Şimdi Ara

2024 Volkswagen Polo (ANA KONU) [GÜNCEL BİLGİLER BURADA] (14. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.401
Cevap
161
Favori
486.384
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: silversmith

Başka bir bayiye daha gideyim en iyisi. Belki ilk üretimlerde sorun olabilir. Rüzgar sesi benim için de önemli olduğu için camların tam kapanıp kapanmadığını kontrol ettim. Hava rüzgarlı değildi. Dediğiniz gibi fazla donanım alacağım derken üst segmentler kaçıyor.

Hocam rüzgar sesi ile ilgili biraz deneme yaptım 100 de rüzgar sesi almaya başlıyor araç. Ama A sutunlarindanmi yoksa aynalarla sütunların arasından mi alıyor tam anlayamadım. Ama 100 den sonra rüzgar sesi geliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alp-jant

quote:

Orijinalden alıntı: Nsy85

quote:

Orijinalden alıntı: fero01

quote:

Yeni polo 1.6 TDI 95 Beygir comfortline manuel vites aracımi bugun teslim aldım.

Merak edenler veya almayi dusunenler icin İlk izlenimlerimi paylaşmak isterim.

Öncelikle araca binince kalite hissini aliyorsunuz. Gayet güzel ve tok. Bir önceki kasaya göre oldukça büyümüş, çok daha ferah. Şöyle örnek vereyim; Mevcut golf ten 20 cm kısa ve 4 cm dar. Boyutlar güzel. Bagaj hacmi bu siniftaki bir araç için gayet iyi. Multimedya ekranını beğendim, dokunmatiğin hassasiyeti dörtdörtlük diyebilirim. Özellikleri keyifli. Ekran bmw ler deki gibi hafif sürücüye dönük, daha çok sürücü odaklı. Yol bilgisayarından her şey kolayca kontrol edilebiliyor karışık değil.

Performans olarak oldukça iyi, tepkileri kararında. Motor gücü üzmüyor, gayet tatminkar. Fren tepkileri güzel. Konfor olarak da çok beğendim. Darbe emişleri güzel, dan-dun bir araba degil, acikcasi beklediğimden daha konforlu. Ben daha sert bekliyordum. Malzeme kalitesi B segmenti araçlar içinde bence en iyisi. Poloyu almadan önce Fiesta, Corsa, Clio, İ20, gibi rakiplerini incelemiş biri olarak bu 3 rakibinin bence önünde. Hatta bir üst segment araçlarla yarışır. Güvenlik testlerinden 5 yıldız almış(Allah kimseye kaza bela göstermesin)

Eksi yönleri; cd çalar yok. Highline pakette varmış ama ondada Torpido gözüne koymuşlar. Bi garip. Yolda cd değiştirmek için araci sağa çekip cd yi değiştirmeniz lazım. Gerçi artık cd mi kaldı diyorlar ama ben kullanıyorum.
    Star/stop unu sevmedim,sanırım sevemeyecegim. Yada alışana kadar Biraz zorlanacağim. Arka şaft tüneli biraz yüksek.
    En büyük eksisi şu; hız sabitleyici yok! bence olmasi gerekirdi, uzun yolda rahat oluyor ayrıca yakıt tasarrufu sağlıyor. Rakiplerinde var.

Şimdilik bu şekilde.

Herkese kazasız belasız sürüsler, hayırlı günler.

Hayirli olsun oncellikle kazasiz belasiz kullanin.Bende 1.0 tsi highline paket var.Ve onda bile hiz limitoru var yani sabitleyici degil:(( Gazdan ayaginizi kesmiyorsunuz yani...

Arac golf 4 ile ayni boyutlara ulasmis.Cogu yerde golf felan zannediyorlar.Ic malzeme kalitesine kesinlikle katiliyorum.Bildigin C segmenti ayarinda on konsok paso yumusak plastik ve kalite algisini yukseltiyor.

Teşekkür ederim size de hayırlı olsun. Kazasız belasız inşaAllah.
    Hız sabitleyici olsa iyi olurdu tabiki, yapacak birşey yok. audi a3 lerde de yokmuş. İstersen araç gelince serviste taktırıyormuşsun. Yanlış hatırlamıyorsam 1250 TL gibi bir rakama takılıyormuş. Doğuşun satış politakası ile ilgili bir durum olabilir. uzun yol yapanlar için bence olmazsa olmaz. Belki sonradan taktırırız.

Malzeme kelitesi hakikatten çok iyi.Çok beğendim.

ayrıca;

dikkatinizi çektimi bilmiyorum ama katalogtaki turuncu araçta arka tamponun altında krom kaplı difrizör var,ileri doğru ondan taktırmak istiyorum. abartılı durmayan güzel bir aksesuar. Nereden bulunur bilen arkadaşlar veya taktıracak olan arkadaşlar varsa bu tarz konularda buradan konuşabiliriz.
    Birde sarı farları led ler ile değiştirmek istiyorum. Bizim araçlardaki ampuller H7 mi oluyor? Değiştiren veya bilen bir arkadaş varsa yardımcı olabilir mi?

Internet sitesinde gorunen difizor krom cerceve gorseli r-line modelin.her servis bilmiyor.yanlis bilgi veriyor.r-line 6 aya kadar gelmesi bekleniyor.gelince yedek parcadan temin edilebilir.fiyati 500 civari olur.golf unkini sordum ben 240+ kdv idi tek tarafi.

Bilgi icin Teşekürler. Kısmet olursa ileri doğru yaptımayi düşünüyorum. Çok guzel duruyor

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Yeni polo 1.6 TDI 95 Beygir comfortline manuel vites aracımi bugun teslim aldım.

Öncelikle araca binince kalite hissini aliyorsunuz. Gayet güzel ve tok. Bir önceki kasaya göre oldukça büyümüş, çok daha ferah. Şöyle örnek vereyim; Mevcut golf ten 20 cm kısa ve 4 cm dar. Boyutlar güzel. Bagaj hacmi bu siniftaki bir araç için gayet iyi. Multimedya ekranını beğendim, dokunmatiğin hassasiyeti dörtdörtlük diyebilirim. Özellikleri keyifli. Ekran bmw ler deki gibi hafif sürücüye dönük, daha çok sürücü odaklı. Yol bilgisayarından her şey kolayca kontrol edilebiliyor karışık değil.

Performans olarak oldukça iyi, tepkileri kararında. Motor gücü üzmüyor, gayet tatminkar. Fren tepkileri güzel. Konfor olarak da çok beğendim. Darbe emişleri güzel, dan-dun bir araba degil, acikcasi beklediğimden daha konforlu. Ben daha sert bekliyordum. Malzeme kalitesi B segmenti araçlar içinde bence en iyisi. Poloyu almadan önce Fiesta, Corsa, Clio, İ20, gibi rakiplerini incelemiş biri olarak bu 3 rakibinin bence önünde. Hatta bir üst segment araçlarla yarışır. Güvenlik testlerinden 5 yıldız almış(Allah kimseye kaza bela göstermesin)

Eksi yönleri; cd çalar yok. Highline pakette varmış ama ondada Torpido gözüne koymuşlar. Bi garip. Yolda cd değiştirmek için araci sağa çekip cd yi değiştirmeniz lazım. Gerçi artık cd mi kaldı diyorlar ama ben kullanıyorum.
    Star/stop unu sevmedim,sanırım sevemeyecegim. Yada alışana kadar Biraz zorlanacağim. Arka şaft tüneli biraz yüksek.
    En büyük eksisi şu; hız sabitleyici yok! bence olmasi gerekirdi, uzun yolda rahat oluyor ayrıca yakıt tasarrufu sağlıyor. Rakiplerinde var.

Şimdilik bu şekilde.

Hayirli olsun oncellikle kazasiz belasiz kullanin.Bende 1.0 tsi highline paket var.Ve onda bile hiz limitoru var yani sabitleyici degil:(( Gazdan ayaginizi kesmiyorsunuz yani...

Arac golf 4 ile ayni boyutlara ulasmis.Cogu yerde golf felan zannediyorlar.Ic malzeme kalitesine kesinlikle katiliyorum.Bildigin C segmenti ayarinda on konsok paso yumusak plastik ve kalite algisini yukseltiyor.

Hız sabitleyici olsa iyi olurdu tabiki, yapacak birşey yok. audi a3 lerde de yokmuş. İstersen araç gelince serviste taktırıyormuşsun. Yanlış hatırlamıyorsam 1250 TL gibi bir rakama takılıyormuş. Doğuşun satış politakası ile ilgili bir durum olabilir. uzun yol yapanlar için bence olmazsa olmaz. Belki sonradan taktırırız.

ayrıca;

dikkatinizi çektimi bilmiyorum ama katalogtaki turuncu araçta arka tamponun altında krom kaplı difrizör var,ileri doğru ondan taktırmak istiyorum. abartılı durmayan güzel bir aksesuar. Nereden bulunur bilen arkadaşlar veya taktıracak olan arkadaşlar varsa bu tarz konularda buradan konuşabiliriz.
    Birde sarı farları led ler ile değiştirmek istiyorum. Bizim araçlardaki ampuller H7 mi oluyor? Değiştiren veya bilen bir arkadaş varsa yardımcı olabilir mi?

Internet sitesinde gorunen difizor krom cerceve gorseli r-line modelin.her servis bilmiyor.yanlis bilgi veriyor.r-line 6 aya kadar gelmesi bekleniyor.gelince yedek parcadan temin edilebilir.fiyati 500 civari olur.golf unkini sordum ben 240+ kdv idi tek tarafi.

Bilgi icin Teşekürler. Kısmet olursa ileri doğru yaptımayi düşünüyorum. Çok guzel duruyor

Gorüntusü gercekten cok guzel.

Böyle parçalari yan sanayi olarak üreten firmalar da var.

Ben denk geldikçe soruyorum.

Arac yeni cıktı henuz uretim yapmadik diye donus oldu.

Bulabilirsem haber veririm size.

• quote:

quote:

Başka bir bayiye daha gideyim en iyisi. Belki ilk üretimlerde sorun olabilir. Rüzgar sesi benim için de önemli olduğu için camların tam kapanıp kapanmadığını kontrol ettim. Hava rüzgarlı değildi. Dediğiniz gibi fazla donanım alacağım derken üst segmentler kaçıyor.

Hocam rüzgar sesi ile ilgili biraz deneme yaptım 100 de rüzgar sesi almaya başlıyor araç. Ama A sutunlarindanmi yoksa aynalarla sütunların arasından mi alıyor tam anlayamadım. Ama 100 den sonra rüzgar sesi geliyor

100 km hızdan sonra alıyorsa, b sınıfı için normal ama bu sınıfa ödenilen paralar normal değil maalesef.

• Düz vites kullan arkadaşlar, vites geçişlerinden memnun musunuz?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Şimdilik bu şekilde.

ayrıca;

Gorüntusü gercekten cok guzel.

Böyle parçalari yan sanayi olarak üreten firmalar da var.

Ben denk geldikçe soruyorum.

Arac yeni cıktı henuz uretim yapmadik diye donus oldu.

Bulabilirsem haber veririm size.

Olurda sağda solda yan sanayi vs denk gelirse buradan paylaşırsan bizim içinde çok iyi olur. bende soracağım.

• quote:

quote:

quote:

100 km hızdan sonra alıyorsa, b sınıfı için normal ama bu sınıfa ödenilen paralar normal değil maalesef.

Bence de normal. Çok fazla da rahatsız etmiyor. Fiyat konusunda %100 haklısınız ama arabanın parası kadar vergi olduğu için yapacak bir şey yok. Her şeye olduğu gibi arabalara da çok zam gelmiş. Rakiplerinin fiyatları da farklı değil. Fiesta 89, corsa aynı şekilde. Clio nun dolu paketinde 104 bin liste fiyatı var. İ20 80 binlerde... Bu şartlarda Bence yine en iyi tercih Polo.

• quote:

Düz vites kullan arkadaşlar, vites geçişlerinden memnun musunuz?

Benim aracım 1.6 TDI 95 Beygir Manuel. . araba henüz 100 Km. oldu ama vites geçişlerinden memnunum, yerli yerinde.
    2. viteste 3500 devirde 80-90 çok rahat görüyor.
  • Nsy85 N kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun. İyi günlerde kullanın. Benzinli düşünüyorum ve düz vites olacak. Uygun bulsam bile Golf almam çünkü 2019 Haziranda üretimine başlanılacak. Çok çok uygun fiyata bulabilirsem ancak.
  • Nsy85 N kullanıcısına yanıt
    Fiesta, sürüş hissiyatı olarak daha çok hoşuma gitti aslında ancak benim için ikinci el piyasası çok önemli. Bütçe kısıtlı malum. Bir de bir sürü kredi masrafına gireceğiz. Kredi bittiği gibi satıp yenisini almaya kalktığımda çok fazla zarar etmemeliyim. Uzun süre aynı aracı kullanmak istemiyorum. 93' model corolla'yı 17 sene kullandık. O da sorun çıkarmadığı için. Ama sonuçta arabalar eskiyor ve güvenlik zafiyetleri meydana geliyor.
  • Geçen hafta vw'den 240.000 liraya Arteon model araç aldım. Ve bu hafta birebir aynı aracı 220.000 liraya satmaya başlamışlar. Bir haftalık zararım 20.000 lira. Doğuş otomitivi aradım, malesef hiçbir şekilde yardımcı olamayacaklarını söylediler.

Vw araç almayı düşünenler 2 kere düşünün ve benim yaşadığım mağduriyeti siz yaşamayın.

• Arteon çok güzel bir araba ama sanırım fiyatından dolayı Polo veya Golf gibi satış rakamlarını yakalayamadı. Premium da rakipler daha dişli, Bmw, Mercedes, Audi hatta Volvo marklarının o sınıftaki araçları pazarda ciddi rekabet oluşturuyor. Hal böyle olunca satış rakamları/hedefler tutmayabiliyor. Bu sebeple Muhtemelen eski kurdan gelen araçlara yapılan zamları Arteon modelinde geri çekmiş olabilirler. tabi buda size olumsuz yansımış. Ben 1 hafta önce satınaldığım Polo aracımı yıl başından önce alsaydım 500 TL daha ucuza alacaktım. Aramadığım şehir, bayi hatta özel bayi kalmadı ama doğru düzgün indirim yapan olmadı. Polo ve Golf modelinde böyle bir şey olacağını pek zannetmiyorum çünkü çatır çatır satıyorlar.
    Sizin için hayırlısı olsun. vardır bunda da bir hayır deyip geçin. Çok kafaya takıp canınızı sıkmayın. Aldığınız araba 1 yıla kalmaz yine 240 ı görür.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nanoona

quote:

quote:

quote:

quote:

yanlis anlamayin ama, hiz sabitleme, yan ve perde hava yastigi olmayan bir arabanin satisi varmi dunyada, Turkiye disinda ?

varsa hangi marka modellerdir..

yazik ulan hadi hiz sabitlemeyi gectim, guvenlik nasil opsiyon olur.

2 sene once cok kotu bir kaza gecirdim, eger kaburgalarim kirilmadiysa, ve kafama birsey saplanmadiysa bunu yan ve perde havayastigina borcluyum.
    Allah kimseye kaza bela gostermesin

Yan perde hava yastiklari butun pololarda standart.

Web sitesinde standart demiyor ?

Evet söylemiyor ama var.trendline dan highline a kadar.

Gozlerim yasardi, Turkiyede polo ve havayastiklari standart. 10 sene sonra hiz sabitlemede standart olur bu gidisle

Hahah hava yastığı kartı tutmadı ona da bozulmuş...Hiz sınırlamada gayet güzel bence iyi ki almısım sehir içinde golf ten farkı yok ki zaten sehir içi kullanıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: aktar_ismail

Geçen hafta vw'den 240.000 liraya Arteon model araç aldım. Ve bu hafta birebir aynı aracı 220.000 liraya satmaya başlamışlar. Bir haftalık zararım 20.000 lira. Doğuş otomitivi aradım, malesef hiçbir şekilde yardımcı olamayacaklarını söylediler.

Vw araç almayı düşünenler 2 kere düşünün ve benim yaşadığım mağduriyeti siz yaşamayın.

iyi de bu herhangi bir markada başınıza gelebilirki kurla o bayinin durumuyla alakalı.Ben 85 e polo aldım aralıkta arkadas ocak ta 89 a aldı aynı arabayı arada 2 hafta felan vardı...
  • Arkadaşlar şanzıman değişikliği mı yapıldı acaba? Ben farkında olmadan bakıyorum 3.vites te 100km/h hıza çıkmışım. Önceki 1.2tsi olan aracı çok az kullandım ama sanki onda böyle değildi.

Vites aralıkları genişlemiş gibi düz vites yeni araçlarda.

• Merhaba, ben de aralık başından beri 1.0 Tsi Comfortline manuel kullanıcısı olarak aranızdayım :D öncelikle araba gerçekten çok çok iyi. Eleştirilerin çoğu fiyatıyla alakalı.Evet fiyatlar genel olarak uçuk ama araba resmen sınıf atlamış. Eski kasayla arasında her konuda fark var.
    Şuana kadar daha yeni 1200 km yaptım. ort. tüketim 7.1 lt. Ama ort. hız 22 km/sa. :@ Yani akan bir yolda 70-80 ile hatta 100 e kadar bir hızda çok rahat 5 lt nin altına düşüyor. O yüzden yakıt olarak gayet iyi diyebilirim.
    Ve üstteki arkadaşın dediği gibi 3. viteste 100 yapabilirsiniz, reno symbolde 50 de 4.vitese geçen benim gibi birine garip geliyor. :D

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hayırlı olsun. ALLAH kazasiz belasız iyi günlerde kullanmayi nasib etsin. Bende de 1.6 TDI 95 beygir comfortline var. 2. Vites 3500 devirde cok rahat 80- 90 goruyorum.
    Ayrica Sizinle Ayni fikrideyim, boyutlari malzeme kalitesi sürüs konforu hissiyati cok iyi. Hatta Birçok ust segment aractan iyidir.

Dediğiniz gibi ilk duyunca fiyat yuksek geliyor insanlara ama rakiplerinin de sifir km fiyatlari polodan az değil ki. Ben almadan once cok arastirdim bir suru arabaya gittim baktim. Artık fiyatlar böyle maalesef buna da alışacağız. Ne renk aldınız?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nsy85 -- 7 Mart 2018; 19:15:44 >
  • 2 renk seçeneği vardı zaten, kırmızı ve beyaz. Tropik turuncu istemiştim ama şubat martı bulur demişlerdi. ben de beyaz aldım. ve teşekkürler, bence de önemli olan kazasız belasız binmek. size de hayırlı olsun bu arada. =)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar polo almayı düşünüyorum aklımda 1.2 tdi bluemotion motorlu var ama motor gücü 75 tsi'de 90 ne yapsam tdi mi bakayım yoksa tsı bakayım? Ne önerisiniz 2013 14 civarına bütçem yetiyorda

• Arkadaslar merhaba bende 2017 model polo 1.0 tsi ile aranıza katıldı. Aracı aldığımdan beri cok sık olmasada 1. Vitese gecerken sanki 2 kadelemeli geciyor. Bazen sıcakken bazende soğukken yapıyor sizce bu normal mi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.