Şimdi Ara

2021 SONY BRAVIA TV(Ana Konu) (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
864
Cevap
48
Favori
86.903
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Daha beterini yapacak maalesef. X95K miniled tv ülkemize gelirse (ki geleceği de şüpheli) çok pahalı olacak bence (65 inç için 40 küsür bin tl çıkış fiyatı bekliyorum açıkçası). Zaten QD-OLED'ler için 65 inç boyuta 6.000 ile 8.000 $ arasında olacak deniyor.

• QD-OLED paneli Samsung uretiyor ve yeni bir teknoloji. Geneleneksel WRGB OLED'e gore mutlaka avantajlari olacaktir ama fiyati bile bir kenara biraksak, yepyeni bir teknolojinin piyasaya surulen ilk urununu almak ne kadar mantikli olur? Onun yerine artik belirli bir olgunluga kavusmus WRGB OLED satin almak en azindan 2022 yili icin hala iyi bir tercih gibi duruyor. Satin alma acisindan (fiyati ne olursa olsun) QD-OLED'i 2023'den itibaren degerlendirmek daha mantikli olur kanaatindeyim.

• Bu sene LG C2 modeli bile evo panel ile gelecek zaten. Oled alacak insanlar WRGB oled almalı kesinlikle

• joseph27 kullanıcısına yanıt

65" qd-oled için 100k TL konuşuluyor olacak sanırım, eğer sony tr getirirse.

• Dostlar, fiyatlar sürekli artıyor, hiç düşmedi, qd_oled yeni bir teknoloji ayağıyla fiyatı iyice yükselirler, 65 inç tvlerin fiyatı 40.000 den aşağı olmaz gibi geliyor bana...

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ben açıkçası X95K MINILED'in kesin olarak TR'ye geleceğini düşünüyorum.

Sony com.tr'de yer alan bütün modeller büyük bir ihtimalle TR'ye gelecek.

Geçen sene X95J Sony com tr'de yer almıyordu ve Sony Center'ların söylediği şey ''sitede yoksa gelmez'' idi.

Şimdi X95K hem Sony com.tr'de yer alıyor hem de 4K Miniled olarak tek model olması bu ihtimali arttırıyor.

Fiyatlar açısından ürün getirmeme olayı olacaksa eğer QD-OLED'lerin gelmemesi gerekir.

QD-OLED için 70K-90K fiyat aralığından bahsediliyor ve TR'de bu rakamları verebilecek pek insan yok gibi. Bilemiyorum...

Ayrıca yanık problemleri hala giderilmediyse o paraları QD-OLED panellere verip 1-2 sene sonra ekran yanığı ile karşılaşmak ayrı bir dert olacak sanırım..

Hali hazırda XF9005 kullanıyorum. Bu saatten sonra düz Fald LED panel almak bana pek mantıklı gelmiyor. OLED için ise ekran yanığı açısından düşüncem yine aynı şekilde..

O yüzden tercihim MINILED yönünde olacaktır..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mayers! -- 16 Ocak 2022; 23:28:52 >

• Sony global olarak yüksek fiyatlara qd-oled tv satmak istiyorsa, samsung'un qled tv'lerine yaptığı gibi 10 yıl yanmama garantisi filan vermesi lazım, hazır paneli de samsung'dan alıyorken.
    Ancak oled teknolojisi buna elvermez herhalde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar. 2160p filmleri televizyona USB bellek ile takip izlemeye çalıştığımda sorun oluyor. Televizyon bu görüntüleri çözemiyor. Bunun bir çözümü var mı acaba.

2021 SONY BRAVIA TV(Ana Konu)

• kuzeydebiryer kullanıcısına yanıt

Kodi programi kurun, kodiden izleyin..

• Mayers! kullanıcısına yanıt

Açıkçası sitesinde X95J'yi göremeyip X95K'yı görünce benim de getireceklerine dair umudum çoğaldı. Getirmeyecek olsalar siteye koymazlardı sanki. Benim de yeni hedefim X95K olacak hem miniled hem de backlight master drive ile kim bilir ne güzel bir tv olacaktır. Çok istemiştim Sony'nin de miniled yapmasını yaparsa Sony yapar çünkü. Bu seneki X90K'ya Contrast Booster 10 özelliği gelmiş bu da demek oluyor ki geçen seneki X95J ayarında bir tv olacak X90K. İstemesi bedava ancak ülkemizde plan yapmak çok zor. 65 inç X95K'yı almak için plan yapıyorum şu an ama o gelene kadar kur kaç olur? X95K gelse de fiyatı kim bilir ne olur? Bunlar da ayrı meseleler maalesef

• Backstreet kullanıcısına yanıt

Kodiyi de denedim şimdi 2160p de sorun yaşıyorum. Bu da olmadı. Yine de teşekkürler.

• Exheo kullanıcısına yanıt

X95j ayarindaysa 90k Alinmaz bence..X95j Bana gore Fiyasko Tv tepe model olmasina ragmen.

• kuzeydebiryer kullanıcısına yanıt

Formatla alakali olabilir mi? Vardir bir nedeni aslinda..Benim 4k Film olarak Kodinin Acmadigi film yok acikcasi...Kodinin cok ayari var netten arastirin isterseniz oynatma ayarlari vs..

Hocam X95J’de olan X Wide Viewing Angle X90K’da olmayacak. Bu da X90K’nın daha iyi bir kontrasta sahip olmasını sağlayacak. Eğer biraz da hdr performansı için parlaklığı arttırırlarsa alınacak bir tv olur bence

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Konstrat bir yana renk gami ve Siyah performansi cok kotu..Tekduze yani temiz ekran sorunu da var..

Evet format ile ilgili bir sıkıntı olabilir. Aslında televizyon formatı destekliyor ama sorun ne bende bulamadım.

X90K'dan da umudum çok fazla.

Belirttiğiniz gibi Contrast Booster olayını 10 yükseltmişler. X90J serisine göre çok daha iyi bir tv olacağı kesin.

Benim gönlüm miniled olan modelde. İnşallah kurlar yüzünden X90K almak zorunda kalmayız.

Bekleyip göreceğiz hocam..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mayers! -- 16 Ocak 2022; 23:35:2 >
  • korcin K kullanıcısına yanıt

Oled teknolojisi elverse bile Sony yine de bunu yapmaz. TR'de hele bu durum maalesef hiç mümkün değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mayers! -- 16 Ocak 2022; 23:8:4 >
  • Mayers! kullanıcısına yanıt
    Ben de aynı şekilde miniledi almak istiyorum. Ama nedense içimde kurlar sebebiyle X90K almak zorunda kalacakmışız gibi bir his var 😀 Umarım haklı çıkmam da X95K’yı alabiliriz

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

İnşallah hocam. Hakkımızda hayırlısı2021 SONY BRAVIA TV(Ana Konu) 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mayers! -- 16 Ocak 2022; 23:9:11 >
  • 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.