Şimdi Ara

2025 Volkswagen Polo | ANA KONU | [GÜNCEL BİLGİLER BURADA] (23. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
11 Misafir (1 Mobil) - 10 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.782
Cevap
176
Favori
527.611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar verdikleri teklif buydu ve bu fiyattan satın aldık. Bazı kişisel bilgileri gizledim

edit:resim boyutu küçülttüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafaokeer -- 11 Nisan 2018; 21:54:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: m4libu

merhaba ben sürekli otoban kullandığım için 3 kere falan taş geldiğini hissettim

Baktım 1 adet tamponda 1 adet ön ızgaradaki beyaz plastik parçada 1 adet de kaputta taş izi var seramik kaplama banada sordular 2bin tl demişti orjinal servis sadece kaputa ve tampona yaptırsam nasıl olır acaba
    Ben boya koruma yaptımayı düşünüyorum , seramik kaplamaya istenen para aklıma yatmıyor, tamponlar içinde bekbars gibi firmaların seramik kapmama kiti var ondan alıp kendim uygulamayı düşünüyorum , orda başarılı olursam diğer parçalara da geçebilirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafaokeer

arkadaşlar verdikleri teklif buydu ve bu fiyattan satın aldık. Bazı kişisel bilgileri gizledim

edit:resim boyutu küçülttüm.
    Çok küçülmüş açılmıyor

• Ben aracı alırken Doğuş otoda seramik kaplama + ön kaputa ve camurluklara koruma filmi + ön cam hariç tüm camlara 2 numara cam filmini 2500 TL ye yaptırdım.

Ayrıca seramik kaplamayi 2 yıl boyunca toplam 4 kere olmak üzere her 6 ayda bir yenileyecekler. Dışarda yaptırsaydim da hemen hemen aynı fiyatlara gelecekti. Hatta sadece seramik icin 2000 TL isteyenler oldu. Hal boyle olunca Doğuşta yaptırıp aracı hazır almak daha mantıklı geldi. Yaptiracaksaniz Doğuş otodan arabayi çıkarmadan önce yaptırın derim.

M4libu bence araciniz daha fazla zarar gormeden kaput koruma yaptirin. Bizim araçta otobanda gidiyor, eski aracimiz ufak ufak tas izleriyle dolu. Taşlar mafediyor aracı. O yüzden yaptırdım bende..

Bu arada ben parlak kırmızi renk aldım. Tropik turuncu, lacivert ve gri renkler de çok güzel duruyor. Hatta Ara ara turuncumu alsaydim acaba diye aklimdan gecmiyor değil :) insanın akli turuncuda kalıyor ama Allah korusun bi boya falan olursa o rengi tutturmak zor olur, mesela kapıda 2 karışık bir çizik olsa tüm kapiyi boyatmak zorunda kalırım diye düşündüm o yüzden vaz geçtim. Birde kırmızı renkli araç eski kurdan geldiği için fiyat avantajı vardı, zaten 2 renkten birini dusundugum icin benim icin en mantıklisi kirmızı almakti. Şu an olsa yine aynı tercihi yapardım =)

@m4libu
    @ihkelektrik@ihkelektrik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nsy85 -- 12 Nisan 2018; 0:41:48 >

• Arkadaşlar merhabalar. Yeni Polo 1.0 comfortline manuel kullanıcısıyım. Aracımı kullandıktan sonra özellikle sağ sol ön çamurluk olmak üzere aşırı bir sıcaklık olduğunu farkettim. Hatta o kadar sıcaktı ki ön konsola bile o sıcaklık vuruyordu sanki. Hemen servise gittim gerekli kontroller yapıldığı belirtilerek test sürüşü yapıldı 1.0 motor olduğu için daha çok ısındığı söylendi. çekişte herhangi bir sorun yok zaten. Aracın test aracı olan otomatik şanzımanlı aracına baktım o da çok sıcaktı. Bir sorun olmayacağını söylediler ama birşeyler beni huzursuz ediyor.

Sizin aracınızda da aynı ısınma var mı?

Bu normal mi kronik bir sorun mu ? Daha önce bir yolculuktan sonra aracınızın Çamurluk ve kalıtına dokunmadıysanız 15-20 dk kullandıktan sonra Çamurluk ve kaputa dokunup Gözlemlerinizi paylaşır mısınız lütfen?

• armorking2621 A kullanıcısına yanıt
    Önemli değil hocam fiyatlar konusunda bayiler inanın çok değişkenler.hatta bir ara bayiye fiyat sorduğumda bir çift yanıma gelip size kaç söylediler falan dediler bana söylediklerinin 1000 TL altını demişler herşey aynı, düşünün artık insanlara neye göre fiyat veriyolar anlamış değilim.Bu arada dediğiniz doğru şu an euro 5 15 civarlarında benzine mazota 15 kuruş zam geldi arabalar zaten uçuk fiyatta.. bir hevesimiz vardı ama sanki içimizde sönecek gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Strafiedİnjection

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Evet 86bin e aldim.12 aralikta...
  • arkadaşlar bu yeni kasa polonun sizce ikinci eli nasıl olur malum fiyatlar çok yükseldi 2015 civarı 1.2 tsi golf alınabiliyor yeni polonun ikinci el fiyatlarına sizce bu ikinci eli etkiler mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: armorking2621

arkadaşlar bu yeni kasa polonun sizce ikinci eli nasıl olur malum fiyatlar çok yükseldi 2015 civarı 1.2 tsi golf alınabiliyor yeni polonun ikinci el fiyatlarına sizce bu ikinci eli etkiler mi?
    İkinci el 1.2 tsi golf yerine sıfır veya benim aldığım gibi 3 aylık sıfır gibi ikinci el 1.0 Polo almak daha mantıklı Yeni kasa en az 7-8 sene büyük değişiklik görmeyecek , golf ise gelecek sene eski kasa olacaktır. Motor olarak 1.0 tsi 3 silindirli motor 1.2 den bariz canlı

• quote:

Orijinalden alıntı: ihkelektrik

İkinci el 1.2 tsi golf yerine sıfır veya benim aldığım gibi 3 aylık sıfır gibi ikinci el 1.0 Polo almak daha mantıklı Yeni kasa en az 7-8 sene büyük değişiklik görmeyecek , golf ise gelecek sene eski kasa olacaktır. Motor olarak 1.0 tsi 3 silindirli motor 1.2 den bariz canlı

Alıntıları Göster
    gerçi o da doğru hocam golf makyaj yedi makyajlı olanları zaten çok pahalı diğeride kasası artık çok eskidi 5 sene oldu seneye yenilenecek bambaşka kasa gelecek polo ise yeni kasa yeni teknoloji en az 6 7 sene yollarda mantıklı ve yeni görünümü gerçekten çok güzel eski yüksek km eskimiş golf yerine sıfır ayarında polo bence de daha mantıklı

• Arkadaşlar dün itibariyle 87.300 tl ye 1.0 tsi comfortline dsg resif mavı aracımı teslım aldım.
  • anilis_gs A kullanıcısına yanıt
    Hayırlı uğurlu olsun. Kazasız belasız.

• Hayırlı olsun. Allah kazasız belasız kullanmayı nasib etsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Efsunger hissi

Valla dostum hangi bayi verdi koşa koşa gider alırım bu fiyata.Taş çatlasa 90-91 arası comfortline dsg ye veriyorlar.Kusura bakmayın ama buna pek inanamadım doğrusu!!!!
    Hocam ben 10 nısan bursa doğuştan 87.300 fıyat aldım metalık renk comfortlıne dsg
  • Arkadaşlar bu sorunu yaşayan sadece ben miyim ?

Yeni Polo 1.0 comfortline manuel kullanıcısıyım. Aracımı kullandıktan sonra özellikle sağ sol ön çamurluk olmak üzere aşırı bir sıcaklık olduğunu farkettim. Hatta o kadar sıcaktı ki ön konsola bile o sıcaklık vuruyordu sanki. Hemen servise gittim gerekli kontroller yapıldığı belirtilerek test sürüşü yapıldı 1.0 motor olduğu için daha çok ısındığı söylendi. çekişte herhangi bir sorun yok zaten. Aracın test aracı olan otomatik şanzımanlı aracına baktım o da çok sıcaktı. Bir sorun olmayacağını söylediler ama birşeyler beni huzursuz ediyor.

Sizin aracınızda da aynı ısınma var mı?

Bu normal mi kronik bir sorun mu ? Daha önce bir yolculuktan sonra aracınızın Çamurluk ve kalıtına dokunmadıysanız 15-20 dk kullandıktan sonra Çamurluk ve kaputa dokunup Gözlemlerinizi paylaşır mısınız lütfen?

• anilis_gs A kullanıcısına yanıt
    Hayirli ugurlu olsun gercekten cok guzel renk...
  • Cevap vermeyeyim diyorum, yazdıklarına, nickine bakıyorum...

Öncelikle şöyle bi passat fotoğrafı koyayım, passat diyorum çünkü demezsem modeli anlaşılmayabilir

Sonra da sana 2 hava yastıklı Hindistan line polonla mutluklar dilerim(aaa belki 6 hava yastığı olan şanslı araçlardan birine sahipsindir...) ama nolur golf ile aynı cümlede kullanma bu aracı, biliyorum sizin için teselli kaynağı bu ama nolur yapmayın...

Daha da altını yapıp yorulma, polfünle mutluluklar

• Hocam çok teşekkürler içimi rahatlattın biraz serviste de bAktılar bir sorun yok dediler ama böyle bir açıklama yapmadılar o an . Yağ sıcaklığı uzun yolda sizin değere yakın gördüm tekrar çok teşekkürler

• Arkadaşlar burası forum, sidik yarıştırma yeri değil. Ortalama geliri olan insanlarız, burda kimse kimsenin malını kötülemesin. Kimse kimsenin bireysel tartışmalarını okumaya girmiyor buraya. Bilgi paylaşımı yapalım, birbirimize faydalı olalım. konuyu kirletmeyelim lütfen !

• Benim araçta da yazmıyor, yeni kasalarda hiçbirinde yazmıyor diye düşünmüştüm ben, araç tsi bu arada

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.