Şimdi Ara

2021 Autocad İçin Sistem Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.190
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kamu kurumunda kullanılmak için free dos bilgisayara ihtiyacımız var. Alım yapacağız. Autocad'i kullanabileceğimiz mümkünse onboard ekran kartlı(ekran kartı pahalı olduğu için) 512 lik ssd ve en az 8 GB Ram olsun. Kamu kurumu olduğu için gereksiz pahalılıkta bir şey almak istemiyoruz. Fiyat performans açısından en makul marka desktop önerisi olan var mı?

• Hocam belirli bir bütçe yok fiyat performans olarak mantıklı olan bişey almak istiyorum. Kendi evime alsam çok düşünmem devlet dairesine alacağımız için biraz daha araştırma içindeyim. Dediğim gibi autocad 2021 sorunsuz çalışsın bize yeterli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bakişine

Hocam belirli bir bütçe yok fiyat performans olarak mantıklı olan bişey almak istiyorum. Kendi evime alsam çok düşünmem devlet dairesine alacağımız için biraz daha araştırma içindeyim. Dediğim gibi autocad 2021 sorunsuz çalışsın bize yeterli.

Tamam kardeşim.. bu sistem 2D çizimlerde fazlasıyla işini görecektir.. daha uygun olsun dersen, eğer yeterli ise RAM'i 2 x 4, 8 GB şeklinde alırsın.. ilerde yükseltirsin.. ya da elindekileri satıp 2 x 8 = 16 GB set yaparsın.. bir de kasayı daha sade bir şey alabilirsin istersen.. bunlar dışında işlemci, anakart ve PSU uzun ömürlü sistem için önemli parçalar.. çok kısmaya gelmez.. SSD 500 GB istemişsin.. en hesaplı olanı yazdım siteden.. başka eklemek istediğin parça varsa onu önerebiliriz..

• Kuruma alacağın PC budur hocam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Önerileriniz için teşekkür ederim. 2 3 sene sonra belki ekran kartı da alırız. AMD G işlemcili makine almak en mantıklısı.
  • 3400 lü sisteme para vermezdim. "şahsen"

10100F 700 tl

gigabayt h410 s2h 600 tl

2*8 ram 600 tl

480gb ssd 400 tl

rx550 750 tl. (500 tl ye kadar bulunuyordu.)

corsair 550w 80+ psulu kasa 700 tl.

3750 tl.

rx550 ile vega11 benzer performanslar verecektır.

işlemci kısmında 10100F çok daha önde.

ilerde ekran kartı taktıgınızda eldekını de cıkartıp kucuk bır geri kazanımınız olur.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Autocad için laptop önerisi
    5 yıl önce açıldı
    Autocad için PC Tavsiyesi...
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • acura07 kullanıcısına yanıt

Kuruma toplama bilgisayar alabiliyormusunuz ?

• Muten Baba kullanıcısına yanıt

Faturalandırıltıktan sonra neden olmasın  

Bilgi İşlemdekiler ünideyken topluyordu.

Kanunda engelleyecek birşey varsa bilmiyorum.

• acura07 kullanıcısına yanıt

Ben birden fazla kere şahit oldum tek marka istediklerine, toplama aldirmadiklarina. Belki farklı bir durum vardır bilemiyorum ama benim.bildigim devlet kurumlarına toplama aldirmiyorlar. Tek marka seri no ve model olmak durumunda.

• Muten Baba kullanıcısına yanıt

Doğrudur

Üstünden baya zaman geçti.

Kanunlara da o kadar hakim değilim. "olabilitesi" varsa baksın o zaman :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.