Şimdi Ara

2021 YKS | İlerleyiş Sürecim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
2
Favori
465
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bildiğiniz üzere artık 12.sınıf olduk ve sınav sırası da bize geldi. Forumda gördüğüm kadarıyla az çalışıyorum diyebiliyorum ama bazı arkadaşların da gerçekten çok abartı çalıştığını düşünüyorum. Bunu da şu atasözüyle açıklamak istiyorum: Hızlı koşan atın boku seyrek düşer. Açıkçası bu atasözüne katılıyorum bundan dolayı da şu aşağıda gördüğünüz programla ilerliyorum. Hem kendimi sıkmıyorum, hem de çok ara vermiyorum.

Günlük rutin olarak en az 20 - en fazla 40 paragraf. Bugün: 22 paragraf - 19.50 net ( 17 dakika. )
    Günlük rutin olarak 20 problem sorusu.
    Günlük rutin olarak AYT Edebiyat dönem ezberi. ( Günlük 20 dakika. )
    Günlük rutin olarak TYT Matematik konu ve soru çalışması.
    Günlük rutin olarak Geometri konu ve soru çalışması.
    Ara günlerde TYT Tarih ve TYT Coğrafya konu çalışması, soru çözümü.
    Günlük rutin Dil Bilgisi Soru çözümü - konu çalışması.

Şu anda çalışma düzenim bu şekilde, önerilerinizi ve yorumlarınızı bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elawachi -- 20 Haziran 2020; 10:22:52 >

• Düzenli çalış. Dil bilgisi ve geometri yaz biterken bitniş olsun. 1 senen var. 2 kere bitirirsin tüm konuları. Başarılar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • üçgene tam hakim olmadan diğer konular geçme, tmci için en önemli ders geometridir bence.
  • Eklemeyi unutmuşum Dil Bilgisi de var kusura bakmayın. :) Yavaştan onu da hallediyorum.
  • inşallah bana gönderme yapmamışsındır :(
    Başarılar hocam favladım konuyu

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • sen normal ilerliyosun bence

• Hocam @unerdo, sen sayısalsın ve sayısal derslerin ağırlığı daha bir fazla diye düşünüyorum sana gönderme yapmadım yanlış anlamanı istemem. :) İyi çalışmalar dilerim.

@doctorthecreator Hocam normal ilerlediğimi düşünüyorum zaten. :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    MSÜ 2022 sonuçları (Ana Konu)
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Edebiyat için erken bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geometriyi geniş zamana yay, yazın sonuna bitsin diye uğraşma.daha 1 sene var sınava. Geoda ustalaşmak için güzel bir vakit

• Hocam geniş bir zamana yaydım zaten. Karekök 0 aldım temelden yavaşça inşa ediyorum binayı inşallah geometriyi de halledeceğim matematiği de. Öneriniz için teşekkürler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.