Merhaba Hocam, paylaştığınız temu linkindeki ürünü ben de almak istiyorum ama elegance konfor plus aracım için hangisini seçmem gerekiyor kısa-uzun diye iki seçenek var? |
Bildirim
Merhaba Hocam, paylaştığınız temu linkindeki ürünü ben de almak istiyorum ama elegance konfor plus aracım için hangisini seçmem gerekiyor kısa-uzun diye iki seçenek var? |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Yazıyor hocam. Klima panel uzunlukları farklı 33 ya da 38 cm diyor ama ölçtüm bizimki 35 cm :) |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Aracınız hayırlı olsun. Kapı içlerinde yazar lastik basınç değerlerini. ben 36 yaptım. Satın aldığımda 44 idi. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gladiator947 -- 17 Şubat 2025; 22:42:10 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Bilsem ben de ona göre alacağım :) |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gladiator947 -- 18 Şubat 2025; 10:51:48 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Ben bardaklığa koyuyorum ama telefonunuz çok büyük değilse aşağıdaki ürünü alabilirsiniz. Ya da bardklığı kaplatmak da çözüm olabilir. ![]() < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |