Higuain e ağzını açmadı mı ahahhahahahahahah messi aşkınız sizi kör etmiş ya . Adama demediğini bırakmadı milli takım kariyerini baltaladı messi < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
2022 Dünya Kupası | Kupa Arjantin'in (Ana Konu) (379. sayfa)

-
-
Bu arada messi nin iniesta ve xaviden sonraki kariyerine bakın
BOM BOŞ
psg de bile zar zor tutunuyor . Ronaldo realden neler yaptı herşey ortada
katar messi şampiyon olsun istedi , oldu bu kadar basit . Tarihin en kötü şampiyonluğuda bu messi ye yakışırdı
ronaldocu değilim ama 2026 da ronaldo 41 yaşında o kupayı kaldırırsa ben şaşırmam . Adam çok rekabetçi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
uyudum uyandım hala ağlamalar devam mı ediyor ya, ronaldo bile ağlamasını bıraıp koşu bandına çıkmıştır
-
puhahahaha
hazımsızlık başlamış paran yoksa bi koli soda yollayim anca geçer.limonlu mı olsun bol mineralli mi
-
Keshin12'nin replikasi ağlamaya devam ediyor.
Ağla açılırsin.
Insallah kalan kariyeride maradona gibi olur :@
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
20 senedir bu anı beklemişler baksana konuya mevzu GOAT konusu olmuş hele ekşi sözlüğe bakın sanki Messi bunlara para dağıtmış beni övün diye.
Uzunca bi yorumun vardı senin SS aldım orda net bi şekilde açıkladın zaten kimin iyi olduğunu Dünya Kupası alması bu tartışmanın galibini belirlemedi zaten belliydi.
Kritik yapılcak çok şey var turnuva ile ilgili özellikle hakem hataları ve çalınan ucuz penaltılar VAR teknolojisi saha yok gibiydi.
Ronaldo önce 11e girsin.
Ronaldonun takım arkadaşları Mehmet topal maldonado Selçuk Şahin falandı zaten real Madrid’de.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
dünya kupası alması galibi belirlemiyormuş nicki cr7 olan adaam gerçi normal durum
kraliyet nişanı varmış penaldomun ondan daya iyi galiba
işsiz olsaydım eski mesajlarını atıp rezil ederdim bunları da o kadar zaman yok işte .Hepsi messi için milli takımda kupası yok tiplerdi bunlar. Copa amerika aldı gazoz kupası dediler yetmedi dünyayı aldı hala konuşuyorlar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GeraltofRiviaCiri16 -- 19 Aralık 2022; 8:13:20 > -
Dünya kupasından önce de en iyi messiydi. En iyi istatistikler onda, en iyi ödüller onda, objektif bir şekilde izleyen en iyi yeteneğin messi olduğunu söyler adamın yaptıklarının haddi hesabı yok rakibi de yok. Neredeyse tüm oyuncular ve direktörler bu ikili kıyaslanınca messi diyorlar.
Hep xavi iniesta deniyor, sanki ronaldo yıllardır dünya karması takımla oynamadı. Mesela modricin o kadar ekmeğini yedi ki o sene ronaldo değil modric en iyi oyuncu seçildi.
Zamanında çok tartıştığımız için uzun uzun yazmıyorum ama objektif bakan biri sonucu görebilir rahatça. Merak ediyorum ronaldo bu kadar karizmatik, iyi görünüşlü olmasaydı şuanki hayranların ne kadarı hayran kalırdı.
-
işin enteresan tarafı, ispanya da şampiyon olduğu sene ilk maç turnuvanın en zayıf olduğu takıma yenilmişler, çoğunluk eleneceğini düşünmüş. İlginç bir rastlantı.
Buraya 2018'den beri çok az girdim. Dün tabi ki maçı izledim. Sabah kalktığımda burası aklıma geldi. Copa America'yı aldığında süt kupası diyenleri dün gibi hatırlıyorum. İsimleri sayıp midik yarışına girmeyeceğim. Ve dediğimiz gibi oldu. Ne kadar zorlarsan zorla adamlar kabul etmiyor. Önemi var mı? Yok. Bu da bu forumda ki son mesajım olacak büyük ihtimalle. İsteyen istediğini söylesin. Benim için muziplik tamamlandı.
Di maria realde de çok iyi oynuyordu. Göndererek ayıp ettiler adama.
gerçekten kırılma anı bu gol. Messi ölü gibi oynayan takımda o golü atmış olmasa belki Arjantin Almanya gibi erken havlu atacakdı.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Di Maria kariyeri boyunca birçok büyük maçta iyi oyun ortaya koyup iyi işler çıkarmış birisi. gerçekten kendisine ihtiyaç duyulduğu anda çıkıp istenileni veriyor. çok yetenekli. kariyeri boyunca Messi ile beraber milli takımda oynadılar ve birlikte bu güzel final ile görkemli kariyerlerini taçlandırdılar. Di Maria Arjantin'in adeta ikinci Messi'si oldu.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
iğrenç bir hareket. karaktersiz herifin teki.
-
-
bence Hollanda maçı. iyiki o olaylar yaşandı. Arjantin muazzam bir reaksiyon verdi hem saha içi hem saha dışı olaylara. sonra takım gibi takım oldular. ardından dile kolay son iki finalistten biri Hırvatistanı sahadan sildiler. diğer finaliste 80 dakika top göstermediler. otomendi o topu taca atsaydı muhtemelen 2-0 bitecekti maç
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X