Şimdi Ara

2025 Volkswagen Polo | ANA KONU | [GÜNCEL BİLGİLER BURADA] (159. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.657
Cevap
176
Favori
514.894
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 157158159160161
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Aslında ios sürümüyle alakalı olması çok muhtemel. ios bluetooth sıkıntısını birçok cihazda yaşıyorum. Hoparlör ve kulaklık bağlantılarını aktif göstermesine rağmen sesi telefondan vermesi gibi sorunlar da oluyor. Hatta bugün airpodsu kutusuna koymama rağmen youtube uygulamasının sesini bir süre telefondan veremedi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • .psd . kullanıcısına yanıt

Rica ederim, iyi dilekleriniz için teşekkür ederim :) Size de hayırlı uğurlu olsun, kazasız belasız sürüşler dilerim :)

• Herkese Merhaba,

Polo 2021 Life aracım var benimde. App Connect fabrikasyon olarak standart donanımda geliyor ancak bir türlü telefonumu Android Auto ile bağlayamadım. Telefonum Samsung Android ve Micro USB girişli. Android Auto uygulamasının .apk sını internetten indirip, telefonuma aktarıp, kurulumunu sağladım ve uygulama telefonumda çalışıyor. Ancak yeni Poloda 2 adet TYPE-C Usb girişi koymuşlar ve TYPE-A Usb girişi yok maalesef. Benimle aynı durumu yaşayan varsa yardımcı olabilir mi? Micro usb girişli telefon ile arabadaki Type C kablo bağlantısı nasıl yapılıyor? Orjinal kablo şart mı? Şimdiden teşekkürler, herkese kazasız, belasız sürüşler diliyorum.

• alperkzr A kullanıcısına yanıt

Ya kablo alacaksınız ya da küçük çeviriciler var alabilirsiniz

• Merhaba,

Cevap için teşekkürler. Bir ucu Micro Usb, diğer ucu Type C olan bir kablo mu? Bu tip kablo var mı? Yoksa aşağıdaki resimde paylaştığım dönüştürücü aparatını kullanıp, bu aparatı arabadaki Type C girişine taktıktan sonra artık USB A girişi olmuş olacak arabada değil mi? Sonrasında zaten telefonumum şarj kablosunu takabiliyor olacağım? Şarj kablom orjinal Samsung olması şartı var mı?

Herkese kazasız, belasız sürüşler diliyorum.

2025 Volkswagen Polo | ANA KONU | [GÜNCEL BİLGİLER BURADA]

Tabi normal düz usb girişi gibi kullanabilirsiniz bununla. Bendeki dönüştürücü dandik bir şey, o bile sorunsuz çalışıyor.

bu ürünü kullanıyorum problem olmadı şimdiye kadar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdal.t -- 15 Ekim 2021; 10:24:46 >
  • Merhaba,

Öncelikle cevaplarınız ve ilginiz için teşekkür ederim. İlgili dönüştürücüyü temin edip, deneme yapacağım ve sonuçları buradan aktaracağım. Eminim bu konuda problem yaşayan bir çok insan vardır, umarım onlara da hızlı bir çözüm olmuş olur. Herkese kazasız, belasız sürüşler diliyorum.

• .psd . kullanıcısına yanıt

Yeni polo da kablosuz carplay yok değil mi? Yine kabloyla bağlamak gerekiyor.

• @anatolianwarrior kablosuz bağlantı discovery pro opsiyonuyla geliyor, o da 14 bin küsürdü. sonradan hayalet ekranda discovery pro gibi navigasyonu yansıtmak için 600 euroya ender elektronik açıyor lisansla. ancak kablosuz bağlantı onunda yine olmuyor tabi dahili var mı donanımı, açılabilir mi gizli özellikle bilmiyorum. burda carlink kitleri ile kablosuz bağlananlar vardı yazmışlardı daha önceki mesajlarda. o kitlerde ali expresste 100 dolar civarı.

2025 Volkswagen Polo | ANA KONU | [GÜNCEL BİLGİLER BURADA]techyazaryoutube
    Carlinkit 2.0 Kablosuz Apple CarPlay Adaptörü ile aracınızda kullandığınız kablolu Apple CarPlay'i nasıl kablosuz olarak kullanabileceğinizi gösteriyoruz. Ürün linki: https://tr.aliexpress.com/item/4000205787274.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.21214c4dW0Yd6k #carlinkit #carlinkitwireless #applecarplay Videoyu beğendiyseniz kanala abone olursanız sevinirim. İyi günler dileğiyle yeni incelemelerde görüşmek üzere... Song: Thomas Gresen - Last Dance Music provided by Vlog No Copyright Music. Creative Commons - Attribution 3.0 Unported Video Link: https://youtu.be/8YZAj8ETKQo
    https://www.youtube.com/watch?v=pm2jY8eGY-w
  • Tekrar Merhaba,

USB C to USB A (3.0) dönüştürücüyü temin ettim ve Polo 2021 Life aracımda Android Auto uygulamasını çalıştırabildim. Şarj kablom orjinal Samsung kablosu değil, dönüştürücü de "bix" markalı bir aparat.

Donanımhaber forumuna ve böylesine çözüm odaklı cevap verip, ilgilenen herkese teşekkür ederim. Herkese kazasız, belasız sürüşler diliyorun. Fotoğrafları paylaşıyorum:

• büdünün kaşı kullanıcısına yanıt

Bu ütünü kullanıyorum ama polo type-c çıkışlı olduğu için sorunlu çalışıyor

• Yeni polo sınıfın en kaliteli aracı oldu opsiyonları vw kalitesiyle birleşince bambaşka oluyor. Yakın zamanda%80 göz kırpar bu donanımlarıyla bu araçlar. Donanım kısıp ülkemize sokarlar benden söylemesi.

• anatolianwarrior kullanıcısına yanıt

aynı ürün mü hocam kullandığınız? bu 2. vers. 3. çıkmış. sürekli güncelleniyor yazılımı da o yüzden tavsiye ediliyor deniyor yorumlarında. type-c ürüne ve usb araca bağlamak için gözüküyor video da sizdeki nasıl bilmiyorum. bende sürekli kablodan kurtulmak için istiyordum bi ara ama bin küsür bu ara gerek yok. memleket ne olacak belli değil

• büdünün kaşı kullanıcısına yanıt

Benimki 3.versiyon hocam. Ürün usb-a araçlarda sorunsuz çalışıyor. Attığınız videodaki yorumlara bakın usb-c li polosu olan bir arkadaşta yazmış çalışmıyor diye. Güncellemelerle çalışıyor şu anda ama mesela bazen çalışıyor bazen çalışmıyor. Çoğunlukla çalışıyor ama tam navigasyona ihtiyacım var çalışmıyor sinir ediyor. Çalışması için arabayı komple kapatıp anahtarı söküp 1 dakika beklemek gerekiyor. Akü komple akımı kesince önbelliği sıfırlıyor sanırım araç. 1-2 güncelleme daha alırsa toparlıcak gibi. Kablosuz kullanmak çok pratik ama. Kablolu carplay bi işe yaramıyor bence.

• Düşük hızlarda sağa ve sola dönüşlerde hemen hemen tüm 1.0 dsg pololarda şanzımandan uğultu sesi geliyor. Servisler yağ değişimi ile kronik problemi kısmen çözüyor. Birçok kullanıcı uğultuyu farketmiyor muhtemelen.

• aHusky kullanıcısına yanıt

Hocam kafama takıldı. Kumandadaki tuşa basılı tuttuğunuzda bagaj kapağını açmıyor değil mi? Yalnızca kilit açılıyor, bagajı açmak için yine logoya basıyorsunuz değil mi?

• anatolianwarrior kullanıcısına yanıt

Benim aracım makyajlanmış yeni polo değil. 2021 model. 2020 ile arasındaki fark type-c giriş ve yeni logo sadece.

• 2019 Polo aracımda kol dayama alçak kaldığından ve bizim araçlarda kolçak yükseklik ayarı olmadığından yükseltebilmek için çözüm arıyordum.

Sonunda aşağıdaki görselde ilettiğim aparatı buldum ve uzun süredir kendi aracımda kullanıyorum, oldukça da memnun kaldım, özellikle uzun yolda çok rahat ettim.

Sizlerin de faydalanabilmesi için ürünü satışa koymaya karar verdim, linki paylaşıyorum.

Eğer toplu adet olarak talep gelirse konuya ve foruma özel ek indirim sağlayabilirim

https://forum.donanimhaber.com/vw-polo-kolcak-yukseltici--150852290

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LondonPride -- 16 Ekim 2021; 23:40:7 >

• LondonPride L kullanıcısına yanıt

Mantıklı bir çözüm olmuş. Ben de oraya uzun yolda peçete paketi ya da başk bir eşya koyuyorum. Bu mantıklı bir fikirmiş ama 60 lira çok gibi şu plastiğe

• 
Sayfa: önceki 157158159160161
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.