Cevabınız için teşekkürler. Bütün ayarları denedim. Bir düzelme elde edemedim |
2021-2022 Philips TV (MiniLed, Oled, DLed) (68. sayfa)

-
-
Bence internetten aynı kumandayı alıp eşleyebilirsin emin olmamakla beraber sorun çıkacağını sanmıyorum ✌️
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu aldığınız modelde de ses EQ ayarları varmı baktınız mı ayarlarına? Varsa EQ da sol baştaki alt frekans ayarı yüksek olabilir.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ne kadar anlaşılır bilmiyorum ama sesi video çekip atabilirsiniz isterseniz, size göre videoda da ses aynı şekildeyse buraya attığınızda karşılaştırılabilir belki.
suanda vatanda ve mediamarktta 3 bin indirim var 19 a geliyor 65PUS9206
Ben aldim
-
9206'ya uyumlu bir vpn arıyorum, ücretsiz veya makul bir ücretli olabilir (shark örneğin hem pahalı, hem de üyelik 1 yıllık).
Forumda arattım, sadece 1 kişi windscribe yazmış, başka yazan göremedim.
Başka ortamlarda apk paylaşşımları buldum ama apk riskli geldi, bilemedim.
vpn kullananlardan tecrübe ve bilgi alabilir miyiz.
-
75PML9506. Şu ana kadar tv den oldukça memnun kaldım. Odaya göre oldukça büyük olmasına rağmen malum fiyatların yerinde duracağı yok. Daha önce bir 55PUS7502 kullanıcısı olarak ips panel ve siyah sorununun tamamen olmasa da yüzde 90 oranında gittiğini görmek oldukça mutluluk verici. Şu anda almayı düşünen ve durumu olan arkadaş varsa Samsung neoqled almalarını bütçeleri yoksa bu televizyonu almalarını önerebilirim.
-
Hocam hayırlı olsun güle güle kullanın.Bende bugün mediamarkt'dan aldım aynı ürünü.İnşallah sorunsuz çıkar heyecanla bekliyorum.
Benim odam içinde çok büyük 75 için fakat mevcut televizyon 47inç 12 senelik samsungdan sonra köklü bir değişiklik olsun istedim.takıldığım yerde size başvururum artık :)
-
hocam selamlar gaziemir optimum vatan'da oled 806 kalmıs kapalı kutu 1 tane. bu ürün icin ne düsünüyorsunuz ? vatanda 36k gibi bir fiyat var internette 32 ye kadar satan yerler var. teklif yaparız dediler. ancak ben size bir danısmak istedim :)
-
2022 serileri gelmeye başladı ve dünya kupası ile yıl sonu avantajları yaklaşırken 806 almanızı önermem.. son tercih elbette sizin.. fiyatlar daha da uygun olmayacaktır belki ama aynı ya da yakın rakamlara 2022 serisini alma imkanınız olabilir.
-
Bu arada 936+ Oled in 65 inç modelini, yakın zamanda Media Markt indirimi ile çok ama çok uygun fiyata aldım. Genel olarak TV den de memnunum. Bu TV yi salonuma alacağım. Sinema odam için şimdi 2. TV arayışında olacağım. Samsung Oled S95B yi takibe aldım ama PML9507 nin 75 inç i de bir başka alternatifim olacak. Sinema odasındaki TV ye PS5 de bağlayacağım için, Oyun yetenekleri iyi bir TV olması gerekiyor. Çok etkisini direk görmesem de 936 de 120 Hz desteği yetersiz kalabiliyor.
-
OLED806 LG panel ile gelmiyor ve OLED936 kadar parlak değil ve yanma koruması da OLED936 kadar iyi değil. Yerinizde olsam 75PML9506'yı tercih ederdim OLED806 yerine. Doğum gününüz kutlu olsun bu arada. Biraz geç bir yanıt oldu yeni gördüm.
Hocam LG panel ile gelmiyor diyorsunuz sürekli ama o konuda ufak bir düzeltme yapayım, bütün markaların bütün panelleri LG panel. LG harici oled panel üreten yok zaten Samsung yeni başlayacak. 806 ile 936’nın farkı 936’da yine LG’nin biraz daha gelişmiş olan evo panel olması.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Sürekli demiyorum sorulduğunda diyordum, yabancı websiteleri 936 incelemelerinde hep LG G1 ile aynı paneli kullandığını yazıyordu 806 için LG kelimesi geçmiyordu hiç o yüzden öyle yazıyordum ama dediğiniz mantıklı LG dışında OLED panel üreten yoksa öyledir heralde. Ama tabii ki 936'nın G1'in Evo paneli ile gelmesi farklı bir şey, 806 hangi LG modelinin paneliyle aynı geliyor bilmiyorum mesela, Evo olmadığı kesin.
Hocam şurada da panel LG Display olarak belirtilmiş. Displayspesifications sitesinde TV ve monitör modelleri hakkında oldukça detay bilgi yer alır.
displayspecifications
64.5" Philips 65OLED806/12 - Specificationshttps://www.displayspecifications.com/en/model/9d1f25d2 -
Tahmin ediyorum ki 806 wbc paneldir. Evo panel olan wbe panel 936, A90J ve G1’de var. Bazı 48 ve 77 inç LG C ve Sony A80 modellerinde de vardı. Zaten bu sene evo da değişti ex panel yaptık dediler. Bakalım seneye ne diyecekler 😀
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Seneye bu fiyatlar ile artık sizi ilgilendirmiyor deyip TR sitelerini/dükkanlarını kapatabilirler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oup59 -- 8 Eylül 2022; 16:44:17 > -
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X