Şimdi Ara

2021-2022 Philips TV (MiniLed, Oled, DLed) (42. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3.523
Cevap
113
Favori
211.263
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Pus8506 da hdmi 2.1 var, panel 60hz, VRR da yine 60 Hz e kadar kullanılabiliyor.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • okttay kullanıcısına yanıt

8506'ın özelliklerine göre HDMI yuvaları 2.0. Zaten HDMI 2.1 yuvaya ihtiyacı olacak bir model değil. Paneli 60 Hz. VRR resmi olarak HDMI 2.1 özelliklerinde tanımlansa da TV üreticileri HDMI 2.0 yuvalar üzerinden de destekleyebliyor. Zaten HDMI 2.0 bant genişliği de 60 FPS için yeterli. Bağlı cihaz da VRR destekli ise HDMI 2.0 üzerinden VRR çalışabilir. Ama bildiğim kadarıyla Xbox Series X bunu desteklerken PS5'in ise VRR'ı tamamen HDMI 2.1 speklerine göre implente edilmiş durumda olduğundan HDMI 2.0 port üzerinden VRR PS5 ile çalışmayabilir. Çalıştığını söyleyen de var . Model bazlı olarka denemek lazım yine de.

8506 serisi özellinde HDMI VRR 1 ve 2 numaralı yuvalarda desteklendiği belirtmiş. En azından bu yuvalar HDMI 2.0b'dir. Bu yuvalarda cihazları deneyip VRR sağlayıp sağlamadığı test edilebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oup59 -- 17 Mayıs 2022; 7:45:5 >
  • ugur166 U kullanıcısına yanıt
    Hocam televizyonda siyah dengesi ve kontrast oranı nasıl? Ben MediaMarkt ta 8506 gördüm çok hoşuma gitmedi. Tabi ayarları doğru yapılmamış olabilir. Şuan pus8204 kullanan biri olarak Android tv yi seviyorum, amblight ta güzel bu yüzden tercihini Philips yapmaya çalışıyorum ancak az biraz daha verip Sony x90j veya Samsung Qn90a mı alsam diyorum.

• arkadaşlar 2-3 m.'lik mesafeden 65 inç bir tv'den film veya dizi izlenince çok göz yorar mı? ne dersiniz önerir misiniz?

• metabor kullanıcısına yanıt

İzleme mesafesi biraz kişisel bir durum. Özellikle de tüketilecek olan içerik dağılımı da önemli. 2.75 mt. mesafaden 75 inch TV ve 4 mt mesafeden 120 inch projeksiyon kullanıyorum. Her ikisinde de genel kullanım Netflix, Amazon Prime üzerinden video akışı ile PS5 ve Xbox Series X üzerinden oyun. Zaman zaman da 4K Dolby Vision/HDR film izliyoruz.

75 inch TV öncesi 2.75 mt mesafeden 65 inch TV kullanıyordum. TV değişikliği sonrası 1-2 gün "büyük" geldi ama sonra direk normalleşti. Şu an TV ebatı 83 inch ve projeksiyon ekranı 150 inch olsa hayır demem. Büyük ekrana çok çabuk alışılıyor. En azından bizim evde :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oup59 -- 17 Mayıs 2022; 10:46:56 >
  • metabor kullanıcısına yanıt

Ben öyle izliyorum, ilk başta aman tanrım sanki sinema salonu gibi diyorsun 1 ay sonra acaba 75 mi alsaydim diyorsun 😅 sıkıntı olmaz dostum gayet yeterli gözler de yorulmuyor 🤓 zaten ambilight ekrani extra baya büyütüyor bu renkler nasıl böyle degisiyor diye duvarlara tavanlara bakıyorsun izlediginden birsey anlamıyorsun (1ay😅)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Siyah dengesi gayet iyi ben çok memnunum kalibrasyon pek deneme fırsatım olmadı foruma bir örnek atmıştım diğerlerinde atacağım bir ara 8506 ile 9206 arada uçurum var renk olarak ses olarak hız olarak kronik problem yok gibi bir şey bana göre erkek kardeşim de 8506 modeli mevcut fazlasıyla test etme fırsatım oldu iyi ki almamışım

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ugur166 U kullanıcısına yanıt
    Mesajınız çok geç gördüm :(
    dün kampanya vardı 15,999 TL ye vatan dan Sony 55X90J sipariş verdim.

Hayırlı Olsun hocam 👍

• Arkadaşlar amazondan philips 50pus 8506 aldım, kurulumu yapıldı. Tv ekranının üzerinde jelatin var mıydı sizlerde?
    Fotoğrafta görüldüğü gibi servis köşeden baktı fakat bunun ekrana ait olduğunu, çıkarılmayacağını söyledi.
    Köşede hafif kalkık durumda. Sizlerde durum nasıl?

Edit: arkadaşlar servisin çıkardığı etiketlerde Do Not Peel off şeklinde ibare var, ve köşe kalkık durumda, tvyi iade mi etmeliyim sizce?

2021-2022 Philips TV (MiniLed, Oled, DLed)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Night Hawk -- 22 Mayıs 2022; 8:54:49 >

• Night Hawk kullanıcısına yanıt

Panel ise et tabikide dostum kabul edilemez birsey servis tutanak tuttu mu bununla ilgili merak ettim

• selamlar herkese,

benim oğlan bir cisim ile televizyona birkaç kere vurmuş ve televizyon ekranı gitti tabii ki..

philips ekran paneli değişimi için önerebileceğiniz bir yer var mıdır? 55 inç tv.

• rtings sitesi sanırım referans kabul ediliyor tv incelemelerinde. LG ve Sony marka oled tv ler başı çekiyor.

philips neden yok merak ediyorum.

philipsin bowers Wilkins gibi ses sistemi avantajı var üstelik hiçbir tv de olmayan

• Merhaba film izlemek monitör olarak da kullanabileceğim en az 42 inç boyutlu TV arıyorum. Oled istemiyorum

• arkadaşlar merhaba

oyun filan oynamayacağım karasal yayın seyretmeyeceğim genelde netfilix youtube vs takılacağım 8506 mı 9206 mı arada 5k gibi bir fiyat var 55 ve 58 inçleri arasında o kadar farka bu dediklerim için değer mi

• mapıt kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle Pus9206 öneririm

• Merhabalar
    tv almayı düşünüyorum. Genel olarak tv de film dizi maç yayını izleyeceğim. Platformları ve youtube yoğunluklu olarak kullanacağım. Belki ilerde bir konsol alıp bağlarım ama şu an için izleme üzerine alacağım. Görüntü kalitesi ve arayüze önem veriyorum. Tabi teknik servis durumlarını da merak ediyorum. Odamın küçüklüğünden kaynaklı 43 inç alacağım. 2 seçenek arasında kaldım. Philips 43pus7805 ve samsung 43au8000. Yardımcı olabilir misiniz?

• fykadi F kullanıcısına yanıt

Merhaba, philipste 7000 serisi opel corsa 8000 serisi opel astra 9000 serisi opel insignia gibi düşünün. Samsungu marka olarak kaale almıyorum, yeteri kadar kazıkladılar Türkleri, bulaşmamalı... Sony belki samsung asla :)

• Philips 2022 serilerinde en azından OLED807'yi yaz başında çıkaracaktı sözde. Temmuz geldi hala bir hareket yok. Diğer markalar çoktan ürünlerini sunup satmaya başladı. Philips herhalde yine ancak Ağustos lansman yapıp Eylül'de satışa çıkaratacak. Şu OLED807 ve PML9507'yi yaz geçmeden bir görseydik. Nedir, ne değildir, fiyat ne olacak?

• Bu 2022 modeller ne zaman satışa çıkacak acaba ?

Televizyonumu değiştireceğim (2016'da yine bir sürü para verip aldığım Samsung'dan kurtuluyorum sonunda, o zaman da Philips istiyordum fakat inatla Samsung al diyenler olunca Samsung almıştım sonra pişman oldum.)

Fakat haziran bitti hâlâ 2022 modeller yok. Ne zaman çıkacağı hakkında bir bilgisi olan var mı ?

• 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.