Şimdi Ara

2021- 2023 Honda Civic | ANA KONU | [GÜNCEL BİLGİLER BURADA] (977. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
39.127
Cevap
289
Favori
2.365.517
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
57 oy
Giriş

Orijinalden alıntı: siderya

Ortalama Türk insanının boyu ne kadar ki böyle bir tespitte bulundunuz..sonrada agresif diyorsunuz vallahi alemsiniz güleyim mi kızayım mı bilemedim..

Boyum 1,83 ve civicin arka koltuğunda kafam tavana çarpıyor, golfte çarpmıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: siderya

1.4 toyotalar 1.4 ww ler kandırmıyor 1.6 180 beygirlik turbo civic fiyatı bile belli değil kandırıyor öyle mi...kendi kendinizi kandırın emisyon borçlarınızı ödeyin ülkedeki insanların mağduriyetlerini giderin 25 donanımla insanları keklemeyin filo satışlarıyla satış rakamlarını körüklemeyin..en son hb araçla sedanı kıyaslayıp çocukları kendinize güldürmeyin lütfen!!!2021- 2023 Honda Civic  | ANA KONU | [GÜNCEL BİLGİLER BURADA]

Banane insanların mağduriyetlerinden? Vwyi satın almadım. Sadece bir adet vw satın aldım.

Kandırmaktan neyi kastettiğimi anlamamışsın arkadaşım. Millet sizin tüplü civic aldığınız fiyata turbolarını alınca anlarsınız. Ha bu arada o araç 180 bg çıkmaz. Hayal aleminde yaşamayın.

Son olarak neden hb ile sedanı karşılaştıramayacak mışım?

• beyinsis B kullanıcısına yanıt
    Türklerin ortalama boyu ise erkeklerde 1.74 kadınlarda ise 162 cm
    Aracın cücük kadar olduğu için Civic'den 200 kg daha hafif üstelik düz vitesli. Bu hali ile şehiriçinde 520 litre bagaj hacmi olan çok iyi diz mesafesine sahip otomatik vitesli Civic'den az yakması şaşırılacak bir durum mu?

Bu hali ile bile uzun yolda Civic daha az yakıyor. Karma tüketim olarak arada dağlar kadar fark olacak değil ya.

380 litre bagaj hacmi ve dar iç mekan isteyen golf alsın 520 litre bagaj hacmi ve geniş iç mekan isteyen Civic alsın.

Nedir yani bu hazımsızlık nedir bu kimse Civic almasın diye kendini parçalaman? Sedan araç konusunda takla atsan kaç kişi gidip cücük kadar hb golf alır?

“21. yüzyılın câhilleri, okuma yazma bilmeyenler değil; yanlış öğrendiklerini unutamayan, yeniden öğrenmeye, değişime ve dönüşüme açık olmayanlar olacaktır.”

– Alvin Toffler
  • siderya kullanıcısına yanıt
    Çok mu zorluyorsunuz acaba??Bu forumun bilgi paylaşımı için olduğunu unutmamak gerekir diye düşünüyorum.Hiç bir marka buradaki insanların babasının malı değil.İnsanlar zar zor kazandıkları paralarını buralardaki tecrübeleride dikkate alarak ihtiyaçlarına ve beğenilerine göre değerlendirmek istiyorlar.Tüm markalar objektif olarak eleştirilip eksiği ve fazlası ile değerlendirilmeli.Bu açıdan inadına şu yada bu marka demek yerine ortak menfaatler doğrultusunda görüş bildirmek doğru olacaktır

bakara makara ..Dolar dolmaz, biz kendi doldurduğumuza bakalım"!!...çiple her şey mümkün..verdiğin cevaplar babanın arabasına kaçak bindiğinin göstergesi...ucuz araç yoktur2021- 2023 Honda Civic  | ANA KONU | [GÜNCEL BİLGİLER BURADA] çöp vardır....2021- 2023 Honda Civic  | ANA KONU | [GÜNCEL BİLGİLER BURADA]2021- 2023 Honda Civic  | ANA KONU | [GÜNCEL BİLGİLER BURADA]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siderya -- 16 Ocak 2017; 22:27:46 >

• Civilization06 C kullanıcısına yanıt
    istediğin şiddette eleştir bloğu kaldırdım serbestsin....ajite et istediğin kadar....hb le sedanı 1.3 .1.4 le 1.6 turboyu yanyana getir kızmayacağım...insanlar görsün...yok yeni kasa almış 11-14 tüketiyormuş bırakın bunları geçmişi bilenler bunlara aldırmaz aracı sıfır alıp datça rampasına vurdum tüketim aynı...taksim beşiktaş tayfası lpg li binsin sorun yok ..dizelden daha tasarruflu..daha çevreci daha ekonomik...yıllardır lpg li civic var dur kalkçılara yoğun trafikte...biz doğada az tarafikte şehir içi 6.5..uzun yolda 5 tutturduk 90-110 bandında binenler zaten sizi dikkate almaz...
    Cümlelerinden anlayabildiğim tekinolana cevap vereyim elbetteki eleştirecem.Civic ide diğerlerinide.Anlamadığın yada inat ettiğin şu;BEN PARAYI YOLDA BULMADIM,TECRÜBELERİ DİNLEYEREK DOĞRU KARARI VERMEK İSTİYORUM.Sen yolda mı buldun arkadaş parayı??Hakkaten sen fanatik misin yoksa maaş+prim mi alıyosun??Neden saldırıp duruyosun insanlara??Hakkaten merakımdan soruyorum???Ayrıca lütfen cümlelerinin gerisini anlamadım..Ne dedin??Bloklamak nedir onu da bilmiyorum.Lütfen izah et malum sen gibi hayatımız bu yolda geçmiyor

tecrübelerini aktarır mısın yoksa ben mi aktarayım...tiguan cı.. parayı yolda bulmadıysan eğer hb ile sedan farkını bilmelisin..1.3.1.4 ile 1.6 motor farkını bilmelisin..saldırmak ne demek..honda kullanıcılarının tecrübelerini dinlemeyip forumda patlak şanzımanlı araçları örnek verirsen karşılığını bulursun.. cümleleri özellikle yalın seçiyorum anlayabilene..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siderya -- 16 Ocak 2017; 22:30:59 >
    Ne kandırması arkadaşım.Euro 4 tl olmuş dolar 3,80 olmuş RS bu fiyata mı gelir sence.akıl var mantık var 2017 benzinli 3 tl fiyatlı veriyorlar ocak ayı kampanya diye adamlar elinde kalan araçları veriyor .aralıkta 3180 tane civic satmış az mı rakam ?bu araba güzel bir kaç eksiği var o kadar .bu paraya golf almak istemedim aile için bagaj da önemli ve de ekonomi tabiki de.civic RS e lpg takılanmayacak benzin olmuş 5.4 tl ortalama 8 litre yaksa 45 kuruş yapar Türkiye'de benzinli araba binmek için ekonomin sağlam olması lazım. ya lpg yada dizel Türkiye ekonomik şartlarında maalesef gerçek bu herkes RS binmek ister ama ekonomi kurtarmıyor.bayi 500 tl kazanıyor arabadan bu sınıfta bu paraya bu özellikler ve donanımda daha iyi araba varsa onu alalım söyle de.

Hatchback örneğini ben vermedim onu verene sor.Yalın seç tabiki malum zekamız seninki ile baş gelemez.Neyi araştıracaksın???Uğraşma sor söyleyeyim yada sen en iyisi üşenme tüm yorumlarımı oku.Patlak şanzımanlı bir aracım yok almak isteyene de tavsiye etmedim etmemde.Tecrübe mevzusuna gelincee siderya efendi, oldukça çeşitli araba kullandım.Dizel, atmosferik ,lpgli ve nihayetinde tsi.Hepsi ile alakalı fikrim var.Motor olsun donanım olsun kalite olsun.Şimdiye kadarda fikirlerimi söyledim açar okursan öğrenirsin.Benim anlamadığım,neden mantıklı bir tüketici gibi değilde bir cengaver gibi civic i daha doğrusu hondayı savunman.Bazı arkadaşların hakkındaki tespitler doğru mu yoksa??Eğer doğru ise emin ol beceremiyorsun bu işi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Civilization06 -- 16 Ocak 2017; 22:35:45 >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siderya -- 16 Ocak 2017; 23:5:53 >
    Ben anlamıyorum bu vatandaşın derdi nedir??Kendini otomobil konusunda otorite falan mı görüyor??Her şeyi kendisi biliyor,honda ayarında bir araç henüz üretilmedi ona göre, kapris gırla..Honda Ceo su onun kadar savunmuyordur.Kardeşim hondada kullandık başka markada.Artılarını eksilerini söylemiyecek mi insanlar??Översen senden iyisi yok,ufak bir ters yapsan hemen vagcı oluyosun.var bir iş bu çocukta ya çıkar bir gün😉

• Mr lpg yurdum insanına yokuş çıkamayan avm yasaklısı tüplü arabayı kaptırıyor ya.. bir hesap yapalım:benzinli civic şehir içi 11 lt yakıyor. Tüplü 14 lt civarı yakar. O da yaklaşık 40 kurustur. 8 lt yakan bir turbo benzinli arac ise yaklaşık 43 kuruş yakar. 3 kuruş için mi bunca çile ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

iyi sacmaladiniz

yeni civic taksi görünce şaşırdım.
    ne çabuk taksi olmuş.
    Benim bu tahminlerimin dayanağı tamamen işin ekonomisiyle ilgili. RS dedikleri spor kasalı ve aksesuarlı bir araç, yani az satacak. Normal görünümlü arabaya 1.0 turbo motor koyacağız deselerdi daha inanılır olurdu. Az satacak araba için özel parçaları Türkiye'deki yan sanayiye ürettiremezler, örneğin RS'in radyatörü değişiktir, yılda 200 tane radyatör için yerli üretim yapılmaz. Bir sürü parçayı ithal edip Gebze'de toplamak için yeni ekipmanlar almak, personel eğitmek vs de mantıksız, Tayland'da yapılmışı var alır getiriverirler. Teşhir için konan RS'in plakasız olması ve gazetecilerin sürmesine izin verilmemesi de başka bir ipucu..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.