Şimdi Ara

2021 OPEL İNSİGNİA GRAND SPORT (ANA KONU) [Güncel Bilgiler Burada] (27. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.269
Cevap
56
Favori
342.114
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • dün opel bayisine gidip aracı iyice inceledim
    araba gerçekten çok iyi , koltuklar iç mekanın şoförü sarması müthiş
    yalnız ben muhtemelen minumum excelence paket tercih edeceğim ve bunun tek nedeni koltuklar

    bu paketin altındaki donanım da koltukları dün tekrar alıcı gözü ile inceledim de berbat gerçekten
    yan destek dahi yok dümdüz bildiğin 10 yıl öncesinin boş paket araçları gibi olmuş
    J kasa cosmo değil sport donanım astradaki koltuklar olsa excelence a gerek duymam o derece

    o arabaya o koltuk hiç ama hiç yakışmamış direk sırıtıyor



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi werneke -- 4 Şubat 2018; 14:50:28 >
  • Merhaba, bende aralık ayından beri dizel otomatik excellence kullanıyorum. Aracımda deri paketi ve navigasyon paketi var. Bence mutlaka bu iki paketin alınması gerekiyor. Kör nokta ve adaptif cruise kontrol olan park and go paketini almamıştım ama şu anda pişmanım keşke o da olsaydı diye. Zor bir karar süreci oldu benim için c200d almak için yola çıkmıştım aslında. A4 ve BMW 3 hiç düşünmemiştim. Ama passat ve superb ide mutlaka değerlendirmek istedim. O ara insignianın yeni kasası gözüme takılmaya başladı. Şimdi premium marka ve diğer markalar ne alaka diye eleştirenler olacak. Öncelikle son kasa c200d i 3000 km, passatı 2000 km, 320d yi 2000 km, mondeo yu 1000 km civarında kullanmıştım. A4 ve superb i hiç kullanmadım. Öncelikle ötv ve mtv gibi kaygılardan dolayı 1.6 dan büyük hacimli araç düşünmedim. Klasik bir Türk olduğum ve yılda 25-30000 km yaptığım için benzinli araçlarıda radarımdan çıkardım.

    İnsignia yı 200 km kadar kullanma şansım oldu. Kullandıktan sonra beni gerçekten etkiledi. Sürüş dinamikleri elbette bir bmw değil, kalite algısı tabi ki c serisinin hatta passatın bile gerisinde ama avantajlarını sıralamaya başladıkça bana çok mantıklı gelmeye başladı. VW gruptan korkumun en büyük sebebi olan dsg yerine bu araçta tork konvertörlü şanzıman var ve eski insignia ve astradakinin yaninda şanzıman seri ve kararlı. Neredeyse bir dsg gibi geçişleri hissettirmiyor. Motor 1.6 dizel için yeterli güce ve torka sahip. İç mekan kalitesi mondeodan yüksek, superb e yakın ama passatın bir tık altında yine de kaliteli bir arabaya biniyormuşsunuz hissi veriyor. Özelllikle deri koltuklar, head up display ve gösterge paneli güzel. Beni en çok cezbeden aracın ön tasarımı oldu. Sonuçta c200 almaya çıktığım yolda bir araba parası cebimde kalarak insignia aldım.

    Şu anda araç 4500 km de. Öncelikle bazı arkadaşların bahsettiği trim sesleri, a sütünunda gevşelik, head up displayın tuşlarında oynama bende yok. Araç oldukça sessiz. 160 tan sonra rüzgar sesi hissedilmeye başlıyor ama bahsettiğim bütün araçlarda bu var. Çok sakin ve 116 ya sabitleyip kullanırsam uzun yolda kış lastikleri ile araç doluyken 4.8-5.1 lt civarı yakıyor. Şehir içinde 6.8-7 lere yaklaşıyor.

    Dediğim gibi aracı mutlaka donanımlı alın yoksa 150-160 bin verdiğiniz araç arka kol dayaması bile olmadan corsa koltukları ile geliyor. İntellilux farkar tek başına üst paket alma sebebi zaten. Bu arada 2018 için opel exclusive diye bir üst paket daha koymuş.

    En büyük eksikliklere gelince araçta elektrikli bagaj kapağı yok. Nasıl olmaz aklım almıyor. Özellikle bu bagaj olayı kapağın ağırlığını ve büyüklüğünüde düşünürsek arabayı almamak için bir sebep bile olabilir. Bu seviyede bir arabada olması gereken ön cam resiztansı 2017 modellerde yoktu. Şimdi 2018 lerde elite ve exclusivede gelecekmiş. Arka cam sileceği yurtdışındaki araçlarda var ama türkiyede yok. Bence çok büyük bir eksiklik araç mutlaka bir arka cam sileceği istiyor. En komiği ise apple car play kullanırken araçta hiçbir yerde dış mekan ısısını göremiyorsunuz. Carplayi kapatıp ana ekrana dönünce görebiliyorsunuz. Bence göstergede de mutlaka dış mekan sıcaklığı olmalıydı.

    Son olarak 2018 modellere gelen zamla benim aldığım araç şu anda 25000 civarında fiyat güncellemesi yemiş. 230000 civarında görünen fiyatta bir indirim yapmazlarsa şu anda almak mantıksız. Ben aldığımda c serisi ile arada 90000 civarı fark vardı şu anda 40000-50000 civarına düşmüş.

    Bu arada slamstop gibi dışarıda elektrikli kapaklar yapan firmalar varmış. Aranızda bu konuda bilgisi olan varsa beni de aydınlatırsa sevinirim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arthane -- 4 Şubat 2018; 23:12:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: klaudio

    muharrem hocam harika bir test yine, eline sağlık. Ben de zaten aracın reel tüketiminin 6.5 lt civarında olacağını düşünüyorum ki bu da çok normal böyle bir araç için. Benim merak ettiğim senin 316i ve audi a4 quatronla ayni kullanim şeklinde yaklasik ne kadar tükettiğin, bu bize güzel bir kıyaslama orneği olacak.

    Hocam merhabalar,

    A4 aynı kullanımda 6 litre civarında yakardı. Bmw ise 7-7.5 lt altına düşmezdi. 316i 136 hp den daha atik hissettiriyor ama tüketimi çok da düşük kalmaz tempolu kullanımda.
    A4 ise garip bir şekilde üst hızda hem tüketim dostu hemde akıcı bir sürüş sunuyor. 2000dd 'de 150 kmh yapmasından kaynaklı olabilir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ecz_mel

    Dogru diyorsunuz size amasya trafiği lazim.

    Ben ankara.sehir ici verisini de yazdım.

    Daha once de 120 130.kmh ortalamalari konusuldu.

    1 adam 1 sefer 1 yola cikiyor 4 kisi aliyor ve nasil surdugu belli degil begeni almak icin foruma birakiyor linki tamam bitti.



    Ben muharrem e ilk insignia.incelemesinde tesekkur ettim gercekten her anında detaya hakimdi ve samimi duyguları vardi.Akabinde alintiladim hatta mesajlarini.Lakin 120 130 kmh suratle.seyahat ederken bu araba 6.5.litre yakmiyor.Hatta 6.9 lar icin bildigin her yerde arabayi yavaslatip 0 dan hizlanman lazim.Hicbir tarafi gercegi yansitmiyor bu tuketimin.



    Foruma giriliyor soru soruluyor gercekten kullananlar cevap da veriyor bakin saf emek ve ilgi budur.



    Bir de tabiki bu isten kazanç elde etmek isteyen ve hakkiyla gercekten guzel incelemeler yapan bir arkadaş özensiz bir seyi aliyor koyuyor.Forum paylasimdir reklam degil illaki reklam yapacaksa ozenilmeli.Çoluk çocuk bakmiyor bu basliga 150 bin tl ye araba alacak insanlar yarım litre fark.için emegini gidip baska markaya yatiriyor yani isin icine rakamsal veri girdiginde 1 araba inceleme uzmanı nin daha dikkatli daha ozenli olmasi sart.



    Ben zamaninda corolla basligi editoruydum ilk sayfaya 1 tane yanlis veri girmedim ve o halde bile bana yanlis veri girdigim ile alakali onlarca sitem dolu mesaj geldi tek tek.mesajlasip anlattim anlastik.



    Bu olayda kisileri degil isin yapilisi ve verdigi mesaji elestirdim.Bi daha da bu konu hakkinda yorum yapmayalim konu uzatmak degil.amacim.



    Herkese iyi forumlar.

    Üstad ortada para kazanma adına bir video olsaydı ne izlenmem bu kadar az olurdu ne de takipçi sayım bu kadar emeğe rağmen düşük kalırdı. Benim amacım bu işi keyif, hobby olarak yapmak. Finansal bir beklentim zaten yok.
    Ben Superb kiralama niyetiyle gittim. İnsignia verdiler. Herkes şehiriçi, şehirdışı tüketim verilerini bir şekilde sunuyor. Bende gayet samimi bir şekilde kullanım tarzımı anlatarak uzun yol videosu çektim. Burada tüketim verilerini ya da çekim kalitesini beğenirsiniz ya da beğenmezsiniz ama para kazanma odaklı bir çekim demeniz hiç hoş değil. Ben bunca zaman bu işi para odaklı düşünmedim. Para odaklı düşünsem şu yorumuza cevap bile vermezdim. Reklamın iyisi kötüsü olmaz der geçerdim.




  • Eğer gerçekten izlenme ile youtube tarafından hesabına para yüklenmiyorsa ki amaç izleyici kitlesi kazanma ünlenme ve para kazanmadır youtube da kanal sahibi olmanın işte o zaman para kazanma kısmı için özür dilerim. Ama video çekip linkini vereceğin yerde tüketim fotoğraflarını paylaşmış olsaydın ben de para kazanma odaklı olduğunu düşünmezdim Bilmem anlatabildim mi

    Lakin yine de insignia gs için yaptığın ilk incelemenden sonra bu senin gibi özenen bir adam için basit kalmış.Uzun yol tecrübesi desen arada da yakıt da bu kadar desen daha doğru olurdu zira o bahsettigin degerin nerdeyse 1.litre altinda yakiyorum bahsettigin hizlarda.

    Keşke zamanında ilk.gs incelemen için yaptığım övgüye de donseydin zira ben senin incelemen ile gaza gelip insignia gs aldım.

    Yada o ilk incelemene yaptigim övgüye dönmedigin gibi bu elestiriye de donmeseydin o zaman derdim ki tarzi bu.





    Ben Doğan Kabak a da yeri geliyor elestiri yapıyorum.Otoparkçılara özellikle hibrit araçlar konusundaki inanılmaz hatalı incelemerine ki çekim kaliteleri özenleri mekan ve hat seçimleri gayet iyi olmasına rağmen elestiri yapıyorum.Üstelik de videonun tam altına youtube a yapıyorum.Ne sinan ne muhip ne de zamanında and tek kelime kızmadılar.Takdir ettim.
    Anamur medya var mesela yorumlara çok ters cevap verdigini fark ettim sırf.bu yuzden altın verse uste incelemelerini izlemiyorum.



    Bence tepkin senin konumunda olan biri için gereksiz oldu.





    Sağlıcakla kal kardeşim.Kalbin temiz biliyorum.Çok da güzel incelemeler yapiyorsun ama eleştiri illa ki olacak dikkate alırsan bunlar senin namını büyütür ilerletir. Arabadan teknik anlamda anlamayan kısıtlı markaların belli araçlarına binmiş insanlarin yada çoğu daha araba sahibi olmayan senden aldığı bilgiyle diger ergen çevresine hava atan delikanlıların şunu da çek bunu da çek demeleri değildir seni ileriye götüren lütfen unutma.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ecz_mel -- 5 Şubat 2018; 14:53:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • muharrem.05 kullanıcısına yanıt
    Maksat para kazanmakta olabilir neden gereksiz açıklama yaptın anlamadım..sen paylaşımını yaptın kimseye zorla izletmiyorsun ve derdinde para kazanmak olsun kimseninde zoruna gitmesin kendileri yapamayanlar hemen horlamaya giderler..unutma bu ülkede iş yapmak istiyorsan 3 maymunu oynayacaksın yoksa iş yaptırmazlar adama sende yapamazsın zaten..allah yardımcın olsun kardeşim aynen devam et..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sokcuuuuu S kullanıcısına yanıt
    Bu ülkede ve dahi her ülkede kamuya açık paylaşimlar eleştirilir.Kimse kimseyi beğenmek zorunda değildir.

    Zira ben muharremin lafına bakarak araba aldım çünkü ilk incelemesinde virajlarda verdiği samimi tepki diğer hiçbir kanalda yoktu.Şimdi ben ilkini beğenirken sorun yok da 2. sini beğenmediğimde sorun çıkıyorsa o zaman şöyle de diyebiliriz "Bu ülkede ifade özgürlüğü yok".



    Ama bence esas olan bu ülkede iş yapma becerisi yok.Zira bu becerinin içinde eleştiriyi sadece elestiri olarak görüp bundan faydalanmak da bir yol olarak seçilebilir.Ama bir eleştiri geldiğinde eleştirilen dahil hemen insanlar 2 ayri kutupta toplaniyorsa işte bu ülkede ileri gitmek için en önemli şey olan "iş yapma ve yapılan işi değerlendirme" kabiliyet ve özgürlüğünün olmadığı anlamına gelir.

    BEN DE YAPARIM.

    Ama simdi yapmak için gerekli emek bundan 6 7 sene once ise baslayanlarin harcadığının 10 katından fazla olur.Zira boyle isler de ilk baslayanlar hep.markadır.Sonradan gelenler ise hep tarz olarak ilklere benzetilir.Oysa bu işin tarzı çok değişemez zaten incelenen sey belli ve ayni oldugu muddetce tarz da illa ki benzer.



    Konu gererginden fazla uzadı.Benim fikrimi begenmeyen begenmez kimse niye begenmiyor deme hakkim yok.Ama fikir benim keyif benim istedigim gibi beyan ederim.Kraldan çok kralcılığa gerek yok adamın bu videosu özensiz ve basit.Isteyen izler yorum yapar isteyen izler geçer isteyen izlemez.Begenmeyen gelmesin mantığıyla anca mahallede gün yapılır global bir yayın alt yapısında kanal açılmaz içerik paylaşılmaz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ecz_mel -- 5 Şubat 2018; 13:11:26 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • ecz_mel E kullanıcısına yanıt
    Kimse kimseyi eleştiremez diye birşey söylemedik..lakin para kazanmak için yapmışssın şeklinde aşağılayıcı bir tavır olamaz..para kazanmak için yapsa ne olur ki öyle yapaın ne olacak kardeşim..adamın vidyosu inceleme değil bariz görünüyorki seyahate çıkarken araç kiralamış bu esnada aklına böyle birşey gelmiş yakıt olayını paylaşmış olay bu..ayrıca şahsi fikrim ben muharremin incelemelerinide hiç beğenmiyorum kendi kanalında bişeler iyi giderken auto large gibi bişey denedi ve tutmadı mesela..mesele o değil mesele eleştiri yerine aşağılayıcı uslüp kullanılıyor ve bunu herkes yapıor ok

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sokcuuuuu S kullanıcısına yanıt
    Ben para kazanmak için ilaç satıyorum belli bir emeğin karşılığı olarak bu işi yapıyorum ve ben ilaç sattığım sürede kazandığım parayı kıyasla araba incelerken daha fazlasını kazanacak isem araba inceler videoya çeker ve kazanırım. Zira araba incelemeyi Aslında arabaların kendisini çok seviyorum.
    Kimsenin kimseyi aşağıladığı yok para kazanmanın aşağılık bir tarafı yok ayrıca Muhip Ant ve Sinan mühendis çocuklar bir kısmının da aile varlığı benimkinden yüksek benden daha zenginler yani ama hobi amaçlı bir kanalı başlatıp şimdi işleri haline getirdiler şimdi bu adamlar bu işten para kazanıyor dersem aşağılanmış mı olurlar bence mantıksız benim niyetimi Yazdığım kelimelerden yanlış anlamışsınız Ben beğenmedim dedim ve bu işi para amaç yapan bir insan daha güzelini yapmalı dedim hala da dediğimin arkasındayım bunda aşağılık hiçbir taraf yok.
    Muharrem ben bu işi para amaçlı yapmıyorum dedi ve ben onun sözüne itibar ederim Demek ki ben yanlış anlamışım özür dilerim dedim bunda aşağılık bir taraf yok.
    Asıl okumadan iyice akıl süzgecinden geçirmeden karşıdakini peş n fikirle degerlendirip "beğenmeyen izlemesin" demek insan aşağılamaktır. Fikir küçümsemek değersiz kılmak kadar insan aşagılayan çok az şey vardır.

    Herkese iyi forumlar konu gereksiz uzadı neticede ben begenmedim dedim ve gercek degerler bu değil dedim hepsi bu.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ecz_mel -- 5 Şubat 2018; 16:25:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • ecz_mel E kullanıcısına yanıt
    Sizin verilerinizi incelemenizi birkac sayfa geriye gitmeme ragmen bulamadim hocam bir link verebilir misiniz

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Videoya karşılık verdgnz tepkiyi bende çok gereksiz ve yersiz buldum.

    Sebeplerini uzun uzun yazmayacagım, sadece hoş olmadğnı bilin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yasin90 Y kullanıcısına yanıt
    Videoya tepki veren kim?



    Yazdıklarımı okumadan beni alıntılamayın lütfen.Her alıntıya nezaketim gereği cevap yazıyorum.



    Videoyu beğenmediğimi soyledim sonra beğenen arkadaşlar anlamsız bir reaksiyon gösterdi.Siz de çekersiniz böylesini.Siz çekseniz tek kelime etmem ama kanalı ismi olan bu işi bilen biri olduğunda özensiz bulduğumu söylerim.

    Üstelik bu isten gelir elde ettiğini düşündüğum için de daha profesyonel olmalıydı dedim.Muharrem gelir elde etmiyorum dedi o.kısmına incinmis.ondan özür diledim.Ayrıca yazdıklarımın.nesi yanlış?Tabi eğer zahmet edip.okuduysanız.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mesut1481 M kullanıcısına yanıt
    https://forum.donanimhaber.com/2017-opel-insignia-grand-sport-ana-konu--122430463-24#131038790

    Bu 2 3 hafta onceydi.

    Ayrica hemen 2 3 gun once de paylastim.Yakıt olarak ne sorulduysa dizel hakkinda cevaplandı basligi bastan sona gezerseniz degisik deneyimler var.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ecz_mel

    Muharrem testini izledim kardeşim.(Dün)Hiç ııııı eeeee ve iiiiii kullanmadan çok düzgün anlatmışsın.Yalnız head up a çok takılmışsın.

    Sırf senin yol tutuşa ve süspansiyonlara verdiğin doğal tepkiler yüzünden zaten alma potamda olan ve çok iyi filo indirimi aldığım;; temmuz filo indirimli fiyatın ağustosta 10 lira artacağını öğrendiğim insignia grand sport enjoy u 125 e opel uşak arden den saat 16:45 te yani filo bildirim final saatine onbeş dakika kala sözleşerek almış bulunmaktayım.

    Şu anki aracım insignia elegance edition 1.6 dizel otomatikten oldukça memnundum benim vergi levhası avantajım olduğu için rahat geçiş yaptım.

    Süleyman(Arden in genel müdürü) süper bir insan olduğu için 3. Opelimi de yine ondan almakt hiçbir sakınca görmedim.Hatta bu forumlarda dolaşır yazışır dikkat edin görüşleri ve fiyatlarını takip edin derim.

    @esmerce abim saolsun beni ve çevremi insigniaya alıştırdı bırakmadık devam ediyoruz.

    Yeni ile makyajlı kasa dizel otomatik in (grand ı 5 kere test ettim) ciddi anlamda farklarını anlatıyorum dikkate almanızı tavsiye ederim

    1)Bagaj. Yenisi küçük 10.litra ama eskisine görr daha düzgün yüklendiği için eski kasadan çok daha fazla eşya alıyor.

    2) Yine bagaj.NB TASARIM yüzünden 120 kmh üstü hızlarda bagaj tarafından tünel sesi tabir edilen arka lastik ve alt hava akımının son bulmasından mütevellit yenisinde uğultu eskisinden fazla.Tabi yeni de kabin içi diğer sesler daha az olduğu için dikkat çekiyor olabilir.Ilginç olan bu tünel sesinin bose müzik setli versiyonlarda yedek teker bölümünde bulunan hoparlör sayesinde müzil açıldığında anında yok olması.

    3)Arka koltuk diz mesafesi çok iyi.Kızım bana artık sıkıldıkça bebek koltuğundan tekme atamayacak.

    4)Arka yan camlardaki perdeler tıkırtı sebebiyle grand da tamamen kaldırılmış.Kesinlikle ben ve çocuklarım çok sinir olduk bu duruma.

    5) 1.6 dizel astra sedandan makyajlı insigniaya geçtiğimde vay be!!!! demiştim uzun yolda rahat ettim sonunda diye düşünmüştüm. Makyajlıdan grand a geçince aynı hissi yeniden elde ettim.(5 kere ve uzun uzun test ettim arkadaşları getirsim bahanesiyle)

    6)Sadece süspansiyon yumuşaklığı değil artan ilginç bir şekilde süspansiyon yumuşamış yol tutuş artmış.



    7)Yakıt%10 düşük.Aynı yolu 2 arabayla defalarc gittim

    .

    8)Ben kendi adıma şerit takip için aldım.Çünkü çok yol gidiyorum ve dalıyorım bazen.Müthiş bir özellik.



    9)Ayna kapamanın grand da üst paketle gelmesi çok ama çok ahmakça



    10)Elegance edition makyajlıdaki elektrikli şoför koltuğu yeni grand enjoy da yok çok komik bir pintilik.



    11)Direksiyon inanılmaz yumuşak yeni kasa grandda.Sanki japon sürüyorsun.Gaz pedalı yumuşak ve daha canlı daha hisli.



    12)Klima daha iyi grandda.Bunu bugünkü testte fark ettim.



    Bambaşka bir araç kesinlikle makyajlının devamı değil.Eski insignia bildiğin yürüyen tanktı.Yenisi spor otomobil tadında direksiyon tepkileri ama d sınıfı yumuşak konforlu süspansiyonları ile çok daha değişik olmuş.

    Ama fiyatı 140 olsaydı veegi levhasına eski insigniama mutlu mesut binmeye devam ederdim.Kısaca araba fiyatları uçmuşş durumda.



    Muharreme ilk videosu icin attigim mesaj da bu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: ecz_mel

    Videoya tepki veren kim?



    Yazdıklarımı okumadan beni alıntılamayın lütfen.Her alıntıya nezaketim gereği cevap yazıyorum.



    Videoyu beğenmediğimi soyledim sonra beğenen arkadaşlar anlamsız bir reaksiyon gösterdi.Siz de çekersiniz böylesini.Siz çekseniz tek kelime etmem ama kanalı ismi olan bu işi bilen biri olduğunda özensiz bulduğumu söylerim.

    Üstelik bu isten gelir elde ettiğini düşündüğum için de daha profesyonel olmalıydı dedim.Muharrem gelir elde etmiyorum dedi o.kısmına incinmis.ondan özür diledim.Ayrıca yazdıklarımın.nesi yanlış?Tabi eğer zahmet edip.okuduysanız.

    Yazdıklarınızı okumasam neden size cevap yazayım



    quote:

    Adam insignia denk geldi izlenmiş olayim diye oylesine bir test yapmis.




    Böyle birsey yazmızsınız çok ayıp, üstüne birde para kazanmk için vs dediniz.



    SİZ daha iyisini çekinde İZLEYELİM ve sizi de sizin gibi YERELİM.



    Kusura bakmayın ama sizin gibi insanlar yüzünden paylaşım yapan insanlar foruma küsüyor..



    Size ikinci ve son msjım çünkü devamnda kendnzi savunacaksınz öyle boş boş uzayacak.



    İyi forumlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • yasin90 Y kullanıcısına yanıt
    Forumun bu basligina kusecek olsam herhalde bugunku yersiz satasmalar yeterli olurdu.Dikkat ederseniz de paylastigim mesajlar ve icerik olarak duzenli katkim var basliga.

    Paylasimdan kaçan ve kusenden kastiniz olan muharrem in katkisi ise baslikta sadece 2 yerde var.Zaten ilk paylasimi icin ben bu arabayi aldim.



    Sizin yaptiginiz sey koca bir mesajdan kucuk cumleleri alip insan yermektir.Esas butune bakildiginda sizin yaptiginiz ayiptir.Kelimeleri cumleleri keserek vatan sevdalısı adama bölücü muamelesi de yapılır.



    Ben fikrimi soylemekten geri durmam.Benim yuzumden de kimse gitmez merak etmeyin



    Neticede küfür yok argo yok yerme bile yok.Söylediklerim içerik olarak da doğru.



    Sıkışınca siz daha iyisini çekin demeniz de ayrı bir muamma.Sinema eleştirmenleri her elestirdikleri filmin daha iyisini mi çekiyorlar?Boyle bir zorunluluk mu var?



    Yani bir filmi yemeği olayı konusmayı beğenmemek için daha iyisini mi yapmak gerekiyor?



    Beni bilenler var aranızda forumda epeydir varım ne yeni turemis bir kisiyim ne isi bilmeyen bir insanım.Editorü oldugum baslık da oldu konu da hazirladim.Tartıştım da ama kimseye forumu kirletiyorsun uzak dur demedim



    Benden talep ettiginiz şey daha dogrusu itham ederek talep etmeye çalistiginiz sey ile ne kadar ayıp ettiginizin farkina varın önce kibarca senin yaklasimini begenmiyorum insanlara itici geldigini dusunuyorum yazma sen demektir bu.



    Beni alintilamadiginiz muddetce konu zaten uzamaz.



    Herkese iyi forumlar



    https://forum.donanimhaber.com/2017-opel-insignia-grand-sport-ana-konu--122430463-18

    Boyle yazarken cok iyi ama elestirince insanlae ustune geliyor bahanesi de uslup oluyor linke bi bakin arkadaslar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ecz_mel -- 5 Şubat 2018; 17:59:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • sokcuuuuu S kullanıcısına yanıt
    Bu aldığım günden beri olan karma tüketim değerim. Çok dur kalkı olmayan şehir içi tüketim ve ortalama 110 km hızla 2 sefer İzmir-Uşak yolculuğum dahil değerler. Umarım yardımcı olur


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • orthopaedics O kullanıcısına yanıt
    Tüketim çok geldi bana 40 kmh ortalamayla a4 2 litre dizelle ben 8 litre yakıyorum benzer kullanım da.
  • orthopaedics O kullanıcısına yanıt
    bu değerler sadece şehir içi olsaydı çok normal hatta iyi diyebilirdim ama şehir dışı karışık 8 lt nin altında olsaydı iyi diyebilirim bu haliyle, ama çok fazla da değil çok km yapmıyorsanız ( zaten yapmasanız iyi olur) sizi çok zorlamaz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • orthopaedics O kullanıcısına yanıt
    Benim, yoğun dur kalk olan trafikte ortalamam 7.9. Sanırım kalkışlarda pedala bayağı abanıyorsunuz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.