Şimdi Ara

YENİ KIA SPORTAGE (2022) ANA KONU (14. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.306
Cevap
140
Favori
221.638
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam ayıp olmuş Kia Sportage almanız gerekirdi. Nissanda durum nedir çok eleştiri vardı o araca. Verimsiz vs diye
  • züttürük Z kullanıcısına yanıt

Qasqhai e power pp en dolu paket aldım Aralıkta 1410k tl idi ocakta 1460k tl olmuş :(

240k 12 ay faizsiz kredi ile aldım.

• mtok kullanıcısına yanıt
    Sizinkinin aynısı bende var fırtına gri,siyah deri koltuk prestige paket.Kesinlikle size katılıyorum zevkler renkler tartışılmaz ama dediğiniz gibi siyah deri koltuk daha iyi gözüküyor.Ters yön uyarısı almıştım dün.Dün aracı stop edip çalıştırınca tekrar çıkmıştı.Bugün sabah baktım uyarı çıkmadı.Üstünden bir gece geçince çıkmıyor herhalde.En azından ertesi gün silinmesi iyi.Dün direksiyondaki
    düğmelerden nerden silindiğini bulmaya çalıştım bulamadım.Ok basıyorsun siliniyor tekrar geliyor.Servise gidersem bu konuya değineceğim.Çünkü işin içinden çıkılmaz durumlarda servis yazılımcılara mesaj atıyormuş.Sorunubu şekilde çözüyoruz dedi servis.
  • YENİ KIA SPORTAGE (2022) ANA KONU

Birkaç gündür böyle bir uyarı alıyorum benzini de bp,shell,opet den alırım ama niye böyle bir uyarı alıyoruz bilemiyorum
    Hatta F1vitesle manuel yüksek devirle de bayağı sürdüm ekrandan yazı silinmiyor bir uzun yol mu yapsam acaba?Aldığım
    akaryakıtla mı alakalı acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dr112 -- 8 Ocak 2023; 13:4:42 >
  • dr112 kullanıcısına yanıt
    Hocam aynı sorun bende var ne yazık ki. Bakımı bekliyorum
    20-30 km yüksek devirde sürün hocam. İstanbuldaysanız çıkın 3.köprü yoluna 3bin devirde biraz kullanın. Ama bu kmlerde yapması saçma
    Bende dizel ford c-max vardı.Dizel partikül filtresi tıkanmasın diye servis bana arada bir dediğiniz gibi yüksek devirde devirde 10 km kadar aracı sür filtreyi korumuş ve temizlemiş olursunuz demişti.Bu durum bunda da var herhalde.Avrupa birliği normları çerçevesinde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dr112 -- 8 Ocak 2023; 13:10:14 >
    Sizin araç dizel mi hocam
    Benzinli bizim araç.
    O zaman servise gösterin bence. Benzinde partikül hatası mantıklı gelmiyor
    Haklısınız bir göstereyim bakalım ne diyecekler
    Bu uyari bende de sürekli cikiyor. Sitenin girisinden çıkarken tek yon oldugu icin ters yön diye basliyor ve dokunmazsam sessiz ekranda bekliyor. Kapatmaya basarsam surekli uyari vermeye devam ediyor. Güncelleme gelmisti ama yapamadim tahminim onunla birlikte düzelecek.
    Diger uyari icin arabayi devirli kullanmaniz yeterli olacaktir. Dizel araçta basima geldi ama bunda olmasını hic beklemezdim açıkcasi.
  • Nickurt N kullanıcısına yanıt
    Cevabınız için teşekkürler.

Aynen o yüzden 1.6 tgdi 177 bg prins vsi3 lpg ile tusconlara yöneldim YENİ KIA SPORTAGE (2022) ANA KONU 

• İyi günler.Acizane tavsiyem yakıtı hangi marka alırsanız alın ama sürekli o markayı kullanmaya çalışın.Yıllar önce aracım egzos muanesini zor geçince enjektörleri kontrol ettirin demişlerdi, yetkili servise gittiğimde söyledikleri söz yakıtı nerden alıyorsun oldu üç marka söyledim aldığım cevap tek marka al aynı olmasına dikkat edin deişlerdi o gün bugündür markayı değiştirmem.

• quote:

Orijinalden alıntı: tahiroguz

İyi günler.Acizane tavsiyem yakıtı hangi marka alırsanız alın ama sürekli o markayı kullanmaya çalışın.Yıllar önce aracım egzos muanesini zor geçince enjektörleri kontrol ettirin demişlerdi, yetkili servise gittiğimde söyledikleri söz yakıtı nerden alıyorsun oldu üç marka söyledim aldığım cevap tek marka al aynı olmasına dikkat edin deişlerdi o gün bugündür markayı değiştirmem.

İç kokpit kia yı çok beğenmiştim. Kısmet olmadı çip krizi bayilerin müşteri sorunu yaşamıyor olması derken kaşkay cı olduk :)

Zannederim ki o yorumlar mild hibrit araçlarla ilgili olacak.

Yaşayıp göreceğiz bakalım e-power teknolojisini :)

Hocam son durum nedir ?
    Güncellemeyi yaptım ve yapacak arkadaşlara yardımcı olmak amacıyla bilgi vermek istedim. Once asagidaki linkteki sandisk 128gb usb3 uyumlu ve ileride kullanirim diye usb-c çift girisli bellek aldım. Usb nin hızlı ve bos olması önemli. Sonra kia update den programi indirip icindeki dosyalari bellege yükledim. Kia sportage yazan dosyanin icindekileri koymak gerekiyor aksi halde ana dosya ile konursa calistirmiyor. Sonra arac güncellemeyi otomatik olarak başlattı. Hareket halindeyken guncelleme ilerlemiyor ve durup araci kapatinca başladı. Motorun calismasi gerekmedi. İki kere %100 kadar gelip sonra kapatti ve araci calistirinca yükleme tamamlandi. Yaklaşık olarak 20dk surdu.

Umarım sürekli yanlış yol uyarisi verme hatasi giderilmistir.

YENİ KIA SPORTAGE (2022) ANA KONU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nickurt -- 15 Ocak 2023; 16:51:37 >

Selamlar ters yöne girince gitmeyen yanlış yön uyarısı ertesi gün düzeldi.
    Yalnız resmini daha önce gönderdiğim yakıt filtresi uyarısı maalesef düzelmedi.
    Bununla ilgili kia fun uygulamasında yapılması gerekenleri de yaptım ama düzelmedi.80 km/sa hızla en az 30 dk sürdüm, 4 vites ve üstü 4000-5000 devirle araç sürüldü ama gene düzelmedi.Servise gideceğim artık yanlız vakitim olmadığından gidemiyorum.Yalnız araçta yakıtla ilgili bir sorun yok normal kullanıyorum hergün.sadece yakıt filtre lambası yanıyor.
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.