Şimdi Ara

YENİ KIA SPORTAGE (2022) ANA KONU (188. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
14 Misafir (3 Mobil) - 11 Masaüstü3 Mobil
5 sn
3.786
Cevap
150
Favori
259.279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 186187188189190
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Polen filtresi den olabilirmi bizde 2017 modelde yapmıştı bakım zamanına yakın bakımda değişti koku geçmişti.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • izosucu İ kullanıcısına yanıt
    Hocam baskısan gelir o koku kontrol ettirdiniz mi?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • gladiator947 kullanıcısına yanıt

Bakımda soyledim polen filtre degişti ama gene koku devam

• Bu egzoz filtresi ile alakalı yabancı forumlarda yazılım güncellemesi geleceği falan konuşulmuş ancak henüz bir gelişme yokmuş. Zannedersem bu problem soğuk ülkelerde daha fazla yaşanıyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • izosucu İ kullanıcısına yanıt

Maalesef egzos kokusu klimadan geliyor yavaş hızlarda.

Egsoz filtre temizliği için servise verdim bende yola çıkıp temizlememek için benim yerime servis gezmiş 150 km benzim vardı 10 km kalmış bide makineye bağlicaz diyorlar. Bilsem ben çıkar gezerdim dip haz çevreyolunda ustalar yapmış geziyi bedava.

• Ben iki gün önce 30 km yolu 3000 devirde gittim sönmedi. Akşama dönüş yolunda gelirken bu sefer devir yaptırmadım normal seyir halinde geldim 10. km de söndü.

• vampirelf kullanıcısına yanıt

Böyle saçma bir şey olurmu sizin bu işlem için yazılı olurunuzu almadan yapamazlar kazası var belası var.

• Anniversary edition A kullanıcısına yanıt

Test sürüşü yapacağız demişlerdi ama test gezisi olmuş resmen bidahakine hesap soracağım zaten acelem vardı yola çıkınca farkettim yakit uyarısı anlaşılmasın diyede çalıştırıp getirdiler uyanıklar.

• YENİ KIA SPORTAGE (2022) ANA KONU

Ocak ayı rakamlarına göre Toggu saymazsak en fazla satılan C Suv Sportage olmuş. T-rock Egea Cross ve C-HR C segment olarak görünüyor listede ancak bu araçların hepsi B+ Muhtemelen şubatta da benzer bir sonuç gelir. Ancak BYD Seal Udm-i nin başarısı muazzam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asadem -- 25 Şubat 2025; 8:22:8 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Filtre uyarısı bir sorun değildir, yeni araçlarda zararlı gazlar dışarı salınmıyor egsozda birikiyor.

Euro5 motorla birlikte ilk Dizel araçlarda, 2023 sonrasıda benzinli araçlarda DPF dizel partikül, BPF benzin partikül filtresi zorunlu hale geldi.

Dizellerde şehiriçi düşük devir kullanımda filtre daha çabuk doluyor.

Benzinlilerde ise soğuk hava, soğuk motor, ilk çalıştırma sırasında filtre daha çabuk doluyor.

Sıcak bir bölgede yaşıyorsanız filtre daha geç dolacak, soğuk bölgede yaşıyorsanız filtre daha erken dolacak.

• amoore A kullanıcısına yanıt

Sportage platformlarında son günlerde soğuktan herhalde bu partikül filtresi(2022 üstü benzinli modellerde) şikayetleri çoğaldı, bizim araçlarda ruhsatta elektrik-benzin yazdığı için egzos muayenesinden muaf diye biliyorum düşünebiliyormusunuz aracı tüvtürk muayeneye götürürken bu uyarıyı verdiğini

• Arkadaşlar merhaba,

Araç kamerasına dikiz aynası üzerinden güç verecek bir aparat var belki biliyorsunuzdur fotoğrafını bıraktım aşağı. Yurtdışında 30 dolar + kargo+vergi şeklinde temin edilebiliyor. Bende direnc.net sitesi ile iletişime geçip bu ürünü temin edebilir misiniz diye sordum ve en az 10 tane olursa temin edebileceklerini ve fiyatın da 1236 tl olacağını söylediler. Almayı düşünen olur mu aranızda?

YENİ KIA SPORTAGE (2022) ANA KONU

• hayalet16 kullanıcısına yanıt
    Yukarıda arkadaş aliexpress linki paylaşmıştı. Vergi dahil 1400 tl geldi. Ulaşınca ve deneyince bilgi veririm. Olmazsa +1 beni yazarsınız. 10 kişi forumda çıkar bence.

• hayalet16 kullanıcısına yanıt

+1

• İyi akşamlar , 4x4 modelinde vites kuru tipni yağlımı .. şanzımanın aşırı ısınmasından dolayı kendini dinlenme moduna aldığına dair birkaç yorum okumuştum. Ayreten araç sürekli 4 çeker modundan yoksa karlı tozlu gibi şartlarda belli bir hıza kadar 4 çeker özelliğini kullandıran tiptenidir. Yardımcı olursanız memnun olurum.

• Gurul kullanıcısına yanıt

o linki paylaşan da benim hocam. siz aldıysanız deneyince haber ederseniz minnettar olurum.

• sebinkaanhisar S kullanıcısına yanıt

Bizim araçlar kuru tip dct şanzıman yağlı değil. 4x4 özelliği ise araç 60 km hıza kadar 4 çeker kullanır ön lastiklere duruma göre arka lastikler yardımcı olur, 60 km den sonra 4x2 gider, sürekli 4x4 özelliği engebeli arazilerde düşük hızlarda sürekli olsun isterseniz eko-normal-sport modlarının olduğu yuvarlak düğmenin ortasında lock yazar oraya basarsanız devreye girer

• Anniversary edition A kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ediyorum yardımlarınız için iyi günler dilerim

• sebinkaanhisar S kullanıcısına yanıt

Rica ederim sağlıklı sürüşler dilerim.

• Değerli arkadaşlar, aracı her çalıştırdığımızda eko moduna geçmesini engelleyecek bir şey var mıdır? Aynı şey stop&start için de söz konusu. Ben şu ana kadar bir çözüm bulamadım ama bulan var mı diye sormak istedim.

• 
Sayfa: önceki 186187188189190
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.