ben de baya şaşırdım bu tablo karşısında |
2021 EYLÜL TUS 1. de ANKARA TIPTAN ( 2 KEZ ÜST ÜSTE) (2. sayfa)

-
-
hocam bir de konudan bağımsız ama büyükşehirlerde okumak tus başarısını ne kadar etkiler sizce
-
quote:
Orijinalden alıntı: OddNegotiatorhocam bir de konudan bağımsız ama büyükşehirlerde okumak tus başarısını ne kadar etkiler sizce
genelde iyi anlamda etkilerdi geçen senelerde ama artık online dersaneciliğin yaygınlaşması ile (behzat rasuli hocamız gibi online eğiitm yapan çok iyi hocalarımız var) artık fark çok az
-
Hem zeki hem yakışıklı vay be
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bida girince noluyo ki
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Nasıl yani 5.sınıftayken tus a girilebiliyor mu
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-B759FF173
Bida girince noluyo kicu
-
quote:
Nasıl yani 5.sınıftayken tus a girilebiliyor muevet hatta 1. sınıfta bile girebiliyorsun tusa
-
quote:
Nasıl yani 5.sınıftayken tus a girilebiliyor muhatta bu şubatta ben de gireceğim bir ortam nasıl ne kadar yapabiliyorum falan değerlendireceğim
-
Babanın tek komik kızı sen mısın?
quote:
Orijinalden alıntı: BeceremedicBabanın tek komik kızı sen mısın?
Beceremedic
-
Efm?
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-1764CAEDDBeceremedic
Alıntıları Göster -
quote:
Orijinalden alıntı: BeceremedicBabanın tek komik kızı sen mısın?
öyle eğlencesine gireceğim hocam, fazla çalışmadım sadece temel bilimleri biliyorum ama iyi düzeyde biliyorum yazın step1i tamamen çalışmıştım tus içinse birkaç dersin ttsini okul yıllarında çözmüştüm şimdi tekrar onları çözmeyi düşünüyorum sınava kadar zaman olursa belki de zaman kalırsa klinisyen atarım ama büyük ihtimalle sadecetts ile gireceğim
-
Hocam daha önce konuşulmuştur sizi de yormamak için kısa bir cevap istiyorum:
1.ler,
Çalışkan oldukları için mi kazandı, üniversitenin kaliteli eğitimi sayesinde mi kazandı?
tus daha çok kişisel bir başarı hocam üniversitenin eğitiminden ziyade
zaten bu öğrenci hacettepe tıp tutmasına rağmen ankara tıpı 1. tercihe yazdı ondan önce de ted lisesinden okul 2. olarak buraya gelmiş yani çok başarılı bir öğrenci aynı zamanda spor hekimliği ana bilim başkanı yani ailecek baya çalışkan kimseler genetikten de kaynaklanan bir durum
keza ben de bazen diyorum ted e mi gitseydim diye baya başarılı eğitimi var
-----------------
ted kolejinden çok iyi hocalar yetişiyor mesela 2 dönem öncesi de mezun olan bir mezunu da
Oğul Üner Kimdir Biyografisi
Oğul Üner TED Ankara Koleji (IB) mezunu. Pennsylvania Üniversitesi’nde tıp öncesi eğitimi aldı, (3.94) en yüksek onur derecesiyle bitirdi.
Sonrasında burslu olarak Emory Üniversitesi Tıp Fakültesi'ni 4.20 ortalama ile okul birinciliğiyle bitirdi. Temmuz’da ABD’de, Oregon Casey Göz Enstitüsünde cerrahi asistanlığına başlayacak. Oğul Ersin Üner’in, Emory Üniversitesi Tıp Fakültesi’ndeki yüksek ortalamasının 4.00 üzerinden 4.20 olmasının sebebi, her derste tek bir öğrenciye verilen A+ 4.3 sayıldığı içindir.
Pennsylvania’daki eğitimde Biyoloji anadal, kimya yan dal ve sağlık işletmeciliği yan dalıyla mezun olmuş, sinir bilimlerinde uzmanlaşarak şizofreni üzerine TÜBİTAK ve ABD vakıflarının burslarıyla kendi araştırmalarını yürütmüş, araştırmaları için $25.000 civarında burs almıştır
-
Teşekkürler hocam.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X