Şimdi Ara

2025 Volkswagen Polo | ANA KONU | [GÜNCEL BİLGİLER BURADA] (281. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
5.656
Cevap
176
Favori
514.653
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 279280281282283
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hocam benim arabadan gelen ses bu, sizin bahsettiğiniz sese benziyor mu?
    Bende aynı şekilde Arca'ya gitmiştim ve normal demişlerdi.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Tureta12 T kullanıcısına yanıt

Hocam tam olarak aynı ses mi bilmiyorum ancak arca’da yeteri kadar ilgilendiklerini söyleyemem. Doğuşta çok daha ilgilendiler. Çözüldü mü bilmiyorum ancak çözmek için uğraştılar. Bendeki ses sizinkinden biraz daha farklıydı. Kayıt direkt bana ait değil konuya önceden eklenmiş. Videoki ses ile birebir aynıydı benim ses. Sizinki biraz farklı gibi emin olamadım. Siz de dinleyip karar verin isterseniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi free4zone1 -- 22 Nisan 2025; 16:34:57 >
  • free4zone1 F kullanıcısına yanıt

Hocam ben klimayı ilk açtığımda çekmiştim, biraz açık kaldıktan sonra gelen ses bu sesi andırıyor. Garanti bitmeden yazın Doğuş'a göstereceğim arabayı. Bunun dışında kornayı da değiştirmelerini isteyebilirim sanırım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selamlar polo uzmanı arkadaşlara bir kaç soru sormak istiyorum 3-4 tane polo beğendim yarın almak istiyorum ilk arabam olacak biraz acemiyim o yüzden poloyu tercih ettim küçük olduğu için. 2022 model ve üzeri poloların içini beğendiğim için 2022 ve üzeri bakmıştım hep ayrıca dışarıdan golflere çok benzediği için de beğenmiştim. Bir polo buldum 2022 model yarın alacaktım fakat son dakika 2021 model olduğunu öğrendim fakat cam tavanı v.s var ve içi de 2022 modellerle aynı sonradan öğrendim ki 2021 life paketin içi de makyajlılarla aynıymış, aracı görme imkanım yok webde arayınca da tam bulamadım şimdi life paket 21 22 23 24 modellerin farkları nedir bazı araçların koltukları farklı hiç anlamadım ? Dışarıdan hepsi aynı mı ? Benim golfe benzettiğim gibi mi yani 21 life dan sonrası biraz karışık bir soru oldu ama uzman arkadaşlar derdimi anlamıştır diye düşünüyorum.

• yorgundemokrat06 kullanıcısına yanıt

Güzel yağ.

• HTC Zeus kullanıcısına yanıt

2021 itibariyle şu anki Polo piyasada.

2024 yılı içerisinde Gsr2 den dolayı bazı özellikler geldi bazı özellikler gitti. 2024 modellerde yani bir kısımdan sonraki üretimde front assist, lane assist standart oldu. Hayalet ekran daha basit ekranla değiştirdiler. Hoparlör sayısı 6 dan 4 e düştü. Kablosuz carplay/android auto desteği geldi.

Kablosuz Carplay/android auto dışarda vagcomcularda 2021-2023 modellerde de açılabiliyor.

Life paket şu anki güncel kasada mevcut.

• thelordof kullanıcısına yanıt

Teşekkürler hocam

Rica ederim.

• Tureta12 T kullanıcısına yanıt

aynı ses bende de geliyor. klimayı ayaklara ya da ön cama verince geçiyor. ses sanırım ön konsol menfezlerinden geliyor. ben dert etmedım kullanmaya devam ediyorum.

• Merhaba, 2024 polo için kablosuz şarjı kapama seçeneği var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ketrp -- 26 Nisan 2025; 12:32:9 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Selamlar, bu gün bir polo bakmaya gittim araç gayet temiz duruyordu fakat aracın kaputunun altındaki keçe yanık, yırtık gibi bir şey vardı satıcı zamanla oluyor bi gibisinden dedi fakat zamanla olacağını çok sanmıyorum bu kronik bir sorun mı görseli ekliyorum aracında bundan olan var mı ? Yada bu aracı almama engel olmalı mı onu da bilemedim, kimi arabadan anlayan arkadaşım da fare yemiştir diyor :D

Normal degil anormal.

2 ayri vag grubu (2022,2024) 1.0 tsi kullanmis biri olarak bunu soyluyorum.

• Oldboy86 O kullanıcısına yanıt

Benim kafamı karıştıran şey şu, bir arkadaşım yanığa benzemiyor etrafında hiç yanık izi yok dedi ki bence de öyle az önce tost makinasına bezer sünger bastım meraktan kararıyor baya bunda kararma yok. Gerçekten fare kemirmiş olabilir mi ya :D birde baktım bu keçe 1500 2000 tl gibi bir şey kötü niyetli birisi bunu değiştirmez miydi acaba ne dersiniz ?

Yani son cümleniz de cok mantikli 😀

Kaca anlastiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oldboy86 -- 27 Nisan 2025; 11:14:50 >
  • 1080 dedik hocam çamurluklar değişen kapı boyalı ilk arabam olacağı için çok takmıyorum açıkçası da motor da bir şey olmasın yeter

servis formuna baktığımda castrol edge professional ll iv fe 0w-20 kullanılmış motor yağı. hangisi daha iyidir ?

• Scorpioleo kullanıcısına yanıt
    Yetkili servis Castrol veya Shell kullanıyor.

evet yetkili servis demek istedim. o zaman castrol yada shell kullanmak gerek. ben servis formunda yazan yağı alacağım

• Scorpioleo kullanıcısına yanıt
    Bakımı yetkili serviste mi dışarda mı yaptıracaksınız?

Dışardaysa Liqui Moly öneririm.

yetkili serviste 2021 model aracıma 18 bin istediler 20bin bakımı için. çok çok fazla. 3 yılı geçtiği için garantisi de yok bu sefer malzemeleri kendim alıp bosch car service'te falan yaptıracağım.

• 
Sayfa: önceki 279280281282283
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.