ben kullanıcısıyım çok ama çok memnunum bazı eksileri tabi ki var her markada old. gibi ama yol tutul süspansiyon ve tokluğu hakikaten adına yakışan araç (morris garage)pişman olmayacaksınız ;))

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.