Şimdi Ara

2021 Volkswagen Polo (ANA KONU) [GÜNCEL BİLGİLER BURADA] (239. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: strategos
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
4.785
Cevap
147
Favori
416.294
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 236237238239240
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • serhat190735 S kullanıcısına yanıt
    Hocam teşekkür ederim. Biz şu ana kadar aldığımız tüm araçları tamamen serviste bakıma götürdük. Annem bu konuda biraz titiz ama arada uçurum fark varsa farklı servisler de düşünürüz bakalım.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba. 2021 Polo Life paket aracımızda Carplay kullanıyoruz ancak bağlantı en ufak sarsıntıda direk kopuyor. Kablo daha sıfır aldım, linkini de atıyorum alta, ama sorun devam ediyor. Sanki telefon tarafında oluyor gibi geliyor ama bazen de uzun süre kopmuyor. Bunun bir çözümü var mı? Temassızlık mı var anlamadım.



    https://www.hepsiburada.com/choetech-iphone-icin-mfi-lisansli-type-c-to-lightning-sarj-kablosu-1-2-metre-ip0039-siyah-p-HBV00000Y7RT3?magaza=Hepsiburada





  • spintirea kullanıcısına yanıt

    bende 2021 var. eskiden micro usbli tel vardı en ufak temassızlıkta tümsek vs kopmalar olabiliyordu çevirici ile, şu an type-c type-c kullanıyorum ve güzel oturuyor sıkıntısız bağlantı type-c de. sizdeki tele takılan kısımda temassızlık yapıyor olabilir.

  • büdünün kaşı kullanıcısına yanıt

    Valla hocam kabloyu da sıfır aldım ama telefon Iphone X hani biraz eski. Şarj problemi de yok ama anlamadım.

  • https://parcadolu.com/carparts/product/Filtron/K1388A/

    Elimde bu filtreden var. Fazlalık kaldı. Aracımı sattığım için kullanamadım. İsteyen olursa 250 tl den veririm. İst-pendikte oturuyorum. Uzakta olan için maliyeti değmez tabi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2017 polo 1.0 tsi highline paket aldım yeni. apple car play standart geliyor diye biliyordum ancak bu modelde app-connect yokmuş. bunu nasıl çözebiliriz yeni ekran mı taktırmak gerek bu konuda tecrübesi bilgisi olan var mıdır?

  • Selam arkadaşlar aracım ilk bakıma girecek 15 bin km yi ne kadar geçersem garanti konusunda sorun çıkartmaz servis acaba? Tecrübe eden oldu mu acaba tolerans ne kadar vardır?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • emrahakt E kullanıcısına yanıt
    1000 km ye kadar diye biliyorum ama yinede risk almamak lazım

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • emrahakt E kullanıcısına yanıt
    Geçen ay ilk bakıma 15001 kmde girdim. Bende sizin gibi sordum ama net birşey söylemediler. Servis danışmanı çok önemli değil 100-200 km geçebilir demişti.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • kuraitoru K kullanıcısına yanıt

    700-800 dedi servisteki arkadaş sonra 500 dedi onlar da emin değiller sanıyorum


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • emrahakt E kullanıcısına yanıt

    En fazla 1.000km ve 1 ay şeklinde uygulanıyor.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • alicb kullanıcısına yanıt




  • Herkese merhaba.Araç ilk hareketinden sonra arka taraftan 1-2 saniyelik tıkırtı sesi geliyor sonra kesiliyor.bunun sebebi ne olabilir acaba?

  • W.Amadeus kullanıcısına yanıt
    Ben aracımı 0 aldım bayiden çıktığımda hava yağışlıydı ses yaptı 2 hafta sonra garantiden değişim oldu yenilerde yaptı nedeni silgec kolunun acısı cama uymaması marka fark etmez ses yapacaktır açı ayarı var sanırsam onu yaptırmak gerekiyor

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba biraz birbirinden alakasız ama iki konu hakkında danışmak istedim


    İlki arabayı bildiğimiz fırça ile yıkamayın çizersiniz, çift kova yıkama eldiveni ile yıkayın deniyor hep ama eldiven falanla uğraşasım yok açıkçası. Linkteki ürün iş görür mü sizce çizilme vs açısından? Bir de önerdiğiniz kurulama bezi ve oto şampuan var mı?


    İkinci konu ise ben İzmir'de yaşıyorum. Yani bilenler bilir burada özellikle mahalle aralarında yollar berbat durumda tarla ile aynı seviyede. Özellikle tek bir çukur değil de devam eden engebe olduğunda araba bazen yığılıyor gibi hissediyorum dsg kararsız kaldığından falan mı artık yine benzer şekilde ses duyduğum da oluyor muhtemelen meşhur şangırtı sesi denen sestir diye tahmin ediyorum içim cız ediyor. Benzer bir durum tecrübe eden var mı? Ne yapmak lazım bu tip yerlerde kullanırken mümkün olduğunca gazı kesmek mi gerekir?



    2021 Volkswagen Polo (ANA KONU) [GÜNCEL BİLGİLER BURADA]
    2021 Volkswagen Polo (ANA KONU) [GÜNCEL BİLGİLER BURADA]www.hepsiburada.com
    Sihirli Mop Araba Yıkama Fırçası Mikrofiber Bezli Teleskopik Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/sihirli-mop-araba-yikama-fircasi-mikrofiber-bezli-teleskopik-sapli-1-yedek-bez-hediyeli-pm-HBC000037LBGB




  • aziz istifa A kullanıcısına yanıt

    Çift kova yapmıyorsanız en azından yıkama yerlerinde tek kova ve eldivende yapabilirsiniz. Oda olmaz ise su köpük su yapabilirsiniz, köpüğüde eldivenle yayarsınız. Tabi bu köpük cilasızdır ve boyayı beslemez. Resimdeki ürünü aldınız diyelim. Önce aracın bel üstünü sonra bel altını silersiniz.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Periyodik bakıma fiyat alan var mı

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Darkforwhite D kullanıcısına yanıt
    1. Yil bakimi 6800

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Matteacher01 M kullanıcısına yanıt
    Bodrum lena fren hidroliği ile birlikte 9500 fiyat verdi.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar,


    2021 Model VW Polo aracımın multimedya ekranına android telefonumun ekranını AAAD programı kurulumu yaptıktan sonra kurulabilen AA Mirror uygulaması ile yansıtma işlemini anlattım.


    Tahminimce yeni nesil birçok vw araçta bu anlattığım işlemi uygulayabileceksinizdir. Deneyen arkadaşlar yorumlarda marka, model, yıl belirterek olumlu ya da olumsuz yorumlarını paylaşırsa videoyu izleyen diğer arkadaşlara da rehber olmuş olur.



    2021 Volkswagen Polo (ANA KONU) [GÜNCEL BİLGİLER BURADA]Muharrem ATAyoutube
    Merhaba arkadaşlar, 2021 Model VW Polo aracımın multimedya ekranına android telefonumun ekranını AAAD programı kurulumu yaptıktan sonra kurulabilen AA Mirror uygulaması ile yansıtma işlemini anlattım. Tahminimce yeni nesil birçok vw araçta bu anlattığım işlemi uygulayabileceksinizdir. Deneyen arkadaşlar yorumlarda marka, model, yıl belirterek olumlu ya da olumsuz yorumlarını paylaşırsa videoyu izleyen diğer arkadaşlara da rehber olmuş olur.
    https://www.youtube.com/watch?v=m_0TY5BzQwM&t=1s
  • 
Sayfa: önceki 236237238239240
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.