< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MeriCT -- 12 Ağustos 2021; 1:15:41 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MeriCT -- 12 Ağustos 2021; 1:15:41 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Ben genel olarak dişhekfak ile ilgili bilgi veriyim zamanında bize bilgi veren olmadı sizlere yardımcı olayım.Öncelikle işsizliğin konuşulması büyük bir spekülasyon buna kulak asmayın diş hekimleri iş bulamaz diye bir şey yok iş beğenmez diye bir şey var ben daha önce hiç bir mühendisin veya başka bir meslek grubunun ben iş arıyorum beni almak isteyen var mı diye ilan yaptığını görmedim diş hek. bu var evet siz ilan yaparsınız size teklifler gelir ve değerlendirirsiniz bana inanmayabilirsiniz gidin araştırın facebook ya da diş hekimi ilan sitelerine bakın görürsünüz maaş olarak da devlette yeni başlayan 5800 ek ödemesiz maaş bu maaş çok karşılaştırıldığı için söylüyorum tıpçılarda 200 tl fazla yani öyle ezikmiş vs. miş öyle bir şey aklınıza gelmesin döner sermayesi de iyidir maaş hesaplarken çalışma saatini de göz önünde bulundurun lütfen sevdiğiniz işi yapın.Özelde de dentilana bakın 10 bin iş ilanı var diş hekimi aranıyor diye yani işsizlik yok.Fakülte hayatına gelirsek eğer evet üniversite okumayacaksınız bunun bilincinde olun okulunuz hastane olacak hastanede eğitim göreceksiniz ve bu eğitim çok ağır olucak sınıflar diğer fakültelere göre az kişi olacak herkes birbirini tanır dedikodular çabuk yayılır dersiniz ne ara bunların haberi olmuş diye.Not saklama olayları olur birisinin sınıfta kalması onlar için mutluluk kaynağı olabilir.Eğer bir dersten bile kalsanız sınıfta kalırsınız.(Tek ders sınavı var ama bazı fakülteler kaldırdı onu da)Herkes sizden üstündür okulda bunu unutmayın hiyeraşisi çok serttir.Asistanlara abi abla diye hitap edilir ve sen diyemezsiniz.Sen dersen yanarsın siz diyeceksiniz , ukalalık yaparsan affetmezler her hafta telafiye kalırsın.Sigaraya karşı zaafı olan cins hocalar karşınıza çıkabilir zaten az kişi olur tanırlar hemen genelde kişilierin kendine ait kişisel dolapları olur bunu başka bölümlerde zor görürsünüz.Çok pahalı falan da değildir okuyorsunuz sonuçta ilerde karşılığını alırsınız 2 3 bin lira ile batmazsınız.Giderken beyaz muşambanızı alın bana dua edersiniz muşambacı aramayın gittiğiniz yerde 50 ye 70 kestirin.Öğrenci işleri ile iyi geçinin istemezlerse kıllarını kıpırdatmazlar.Gözünüzü seviyim karaktersizler gibi hocalara yalakalık yapmayın adam gibi yapın ödevinizi gösterin.Böyle yalakalar çok olur.Sabah 8 akşam 5 okula gider gelirsiniz kolay fakülte arıyorsanız özele gidin devlette kolay yok ama çok zor var mesela esogü,ankara,marmara,b.ecevit,kırıkkale ama bunların tek ders sınavları vardır geçersiniz merak etmeyin.Yıldırım beyazıt dişte komite sistemi vardır.Katü de tek ders sınavı kalktı yazmayın orayı.Karabük sakarya maraş falan yeni açılanları yazmayın daha asistan bile yok hoca yok proteze tedavi hocasının girdiği yerler var yani.Çapa ege hacettepe en iyisidir prestij ve çok zor değildirler daha eğitme amaçlı ve hocaları falan özverilidir.Zor üniversitelerde bir de erciyes var onu unutmuşum ama bu zor olanların eğitimi de iyidir dusta görürsünüz zaten.Özel üniversitelere muaynehanecilikte iyi bakmazlar çünkü ilanlarda devlet üniversitesi mezunu yazar.Mezun olduğunuz üniversitenin de meslek hayatınızda çok önemi olmaz sadece size kattıklarına odaklanın diyeceklerim bunlar.Tıp kazanamadık diye yazanlar çoktur biliyorum ama üzülmeyin belki seversiniz çünkü bağımsız bir okuldur herkesten farklıdır bu hoşunuza gidebilir.Diyeceklerim bunlar zor okullara gelince başka zor olanlar da vardır ama benim duyduklarım ve yaşadıklarım bunlar kolay gelsin herkese kötü yorumlarınızı kendinize saklayın.
|
Çok doğru afedersiniz şu aralık tam b** çukuru ya.Her şey var ama kısıtlı imkanlarla önünüze sunulmuş gibi.
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cannotever -- 23 Temmuz 2019; 5:9:44 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|