Şimdi Ara

2021 YKS | İlk 1000 için Yapılanlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
3
Favori
1.574
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Bu konu içerisinden sizlere günlük neler yaptığımı ve neler planladığımı kaç soru çözdüğümü belirteceğim. Hem kendim bir düzene uymak için hem de sizlerle beraber analiz edebilmek için.

Kullandığım Kaynaklar:
    Matematik: ÜçDörtBeş TYT Matematik, Şenol Hoca Sınav İkizi - Orta Seviye
    Türkçe: Rüştü Hoca Taktiklerle Dil Bilgisi, paragraf ise denemelerle sürdürülüyor.
    Tarih: Poster notlarla çalışılıyor.
    Coğrafya: Limit Yayınları

02 Temmuz 2020:
    • TYT Türkçe Denemesi
    • Dil Bilgisi (Sözcükte Yapı - Konu ve soru çalışması.)
    • TYT Matematik (Oran Orantı - 60 soru çözümü ve soru çözüm videoları.)
    • Problemler ve Geometri konu ve soru çalışması ile rutinleşmeye atılan adımlar.
    • AYT Matematik - Trigonometri konu ve soru çalışması.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elawachi -- 2 Temmuz 2020; 10:2:45 >

• İyi çalışmışsın ama sana önerim 2. döneme kadar full ayt matematik ve tyt çalış. Sözel kısmı 1-2 ayda rahat halledersin

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • mf için ne önerirsiniz acaba hocam günlük rutin olarak
  • Başarılar hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: Dgd1

İyi çalışmışsın ama sana önerim 2. döneme kadar full ayt matematik ve tyt çalış. Sözel kısmı 1-2 ayda rahat halledersin
    Hocam bu bugün yapacaklarım, yaptıklarım değil. Paragraf çözdüm mesela. Önerinizi dikkate alacağım. TM'de ayıran nokta matematik oluyor zaten dediğiniz gibi.

Unerdo hocam çok teşekkür ederim.
  • hedefimiz aynı. ben şuan sadece matematik ve geometri çalışıyorum.

matematikte behzat rasuli kaf serisi ve ek olarak soru çözümü için acil tyt ve üçdörtbeş ayt soru bankalarını kullanıyorum.
    geometride eis geo föyleri ve birey-b soru bankasını.

ekime kadar hedefim bunları bitirmek (matematikte limit-türev-integral kalır sadece büyük ihtimalle, geometride üçgenleri ve çokgenleri bitirmek istiyorum)
  • Başarılar dostum. Söylenmiş ama tekrar söyleyeyim. Bol bol mat-2 çalış :s

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam benden bir tavsiye edebiyat için erken. Aralık-Ocak gibi edebiyata başlasanız yeterli diye düşünüyorum onun yerine geometriye abanın.
  • Hocam galiba haklısınız, Edebiyat'a 5-10 dakika bakıyorum zaten. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Project Cupertino

hedefimiz aynı. ben şuan sadece matematik ve geometri çalışıyorum.

matematikte behzat rasuli kaf serisi ve ek olarak soru çözümü için acil tyt ve üçdörtbeş ayt soru bankalarını kullanıyorum.
    geometride eis geo föyleri ve birey-b soru bankasını.

ekime kadar hedefim bunları bitirmek (matematikte limit-türev-integral kalır sadece büyük ihtimalle, geometride üçgenleri ve çokgenleri bitirmek istiyorum)
    Hocam özel mesajdan istediğiniz takdirde telefon numaranızı bırakın iletişime geçelim ortak bir çalışma periyodu oluşturabiliriz.
  • Hocam kolay gelsin şuanda tyt netlerin ne civarda ben de 2021 yks denim derece istiyorum merak ettim ne civardasın

• Ben ders çalışmaya yeni başladım hocam.

TYT:50
    AYT:30 civarı
  • Ben de 2021'de derece istiyorum tyt 90 ayt 60 civarı apotemi ve 345'i birleştirince. Bşrlr dlyrm
  • bu entry altında yıl içerisinde dönem dönem yaşadığım sınav ile ilgili olan güzel ve kötü olayları, olası yapabileceğim hataları bunlardan çıkardığım dersleri, en verimli yolu bulma çabalarımı yıl boyunca eklemeyi düşünüyorum. bu yıl ve gelecek yıllarda sınava hazırlanan öğrenciler için birazcık da olsun rehber olabilmesi umudu tek gayem. dün okuduğum sınav stresinden ötürü o güzel canlarına kıyan 2 öğrencimizin ardından psikolojik olarak nasıl bu süreci atlatabiliriz, yıl içerisinde kendimizi daha az yıpratırız, bunun da araştırması içerisinde olacağım. umarım herkes için daha kolay atlatılabilir bir süreç olur artık bu süreç. hedefimi de ekleyeyim boğaziçi matematik

bugün yks sınavı için belli olan tarihe 354 gün var. bu pazartesi çalışmalara kendime haftalık bir program yapmak ile başladım. programımın mantığını anlatmak gerekirse, çalışma programım herhangi bir saat veya herhangi bir konu içermiyor. gün içerisinde elimden geldiğince tüm derslere bakmaya çalışıyorum ve bugünkü adı tyt, ayt olan konularının ikisine de çalışmaya sürecin başından itibaren başladığımı söyleyebilirim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.