< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tamerinal -- 5 Kasım 2023; 17:43:15 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
YENİ KIA SPORTAGE (2022) ANA KONU (62. sayfa)

-
-
Aracın orjinal navigasyonu güncel midir?nereden anlıyıruz?
-
Harita tarihi ya da versiyonu yazan bir yerler vardı sanırım ama çok önemli değil zaten hem Media ünitesi yazılımını hem de haritayı kendiniz güncelleyebiliyorsunuz.
-
2022 ve 2023 model prestige paket sportage arasında herhangi bir gelişme, yeni eklenen özellik, ufak makyaj dokunuşu gibi bir fark var mı? Sanki bir yerlerde okudum ama bulamıyorum. Geçenlerde sorduğum 1-2 ST fark yok dedi ama çok tatmin etmedi konuşma şekilleri. Güvenemedim. Bilen varsa aydınlatırsa sevinirim
-
Arka koltuklar için dijital derece gostergeli klima kontrolü 2022 de var 2023 te yok.
Aylara göre bile değişiklik olabilir mesela benim 2023te şoför ve ön yolcu camı tam otomatik bazı 2023 lerde sadece şoför öyleymiş
İç tasarım bildiğim bunlar
Dış tasarimda değişiklik yok diye biliyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wixland -- 6 Kasım 2023; 9:41:37 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
2022-2023 arasında farklar 2022de 3 bölgeli klima var ve ön yolcu camı da çift komutlu 2023 de 2 bölgeli klima var ön yolcu camı kapatmak için basılı tutmanız gerekiyor. Bildiklerim bunlar görünüşte fark yok
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ayarlar
park güvenliği
otm. PDW (park mesafe uyarı) kısmını tıklayınca araç önünde bir engel algılarsa kamerayı otomatik açmaya başlıyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
HEV olanı tercih edin 4x4 de az tuketim için
-
Bugün yeni Güncelleme gelmiş arkadaşlar
update.kia.com
Ekim 2023 Navigasyon Haritası ve Yazılım Güncellemesi > Bildirim | Resmi Kia Motors Navigasyon Güncelleme Web Sitesihttps://update.kia.com/TR/TR/updateNoticeView/aLm0of
Yeni özelliklerde güzel bir haber var sanki kablosuz carplay diyor
İnşallah dediği gibi kablosuz gelmiştir
Ben Henüz yükleme yapamadım
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Süper haber, akşam deneyeceğim hemen.
-
-
MY22
Mild hybrid'ler HEV olan olsa gerek de farketmiyor zaten hepsinde ünite Gen5W diye geçiyor.
-
Teşekkürler
Yok hocam bizim MHEV diye geçiyorda normal hiç hibrit olmayan modelle yazılım aynı
HEV ve PHEV yaziliminda batarya göstergesi menüsü falan var onlar bize uygun olmaz
Anladım zaten yazılım versiyonları da farklı gözüküyormuş listede.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eksi273_kelvin -- 6 Kasım 2023; 16:23:3 > -
Arkadaşlar yeni gelen güncellemeyle birlikte güncelleme açıklamalarında kablosuz AirPlay ve Android CarPlay olacağı yazıyor ancak henüz indirip denemedim deneyen olursa lütfen buraya yazsın ve nasıl yaptığına dair de bize bilgi verirse seviniriz
update.kia.com
Ekim 2023 Navigasyon Haritası ve Yazılım Güncellemesi > Bildirim | Resmi Kia Motors Navigasyon Güncelleme Web Sitesihttps://update.kia.com/TR/TR/updateNoticeView/aLm0of
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Araca güncelleme nasıl yapılıyor acaba?
-
Arkadaslar 1 yıl once usb ile nasıl güncelleme yapıldığını anlatmıştım. Eski sayfalarda bulabilirsiniz. Servise sordum bize gelen bir bilgi yok dediler. Haftasonuna kadar servise gelmezse kendim yapacağım. Açıklamaya çalışırım. Hızlı ve geniş depo alanlı bir usb gerekiyordu. Kia update i pc ye indirip yeni güncelleme dosyasını usb icine yükleyip sonra araca takip güncelleme menüsünden yapılıyor diye biliyorum.
En sonunda bunu da çözdülerse çok mutlu olacağım. En büyük eksiklik giderilmiş olacak. Darisi tek tuşla tum camlar ve sunroof kapatmaya.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
https://update.kia.com/TR/TR/navigationUpdate
hocam buradan işletim sisteminizi seçip uygulamayı indirin
Bilgisayara bir 32 gb usb bellek takın
uygulama inince kurun ve ülke ,dil ayarları vs
daha sonra aracın modelini seçin
devam ettiğinizde yaklaşık 10gb veriyi usb belleğe indirecek
işlem bitince Araca geçip usb belleği takın
Genel Ayarlar /güncellemeye gelin zaten güncelle butonu aktif olacak
başladıktan sonra 15-20dk sürüyor
önce bi 0-100 dosyaları kopyalıyor sonra 0-100 yükleme yapıyor
araç çalışır durumda olsun işlemi yarıda kesmemeye dikkat edin
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X