Daha 3. denemedeyim bu sene 345in seviyesi mi artti 3. denemede bile zorlandim < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Daha 3. denemedeyim bu sene 345in seviyesi mi artti 3. denemede bile zorlandim < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
umarim oyledir ya < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
laf mi attim olum oku bakim konuyu bida zaten bende iyiyim 40 yapiyodum bgn 39.25 geldi < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi otuzayeteyabtimlanetolsun -- 26 Nisan 2022; 12:22:35 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Xkdkxwod kanka ironi yapıyom ya bende yeni sipariş verdim bilmiyorum ama dedikleri gibi yüzde 40 50 değişme olmuşsa seviyesini arttirmislardir büyük ihtimal.Bu arada nası öyle yapiyon aw ömrü hayatım boyunca o neti göremem ben insan mısın < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
herkes yapamaz ole 39.25 gerçek patron zenci işi < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
39.25 i cidden kimse yapamaz helal olsun < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
oyle yapicam kanka zaten netim cok kotu degil ama sadece 3. Denemede bu zorlugu pek beklemiyodum o yuzden sordum.eyw < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
evet yanlis soylemisim zor degjller ama hem kaliteli hemde ozgun sorular var o yuzden olabilir biraz boyle dusunmem < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |