Tyt ayt dil toplasa cok daha fazla eder yalnız. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
2021 YKS'ye 3,25 milyon kişi başvurmuş. (2. sayfa)

-
-
Okumadım ama gerçekten bu kastedildiyse ve anlayamamışsak oturup nerede yanlış yapıyoruz diye düşünelim. 1 yıl boyunca paragraf çözüp bir haberi anlayamamak veyahut "Acaba doğru mu?" Diye açıp okumamak çok şey anlatıyor. Umarım dediğiniz gibidir. Çok güleceğim öyleyse :))
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kanka 3.2M insan bu sınava çok fazla. Site de ne kaynak vermiş ne bir şey komşudan duyma dedikodu gibi haber yapmışlar. Olsa olsa 2.5M olur yani bahsi geçen sayı çok fazla. Ha olabilir de bilmiyorum eğer iddia doğruysa 80 soruda bu kadar insanı nasıl eleyecekler hiçbir fikrim yok. Biz yine işimize bakacağız ne yapalım? -
aga biz de biliyoruz tüm sınavları kapsadığını. geçen senelerde hep 2-2,5 milyon kişi girdi onlar da yks'ye girdi zaten. neyin ayrımını yapmaya çalışıyorsunuz? onlar sadece tyt'ye girip bıraktı mı yani :d
-
Şimdi okudum haberi. Tyt+Ayt+Dil toplamından bahsediyor.
quote:
Orijinalden alıntı: okeanospetrichorŞimdi okudum haberi. Tyt+Ayt+Dil toplamından bahsediyor.
la hersene aynı değil mi zaten. sadece bu sene mi adamlar hepsini toplayıp veriyor.
-
Hocam benim daha yazın seneye öylesine gireceğim diyen birkaç arkadaşım sınav ücretini görünce vazgeçti. Yani bedava olsa ancak bu kadar insan girer. Zaten geçen sene kontenjanların ciddi bir kısmı doldu 3.2M insanı nereye yerleştirecekler? Olsa olsa 2.5M olur. -
Tyt'ye en az 2,5 milyon kisi girer. Ayt en az 1,5 dil de 100 k desek en iyimser sayilarla toplarsak 4,1 milyon eder. Tyt'den bahsettiği kabak gibi ortada. Neyi anlamadik biri gelip bana anlatsin
Bu sene all-star senesi olduğu için girdim ben, giren çok tanıdığım var eğlencesine.
-
Benim arkadaslarim da vazgecti boyle. 2021 yks'ye kac kisi girecek seklinde google'da arama yapilinca bir tane koçun 3.250.000 kisi girecek videosu ilk basta cikiyor. Oradan gorup aldiklarini varsayıyorum. Eger gercek olma ihtimali varsa(dusuk görüyorum) toplu halde gecmis olsun cok zor gunler bizi bekliyor
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-69A78DD4E
Hocam benim daha yazın seneye öylesine gireceğim diyen birkaç arkadaşım sınav ücretini görünce vazgeçti. Yani bedava olsa ancak bu kadar insan girer. Zaten geçen sene kontenjanların ciddi bir kısmı doldu 3.2M insanı nereye yerleştirecekler? Olsa olsa 2.5M olur.hocam yanılıyorsam düzelt kontenjanlar dolsa bile kayıt yapan adama dur mu diyecek adamlar.
umarım senin dediğin gibi olur valla. tutuştum allama
ama yalan haberdir ya buakadar da olamaz yani.
-
Bir de gecen kontenjan düşürme karari almislardi:D bu başvuru sayisinin ustune alinan bir kararsa cok ironik
Yav yapacak bir şey var mı? Memleketteki her şeyi kafaya takacak olsak ohooo. Yine de her ihtimale karşı yanakları ayırdım bekliyorum. -
quote:
Orijinalden alıntı: Ribozomal RnaBir de gecen kontenjan düşürme karari almislardi:D bu başvuru sayisinin ustune alinan bir kararsa cok ironik
la adamlar ne yapsın yok kardeş siz başvurmayın mı desin.
anadoluda bi laf vardır yeğen öyle şeye böyle şey diye öyle sınava böyle öğrenci sayısı işte. yapacak bisey yok.
-
Ben de onu gördüm. 8 ay önce atılmış ne hikmetse adam sayıyi tam tutrmuş
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-69A78DD4E
Yav yapacak bir şey var mı? Memleketteki her şeyi kafaya takacak olsak ohooo. Yine de her ihtimale karşı yanakları ayırdım bekliyorum.hayırlısı be gülüm.
-
Evet yapacak bir sey yok. 1 net hic bu kadar degerli olmamisti.
Lan yurt dışından öğrenci mi ithal ettiniz 3.25M nedir
Kesin açıklama yapılmasını bekleyeceğim.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X