Fas okadar defansif ve duran toplara çalışmışki, ceza sahasına giren adam rastgele şut atıyor, yanındaki arkadaşına bakmıyor |
2022 Dünya Kupası | Kupa Arjantin'in (Ana Konu) (296. sayfa)

-
-
Turnuva aşırı kalitesiz.Top oynayan takım 2-3 taneydi.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
bide maç bitince son derece sakin olan rakip futbolcuların üzerine giderek dayılanıp kavga çıkartırdık klasik kavgamız
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben hala Brezilya ya acıyorum
-
Fas iyi oynadı, tebrik ederim. Şu stoperleri Aguerd ve oyundan çıkan Saiss olsa finale kalabilirlerdi. Forvetleri de biraz daha iyi olsa alırlardı. Bu takım Hırvatistan'ı yenip 3. olur, grupta da Hırvatistan'ı geçip 1. olmuşlardı zaten.
Bu turnuvada İtalya, Mısır ve Norveç olsaydı diyorum. Bu 3 takım olsa başka bir zirveye gidebilirdi turnuva diye düşünüyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Mbappe 100 metre koşusuna gelmiş sanki
Başka bir icraat gösteremedi. 2. golde de yanlışlıkla asist yaptı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YOURMOVE -- 15 Aralık 2022; 0:0:41 > -
Muhtemelen değil, Fas 3.olur.quote:
Orijinalden alıntı: Maestro725fas bitiremedi malasef.ama buraya kadar çok çok iyi geldiler. 3.lügü alırlar muhtemelen
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
turkler garibandan yana olur. o yuzden finalde fransayi tutacagim. ama iki takima da basarilar
Beklenen bir şekilde Fransa fazla zorlanmadan kazandı. Finalde ilk golü Arjantin atarsa kupayı alır diyorum. Yoksa Fransa zaten fizik gücü yüksek bir takım olduğundan Arjantin'i yener. Merak ediyorum finali.
-
Şanlı Fas Hırdavatları dağıtacaktır. 5-1 alırlar diyorum.
O kadar duadan sonra seken 2 top ve Fransa turu. Söyleyecek söz yok.
-
Fasa niye sövüyorsunuz a dostlar, adamların kadrosu diğer yarı final takımlarına oranla leş. İleri uçta düzgün bir forvet olsaydı çok daha şiir gibi oynayacaklardı, bu kadro ile bu kadar oynadıklarına bin şükür demek lazım.
Hakimi'yi çıkardığında takımın değeri 70m falan yahu, onun da 15i kaleciden 15i ziyech'den geliyor ne yapsın adamlar, full hücum oynayıp Fransa'ya 5 atacak halleri yok ya.
Ama gerçekten sadece güzel bir forvetleri olsa çok daha farklı, çok daha göze güzel gelen bir oyun oynayabilirlerdi, yine de tebrik etmek lazım.
-
-
Faslı oyuncu yardıra yardıra girdi içeriye içerde sadece bir kişi var. Adam kime pas atısn. Bir de dalot gibi eşşekler var içerdi 3 kişi boxken kalecinin üstüne orta kesenler.
Hamdallah için ne demeli utanmasa kale içine kadar top sürecek. Oğlum açı gelmiş vursana uzak köşeye yerden. Ya futbolun mentalitesini kim değiştirndi yeter lan. Uzak köşe sağ ayak sol ayak demeden yerden vuracaksın bu kadar.
Fransa Arjantin iki taraf da temkinli oynar ama iki taraf da çok golcü. Gol sesi çıkmazsa ayıp olur. 2014 finalinin 0-0 olması süpriz değildi. Bunun 0-0 olması sürpriz olur.
Arjantin defans hatasında cezayı direkt kesiyor. Umarım fransa gol atmak için bastırırken bu boşlukları verir.
Favori Fransa Ama eskiye göre çok daha olgun bir messi görüyorum. Haydi bakalım. Messi golü at sonra emeklisin inşallah
Ve Tüm futbol severleri(ergenler hariç) Arjantin saflarına davet ediyorum. Ronaldo-Messi-Modric-Benzemalı nesil mi it kopuk artist mbappe fodenlı felixli nesil mi seçim sizin. Bu futbolun son savaşı safları sıklaştırın
-
Araplar elendi ohhhh
Fransa hak etti
Bu fizik gücü ile Arjantin'i sindireceklerdir.
Bir şekilde de golü bulacaklar.
Maç uzatmaya gitmez. 2-1 Fransa alır.
Goller: Giroud x2, Alvarez
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Andres Escobar -- 15 Aralık 2022; 0:9:1 > -
18 Aralık bekleniyor :)
-
Afrika karmasının winnerlığı karşısında messi ve arkadaşlarının işi zor. Umarım kazanabilirler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Krone -- 15 Aralık 2022; 0:11:48 >
Fransa geçiş oyununda öldürücü bir takım
Topuda hızlı kazanıyorlar.
Arjantin'de benzer özellikte bir takım.
Ben Fransa'nın topu bırakacağını düşünüyorum bu Arjantin aleyhine olacak bence
Grizmanda 2016 Avrupa şampiyonası modu kadar olmasada o moda yakın oynuyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Andres Escobar -- 15 Aralık 2022; 0:12:59 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X